• header

Hänga med mami!

Hej bloggen! Flygresan hem från Rom imorse gick jättebra. Planet var nästan tomt så jag la mig och sov på en ledig rad. Sov hela resan och vaknade upp när vi skulle landa… Skönt!

Klev innan för dörren här hemma vid elva och då satte jag igång och städade. Det behövdes verkligen! Hade bland annat glömt en tallrik med mat i kylen.. Någon som vill veta hur den såg ut nu? Haha.. Packade även upp och slog sedan ner arslet i soffan och bläddrade i nya SOLO där jag bryder omslaget. Smsade mamma och frågade om hon ville komma över och nu är hon här! Vi ska laga lunch och bara busa med Mani. Har saknat honom så mycket!! :)

59 Comments

Fia

Hej :) skulle vara sjukt glad om du svarade på det här i ett Inlägg. För ser inte annars.
Hur kan du vara så smal fast du äter en massa onyttigt osv? :)

Reply
Nella

sööönt att koppla av :D, blir skit förbannad om jag inte får åka iväg, hoppas att askmolnet inte hinner komma då :S

Reply
Nattta

KENZA Hur gör ni när ni fotar sånna bilder? Lägger ni kameran på något elr använder nu såndär kameraställ??? Väldigt tacksam för svar!

Reply
Lina

Hejsan! älskar din blogg. Jag undrar vart din pojkvän köpt shortsen, riktigt fina. Behöver nämligen köpa en present till min kille.

Reply
ssummer

Hej Kenza!

Du, vad heter det hotell som du bodde i Rom? Jag ska åka dit snart men jag vet inte vilket hotell jag ska bo i…Så tänkte fråga dig :)

Xoxoxoxoxo :*

Reply
Terese

Har sett massa stavfel på bloggen på senaste tiden? Inte för att det gör något, men har inte sett något alls förut under den tid jag läst bloggen :-p

Reply
warda

KENZA HAR DU SETT BEYONCES UPPTRÄDANCE PÅ BILBOARD MUSIC AWARDS ISF SÅ TYCKER JAG ATT DU SKA KOLLA UPP DET! =)

Reply
Natti

Jag var också i rom i år, var där med italienska gruppen! Rom e helt otroligt så jag kan förstå att du känner likadant! kul att se att du nu även är på platser där jag varit :) Din blogg e toppen Kenza!! :) Superfina bilder från rom

Reply
Elisa

Åh! Du blir alltid så bra på kort!
Har du något tips på typ bra poser för att bli snygg på kort? <3 :D

Älskar din blogg förövrigt! <3

Reply
Hanna

Hej! Vad du och din poikvän ser snygga ut! Ah vad jag tycker om att läsa bloggen din, Kenza! Är själv från Finland och driver en egen blogg jag med, ta en titt om ni har tid! :)
Go check out my blog, its about my life, sports, fashion and love! Have a great day beautiful Kenza!! :)

Reply
josse

hej fina du! nu har jag gått runt i affärer hela dagen i hopp av att hitta ett par shorts i den modellen som på denna bilden. så snäääälla, kan du berätta vart du köpt dem? du har säkert skrivit det förut men jag är tydligen inte så uppmärksam hehe..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*