• header

Tävling – Vinn en Canon G12!

Jag får ofta frågan “vilken kamera tar du dina fina bilder med? rekommenderar du den?” Jag svarar alltid att det är min kära Canon G12, och jag skulle inte vilja byta ut den mot någon annan! Den här helt enkelt bäst! Det bästa är den justerbara displayen som gör det enklare att ta bilder med självutlösaren, vilket vi bloggare ofta gör. Eller varför inte bruneffekten “darker skin” som gör att hyn inte blir likblek när man tar kort med blixt? Kameran har många funktioner och är nästan i klass med en systemkamera, bara det att denna får plats i partyväskan också!

Nu drar jag igång en rolig tävling tillsammans med Canon där två vinnare får varsin Canon Powershot G12! Kameran är rätt dyr, runt 4-5000 kronor (den var till och med lite dyrare förra året när jag köpte min) så passa på att vara med och tävla nu!

För att vara med i tävlingen så går ni in på vinncanonkamera.feber.se och följer anvisningarna.

Ha det så kul och lycka till!!

58 Comments

Matilda

Älskar din blogg Kenza! Och vad bra att du la ut vad din kamera heter för att har undrat en stund hehe :D

Hoppas du får en bra dag!

Reply
j

åh, herregud. har velat ha en sån så länge jag kan minnas men har aldrig råd med den…

jag ska va med o tävla!!

Reply
Amanda

Har precis köpt en sån kamera, skit nöjd!
Men kan du inte berätta några instelningar, för hittar dom inte haha.:)

Reply
Sverker

Jag har en G5, och tycker den är jättebra. Naturligtvis vill jag gärna ha en G12 också.
Fast det finns ju ingen kamera som tar bra bilder. Det finns bara fotografer som gör det.
Vad tycker du om mina bilder?

Reply
Sanne

Hej Kenza!

Både när jag trycker på länkan ovan till canon och stadiumtävlingen så får jag upp att sidorna innehåller virus och kommer tillbaka på din blogg.. Kommer alltså inte in på sidorna alls.. har du fått fler kommentaren med samma problem?

Reply
mrs.reaper

Åh vad kul, men jag ska köpa en kamera med självutlösare som jag har hittat. Men jag hoppas dom som är med och tävlar vinner 1. :)

Reply
Madeleine

En sån kamera skulle inte sitta fel. Synd att man inte kan delta, pga att man inte kan koppla upp sin mobil till datorn.. Suck..!

Reply
Helin

Hej Kenza, jag älskar verkligen dig och din blogg!!

Ååh jag hoppas att jag vinner för jag har aldrig vunnit något och vill verkligen ha denna kameran :)
Puuss ;*

Reply
debora

ooohh jag vill gärna varamed o tävla:)
Om jag skulle vunnit skulle jag varit jätte tacksam,behöver verkligen enbra kamera, behöver skaffa bra ny minnen:)
.ps älskar blogg:)
tack förhand

Reply
fancy

hej! jag har en canon G12 och behöver därför inte vara med i tävlingen…. som du kanske fattar. hehe. men iaf så är jag jättedålig på inställningarna på den, fattar inte mycket alls. kan du kanske göra ett inlägg med lite tips på olika inställningar? fast det kanske blir tråkigt för de som inte har en G12. men har du något tips på någon som har lagt ut tips? :)

Reply
regina

har samma kameran men vad för inställning du har på manuell och så fäör att få rätt bilder jag ahr försökt men fick inga såna?

Reply
alma

Ja kameran är verkligen jättebra! Jag har en själv, köpte min för 2 veckor sedan. Den var jätte dyr och jag avbetalar ännu till min mamma pengarna, men den var värd varenda euro! Den som vinner är lycklig som en gris!

Reply
Ida mattsson

Hej kenza!! Kan inte du komma med mera tips på inställningar på g12?? Jag har köpt en för ett tag sen men har aldrig tid att leka med den.. Jag tar bara på “auto”. Därför känns de som man inte utnyttjar den ordentligt! Darker skin inställningen, vart hittar man den?? Hade gott!

