• header

Video från Vatikanstaten

Aleks filmade lite när vi gick in i Vatikanstaten igår! Det är mest han som snackar, men så råkar jag SJÄLVKLART svära också det första jag gör….haha..

98 Comments

LINN

Haha de är så sjukt att man föreställer sig en röst som Aleks har, men så har han en helt annan. Gosse! Aja, sjukt avundsjuk på er resa iallafall :)

Reply
Lisa

Hej!!
Jag gillar verkligen din blogg och jag tycker du verkar så sjukt skön.
Men här är en lite udda fråga:
Säger man killklack som det låter eller säger man chillklack?? Jag och min kompis började prata om det idag och ja..Vad kallas det?? skulle bli jätte glad om jag får svar:)

Reply
Sverker

Vet du inte om att man inte kommer till himmelen om man svär i kyrkan? Och Peterskyrkan dessutom. Men å andra sidan är den så stor, så det kanske inte hördes.
Må så bra i Rom och hoppas du kommer hem genom askmolnet. Det är redan här. Jag har det på bild på min blogg!

Reply
allie

Kul o höra hans röst :) plus att ni “låter lika”, om ni fattar ;) både att ni pratar liknande och till sättet. minns första gången min kompis träffade min pojkvän, då sa hon oxå hur lika vi lät ^^
kul att se bilder, fått lust att dra med min pojkvän till rom nu, när askan för detta år gått över förstås ;)

trevlig dag!

Reply
Line

När jag var i Vatikanen lyckades glömma bort vart jag var och tog min p-pill inne på toan. Lyckat! Preventivmedel i påvens hus. Jag kommer till helvetet.

Reply
Daria

oj va fint önska jag också kunde åka dit :) Polska påven på bilden där som blev helig :D nys hihi fint fint

Reply
Wuhu

Vilken dialekt!? Han gjorde om sig i rösten när han var med i “philip och fredric” va..? ;)

Reply
Ebba

åh, vad härligt med en sån här video, det är som att återuppleva Rom och Vatikanen igen, tack!

Reply
Nina

Du är så vacker Kenza. Jag älskar din blogg och alla dina kläder, smycken och skor. Du har så fin stil och du är helt underbart vacker. Om det är nån som förtjänar en modellplats (alltså den som utses till världens bästa fotomodell) Ska det bli du Kenza. Du är alltid så fin och fräsch! Och det sista jag vill säga är att du har världens bästa blogg och jag älskar den! <333333

Reply
zoe bajsson

fy va härligt väder de ser ut att vara där! finns det inga strander i rom?:O

Reply
Emily

Hi Kenza! I’m a very big fan of your blog! I want to ask you how much you gave for the braces underneath (invisible braces) your teeth?

Reply
Lovisa

Kenza äter du p-piller isåfall vilka? förlåt för att jag frågar men jag har nämligen gått upp 8 kilo pga mina :/ jag äter neovletta. funkar dina?

Reply
L

Hej K !
Jag har undrat länge hur du gör för att ha en så fast figur som du har. Man ser du äter pizza och dricker cola så tränar du mycket eller vad är the secret? är det så enkelt att du bara är född så? puss och kram

Reply
sofia

jag måste bara tala om för dig att du göra mina dagar Kenza. Dina ansiktsuttryck och miner överlag är priceless och får den mest deprimerade människa att le!
Tack! :)

Reply
isabelle

Jag har pluggat italienska i tre år och skulle gärna vilja åka till italien för att förbättra min italienska, man glömmer ju bort så lätt! Kika gärna in i min blogg, helt ny uppstartad!

Reply
kajsa ;D

kul ni ser ut att ha :) men jag har en fråga, inte alls i ämnet men ändå.. när kenza & tyra show var i gång så sa nån av er nån ggn att det skulle förtsätta på midnatt som sändningstid ?…. vad hände med det ? det va så jäkla kul pogram!! vill bara veta om det är ett nerlagt progekt ? tack för ssvar!

