• header

19e maj 2011

God morgon! Tog sovmorgon imorse, plåtningen börjar inte förrän klockan ett så jag klev upp vid tio och hoppade in i duschen. Väl i duschen försvann hela min bränna, haha fan! Flagnar på hela bröstet och i ansiktet. Ser inte klok ut.. Försökte skrubba lite men då blev det bara värre. Får helt enkelt se ut som en dalmatin!

Nu sitter jag och käkar frulle och väntar på posten. Jag hoppas att SOLO kommer idag! På tal om tidningar.. En läsare skickade in detta! Jag är nominerad som Årets chicaste bloggare i tidningen CHIC. Vad kul!! :) Vill ni in och rösta på de nominerade kan ni göra det HÄR.

Nu ska jag förbereda lite inför plåtningen. Puss!

58 Comments

Sverker

Jag kan faktiskt rösta på dig – om du provbakar min goda tårta som du kan läsa hos på min sida.
Inget ont om dalmatiner, men mönstet kanske passar bättre på hundar. Tycker jag.

Reply
Stefania

Hej du finaste!! :)
Förstår nog om du inte hinner svara, men var det så att du hade ett par av dess otroligt snygga pumps från have2have.se:

http://have2have.se/product.asp?product=9144

Tänkte nämnligen beställa dem, men eftersom jag bor i Finland o måste betala för postkostnaderna ifall jag vill returnera skorna, vill jag inte riskera o köpa dem ifall de inte alls passar. Därav denna fråga:

Är skorna små eller stora till sin storlek? Har vanligtvis storlek 38 och undrar ifall det är rätt storlek även i dessa skor? Och hur är de att gå med? Är nog van vid att gå med hög klack men inte ännu platå till det.

Tack så otroligt ifall du svarar! (:

Reply
Lisa

Hej. Jag ville fråga en sak angående dig och din pojkvän. Har ni någonsinhaft problem med föräldrarna eller så i och med att ni har så olika kulturer? Och hur har ni då löst det! Hoppas på svar. Kram !

Reply
Cornelia Norin

Vill först säga att din blogg är sjukt bra och du ispirerar mig dagligen! Och sen till frågan, vad gjorde du för att få igång din modell kariär? :)

Reply
Tommy

Har självklart vart inne och röstat..

Hoppas plåtningen går bra, men förvisso .. det kommer det ju göra, du blir alltid så sjukt bra på alla bilder.

Reply
Matilda

Jag väntar också på SOLO, jag premunerar på solo och trodde jag skulle få numret idag, men icke!

Jag hatar också att flagna, när jag kom hem från Thailand va jag helt fläckig typ! Dom sista dagarna låg jag och pressa mycket så jag brände mig och sen flagnade jag över hela pannan, bröstet och bena :/ inte roligt…

Reply
Linda Ström

Röstade på dig självklart, jag läser/skriver (i) och Älskar ju din blogg förtjyven ;) haha
Du låg bra till, så du lär vinna, och är vi alla förvånade ? – svar: Nej. You rock girl! :)

Reply
Malin

Roligt! Var precis inne och rösta, och då kan jag säga att du leder. Av alla som har röstat så har 61% röstat på dig. Grattis! :)

Reply
Elin

Hej Kenza! Eftersom att du har så snygga kläder och vet hur man matchar, skulle inte du kunna visa lite olika outfits med de virkade shortsen från conscious collection? Jag fick hem dem igår från tradera och har ingen aning om hur jag ska matcha dem eller vad jag kan ha upptill!

Puss!

Reply
TV

Titan Television söker härliga familjer med en dröm om att bo på bondgård i sommar.
Ni får chansen att prova på lantlivet på riktigt, en upplevelse för hela familjen.
Anmäl dig och din familj så kan det bli ni som får bli tv-stjärnor och samtidigt besanna er dröm om landet!
Hör av er till [email protected] eller 08-52801160 så berättar vi mer.

Reply
Jenny

klart du är chicaste bloggen! Snarare den bästa :o Tror nog att du tar hem de;) Du har ju faktiskt flest röster ! Love din blogg! Du är vacker och inspirerande ! Och du är inte en person som snackar bullshit :D

Reply
kajsa

nu har jag röstat på dig som 1 639 st andra! :D
du leder med ett tusen ungefär ;) lycka till!puss

Reply
Filippa

Men snälla Kenza?
du fattar väl själv att du överlägset kommer att vinna ändå?
Och det kommerju bara vara på grund av din statistik på din blogg, och nu när du ändå lägger upp ett inlägg om det också..så himla orättvist mot alla andra tävlande.

Reply
sara

vadå det står “140 000 modetörstande TJEJER”? även om majoriteten må vara tjejer läser väl ändå lite killar din blogg? Det tror jag nog!

Reply
Cokoo

Ett tips! Skrubba innan du åker och solar, då fastnar huden bättre plus att du tar bort massa död hud som gör det lättare för dig att flagna, det funkar för mig i alla fall. Jag va i thailand över jul och jag är fortfarande super brun, så testa :D

Reply
Sara

Hej kenza!!!
Jg dööör för din väska, jag drömmer om den dag å natt. VART HAR du köpt den????

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*