Reply
:D

Har nyligen köpt en sån kamera och hittar INGA inställningar!!! Snälla kan du förklarar på något sätt vart dem finns på kameran???

Reply
Emilie

Hej Kenza! Hade varit grymt om du kunde slänga in lite tips på vilka inställningar du använder dig av när du fotar :) Har nämligen själv G12:an men får inte alls till så snygga bilder, help meeee! Pussss :D

Reply
Michaela

Varför ska det vara så svårt att vinna? :s
Min mobil kamera funkar inte och jag har ingen vanlig kamera, skulle vara perfekt för mig att vinna, för en blogg utan bilder är tråkigt.

Reply
c

jag fick en för någon månad sen, men har inte riktigt lyckats lära mig alla de fantastiska funktionerna. Du tror inte du hade kunnat göra ett litet inlägg om det? :) hade varit super!

Reply
Jessica Fotar

Nej vilken rolig tävling!
Jag vill så gärna ha den :)
Skulle vara roligt att ha en bra kamera som man lätt kan ta med sig + så bra display!!
Nu ska jag vara med och hoppas på det bästa :)

Reply
Anna

Kan du inte lägga upp några bilder som du tagit med de olika funktionerna? tack på förhand :)

Reply
Danni

Jag ska vara helt ärlig i den här frågan för jag vet att vissa kommer smöra lite för att vinna den här underbara kameran! Jag har alldtid velat ha en stor bra kamera, men har helt enkelt inte råd, som de flesta andra.. Jag får inte mycket alls i månadspeng och för de pengarna så ska jag tanka på mobilen, och roa mig med mina underbara vänner!

Jag vill verkligen vinna den här kameran för två anledningar.. första anledningen är så jag kan ta bilder till min blogg, just nu är den nästan helt bildlös eftersom jag inte har någon kamera, och då får läsarna bara se gamla bilder som de redan har sett och det är intw så kul..
andra anledningen är för att jag börjar 9:an till hösten och jag vill verkligen fota mycket och skapa minnen mellan mig och mina vänner! Det skulle vara en dröm att vinna den här underbara kameran! Som du säger så verkar den väldigt smidig att ha med och väldigt bra! Och jag hoppas att du förstår mina anledningar! Eftersom du är så awesome som laddar upp bilder varje dag som gör att din blogg blir jätteintressant och bra! Sen vet jag hur glad du blev när dina kompisar fixade ett album med gamla bilder till dig på din födelsedag förut! Precis så vill jag göra! Skapa minnen!

Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra för att få vinna den här, jag skulle verkligen göra precis vad som helst!<3 Och jag tror inte jag har så stor chans att vinna den här eftersom det är så himla många andra som tävlar, men jag vill verkligen, more than anything!

Från en sak till en annan.. Om jag har ritat en bild till dig, och jag vill att du ska ha den.. Vart ska jag skicka den? Svara gärna på min blogg eller min mail :D
Din blogg är bäst Kenza och jag beundrar verkligen dig för hur långt du har tagit dig!

Reply
E

Var hittar man “darker skin”? Jag har en likadan kamera och har aldrig lagt märke till den!

Reply
Axelia

Hej Kenza!
Jag har en G11, men ska snart få en G12, och jag undrar hur du gör så att det blir typ “ljusslingor” i bakrunden, fast ändå jätte bra bild på de man tar kort på om du fattar..:p Har försökt, men inte lyckats så bra..^^
Kram Axelia

Reply
Agnes

Hur ställer man in darker skin på canon G12, har försökt men förstår inte riktigt? Kan du inte förklara? :)

Reply
Morris

Såg på en bild att din kamera liknade min så sen så såg jag att det var en Canon Powershot G12 och jag blev glad, hoho det känns skills.

Reply
annsofi

jag vill vinna digitalkameran till mej kommer att fota fina bilder sän med den nya kameran jag vinner
min adress annsofi texén
gröndalsvägen182 11769stockholm
så ni kan skicka min digitalkamera när jag vinner den

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*