• header

Tjejerna är här..

Efter att min mami åkte hem så kom tjejerna hit.. Vi har suttit i några timmar och catchat upp (och planerat en utlandsresa!), nu ska vi ut och gå med vovven innan vi fixar lite käk. Jag har saknat mina tjejor så mycket!!

Hittade en rolig fyllebild på oss från i somras haha.. Alltid när vi är påväg hem efter en utekväll får vi för oss att ta “fina” bilder med självutlösaren. Men det är bara kul att vakna upp dagen efter och se de bilderna! :P Jag får väl erkänna att den här bilden verkligen är av mildare grad.. De andra är bland annat där vi ligger på en äng asfulla och försöker se sexiga ut i gräset… Hahaha..

94 Comments

Vilma

det är lite roligt när du står där, värsta supermodel och sen breve dig står typ helt vanliga, alldagliga tjejer ;) hihi men alla e så söta så :) <3

Reply
Mimmie

det är det bästa med att vakna upp dagen efter – att få se alla “sexiga” bilder från gårdagen hahaha ;)

Reply
Titti

Alltså jag blir så himla “inspirerad” av eran vänskap, eller vad man ska säga. Ni är så fina ihop och verkar bry er om varandra så himla mycket! Det får mig själv att sträva efter att bli en bättre vän :-). Och jag vet att jag skrivit det någon gång innan, men ni får mig att tänka på karaktärerna i “Systrar i jeans”. Verkar som att ni har precis lika fin vänskap! Jag funderade en stund på vem av er som skulle vara vem i boken. Tror Dilay skulle vara Carmen, du Bridget, Nadia Lena och Mika Tibby. Hoho! Ha en trevlig kväll :-)

Reply
Mary

Where can I find your shop “windflower kenza” here in Italy? I would go there I really like it

Reply
matilda

Kenza hur gör du för att få så fina lockar i håret? vad använder du typ för locktång?

ÄLSKAR DIN BLOGG KENZA BTW! kolla gärna min blogg om du vill och hinner? :D

Reply
anna

Läste på aftonbladet att du använt dig av Caraktylene bantningspiller..Funkar dom bra eller?

Reply
Lina

Ibland kan jag tycka att du mytar lite, men jag förstår ju ändå att du inte kan lämna ut allting. I alla fall, gillar att du verkar ta hand om dina vänner så bra! Tycker lite synd om de bara. Du är rik, framgångsrik, smal och snygg och de är liksom ‘vanliga’ tjejer. Måste vara ganska jobbigt! Men ni verkar ha det bra i alla fall utan avundsjuka, sånt är ju bara sjukt irriterande ändå! Kör på tjejen!

Reply
Diana

Vart har du ställt kameran/mobilen utan att den ramlar omkull i rulltrappan där om man får fråga?! :S

Reply
Felicia

Snyygga cheyer!
Kenza, jag undrar när bikinitävlingen avslutas? är så spänd på det! ;) <3

Reply
Hanna

oooh fyfan vad snyggt ditt hår är på bilden! Sjukt snyggt! Kan du inte ha det så? jäävlar vad snyggt det är! (du passar skitbra i det du har nu också, men vilken färg passar du inte i? Rött hår hade säkert varit skithett på dig också)

Var tvungen att säga det! haha

Reply
Ellen

Undrar var den där väskan kommer ifrån som Mika har i handen? Ser många med den men kommer aldrig underfund med från vilket märke eller så den är ifrån? Hjäälp?

Reply
Anna

Haha :) Det här är absolut inte någon kritik eller något, men är inte du utomlands typ lika mycket som du är i Sverige? Iaf två tredjedelar hemma och en tredjedel utomlands kanske? haha men det är ju jättehärligt att du kan åka bort så mycket! :)

Reply
Jenny

Hahha fyllebulder är bäst xD. Som du säger är det kul att helt plötsligt upptäcka ett gäng kort man inte minns att man tog :P

Reply
ISOLINA

HAHHAHAH JAG ÄLSKAR SÅDANA BILDER. BÄSTA BILDERNA!!!

När jag var i Shanghai tackar jag gud för min kamera vissa kvällar!

Reply
jasmin

Hejsan. Letat efter högajeansshorts överallt. Vart köper du dina, så snygga allihopa :)

Mvh Jasmin

Reply
Siri

Hej!
du inspirerar mig alltid lika mycket och jag blir på så bra humör när jag läser din blogg! TACK :D

Reply
Надежда

Ты такая прикольная!
Жаль что я ничего не понимаю по немецки..))
Удачи тебе во всём!

Reply
Annika

Hej Kenza!

Jag måste bara berätta att jag drömde om dig inatt!

Jag drömde att jag skulle lära dig att åka skidor! haha
Det gick fruktansvärt dåligt och det enda du gjorde var att ploga dig ner för backen (när du lyckades stå på bena) du åkte omkring som Bambi på hal is ungefär, du lyckades till och med köra in i halfpipen utan att slå ihjäl dig! Vi höll på i timtal och när du tillslut lyckades ta dig ner för hela backen utan att ramla så firade vi med varm choklad nere i fiket, haha.

Helt fel årstid att drömma om sånt kanske haha, men ville berätta om det iallafall, jag vaknade upp av att jag skrattade :)

Reply
anonym

Hej, jag skulle väldigt väldigt gärna vilja veta var man köper sådana snygga Levi’s shorts med hög midja. Där det finns många olika att välja bland. Helst om det finns någon bra sida på internet som man kan skicka efter ifrån eller någon affär också :)

Reply
Anna

Vad fina ni är. Fast du sticker ju ut måste jag säga. Måste vara jobbigt för dem ibland att hänga med dig som alltid är snyggast, har mest pengar och är mest framgångsrik. Jag menar om ni går ut på krogen, måste det ju vara du som får all uppmärksamhet… Måste känns lite jobbigt för dina vänner… Eller?

Reply
alva

jag såg att en som hade kommenterat där uppe hade sett i aftonbladet att du ätit bantningspiller, men du har själv skrivit i bloggen att du sköter dig utan bantningar osv. ljuger du bara i bloggen för att verka så “bra” och så “märkvärdig” eller? :o

Reply
N

vad heter dina kopisar,har aldrig försåt vem som är vem:O är de två blondinerna systrar (de liknar varandra på ngt sätt?)

Reply
sara

hej kenza, skulle inte du kunna lägga upp typ en bild på var och en av dina närmsta vänner, eller något liknande, och skriva vem som är vem har aldrig fattat de :o

Reply
Sanna

Vet någon vart Mikas väska kommer ifrån? Ser den på JÄTTEMÅNGA men vet inte vad det är för märke.

Hoppas nån vet!!

Reply
LINE

Hei! <3

Synes du har utrolig fin hårfarge på dette bildet!!
Farger du håret hos frisør?

Hvilken farge bruker du i så fall ? :)

Reply
mimosa

vilket märke/affär har sin kompis köpt den där svarta väskan med bruna axelremmar?
Vore roligt att få svar! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*