• header

27e maj 2011

Hej på er! Allt bra?

Idag mår jag som vädret.. SKIT, alltså. Vaknade upp imorse med jobbig huvudvärk, så efter morgonpromenaden med vovven kröp jag ner i sängen igen och sov lite till. Trodde att det skulle hjälpa, men ickeeee!! Nu har jag ännu mer ont typ. Hoppas det inte blir en migränattack.. Ska äta en massa mat nu och ta huvudvärkstablett, sedan får vi se om jag orkar ta mig utanför dörren..

Jag har nämligen bestämt två fikadejter med Tyra och Humlan så jag hoppas huvudvärken försvinner snart!

Vad fan, jag ser dubbelt?????

38 Comments

Petra

Usch, vilken obehaglig bild.
Hoppas att du mår bättre och att huvudvärken snart ger med sig. Man vill ju inte missa en fikadejt. :)

Reply
Sandra

Bränn inte ut dig bara! :)Huvudvärk kan tyda på att man behöver vila. Gillar verkligen din blogg förresten.

Reply
sami

Hej Kenza!
Jag har alltid sett upp till dig för att du är en så snäll person och en förebild. Du har alltid varit “down to earth” och en vanlig person fast dina framgångar. Men nu har jag faktiskt börjat se dig på ett annat sätt och är fett besviken på dig. Att du inte ens kan ta dig tiden att svara på dina kommentarer är fan förjävligt. Jag har kommenterat så sjukt många ggr och aldrig fått svar. Inte jobbiga fan-kommentarer utan helt vanliga komplimanger och frågor. Det är fan vi som gör dig till den du är, glöm inte det! Kom ner på jorden!

Reply
Moa Okada

Hej finaste Kenza :) Hoppas din huvudvärk försvinner snart! Måste bara tilläga att du är världens vackraste människa!
Haha hela bilden är dubbel, det är inte du som ser fel iallafall!

Pussar och Kramar<3

Reply
RONJA

Är det bara jag som får ont i ögonen när jag ser den där bilden? Haha och alla som läser detta, testa ta bort (med fingrarna) ögonen längst upp och munnen längst ner. Och testa sen ta bort ögonen längst ner och munnen längst upp. Haha kul :’)

Skönt att huvudvärken försvann Kenza ♥

Reply
elinb

Haha sÅ VA jag jätte full när jag läste detta och trodde jag sag dubbelt på riktigt ;) luring där du!

Reply
Elin

hahahahahahahaha, jag var lite onykter när jag såg den här bilden & undrade hur full jag egentligen var när jag förstod att den skulle vara sån ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*