Reply
browneyedgirl

Ser härligt ut där borta =) här hemma blåser, regnar och haglar det mellan varven, sen vips skiner solen igen =)
Köpte solo med dig på framsidan idag, och fick en snygg rosa bikini på köpet. När är bikini tävlingen slut *nyfiken* kram och ha det fint

Reply
Annie

Gud vad konstigt det är att höra era röster xP Man föreställer sig sina egna och då föreställer jag mig att ni pratar skånska (lundensiska) som jag gör :P
Jag vill också åka till Rom och till Vatikanstaten!:D
Kram <3

Reply
Jessika

Hej Kenza! Jag har en jättejätte viktig fråga och skulle verkligen uppskatta ditt svar. Vet du vart någonstans man kan hitta klackskor i storlek 35 förutom scorett?
Tack kram :)

Reply
...

Din kille är så jävla snygggggg !!!!!!! och han ser så jävla snäll ut också !!!!

Reply
Sofia

Inte så att vi inte gillar dina videobloggar, men det är verkligen kul med omväxling, som att aleks gör en videoblogg och du är “andraperson” och man får se lite hur du är med dina nära och kära :)

Reply
fanny

oj… nu när man hur din pojkvän låter blev jag helt förvånad :o trode att han skulle ha en mer “manligare” djup mörk röst. Plus så tycker jag att det ändå låter konstigt, kanske för att jag bor i Skåne xD!

kram :))) ni är jätte söta tillsammans!

Reply
Amanda

asså du måste ju ha den sööötaste pojkvännen!! å herregud! fina ni är tsm

Reply
Linda

Hej:)
Var i Rom förra sommaren, S:t Pterskyrkan är sjukt fin… men när jag var där var det sju mil lång kö in… Gick ni förbi den? Man ser ju inte allt på filmen men ni går rakt fram och man ser kön bredvid er… Nyfiken på svar:D kramar

Reply
ida

herregud vad häftigt!
har alltid undrat hur det ser ut, och nu blev ju jag med sugen på att åka dit och se allt det där!

skitsnygg klänning btw!

Reply
Tea

åh vad din pojkvän låter underbar:P ni är så fruktansvärt söta. Så där vackra ihop att man tror det är på film. Får du fortfarande fjärilar i magen av att tänka på honom?haha konstig fråga kanske:D men ni ser så himla kära ut:D

Reply
Sara

Hoppas ni har det toppen i Italien! Riktigt fin klänning du har på videon, något du hittat i Rom? Kram!

Reply
Eliiin :-D

Åhh det är så härligt att vara inne i den kyrkan :D
Var där inne för någon vecka sedan :D
När vi var där var det som tur var inte så mycket folk så kön gick snabbt :D
Hoppas att du lägger upp bilder från kyrkan sedan :D

Reply
olivia

Gud vad härlig röst Aleks har! Jag vet inte hur jag hade föreställt mig att han skulle låta men den var väldigt skön :D Gärna fler gästvideoinlägg av honom tack!

Kram

Reply
Emma

Fan vad snygga ni är och båda har fan sexiga röster också haha!! perfect couple! man känner typ värmen från videon hit till regninga sverige också ;)

Reply
dk

hahahaha en göteborgare! Ja eftersom du har en manligröst så låter ni lika. Man märker äldersskillnaden mellan er att han typ leker pappa åt en 10 åring

Reply
a

daaaammmnn vad lång han verkar vara :p kameran är ju typ en halvmeter över alla andras huvuden hahaha

Reply
RONJA

Det är sjukt hur man förställer sig en röst och hur han sen har en annan, haha! Kul med sånna här videos när inte bara du pratar :)

Reply
nathalie

Håller med dom andra, av någon anledning var det jättekul att få höra aleks röst!

Reply
;)

Fan vilken tur ni hade! Det är ju typ inget folk där. Då vi besökte kyrkan gick köen i en spiral runt hela området så att det var OMÖJLIGT att komma fram till andra sidan och den fortsatte typ sex kvarter in i staden. :)

Reply
Moa Okada

Man föreställer sig Aleks med en helt annan röst! Gud vad läskigt att höra hans röst på ett annat sätt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*