• header

Don’t let anyone steal your dreams

Yes, huvudvärken är borta!! Samtidigt som regnmolnen försvann och solen tittade fram. Perfekt! Nu drar jag in till stan och hänger med Humlan. Idag har jag en ny tygpåse från Avanna! Det sitter fast tre fjädrar på den, superfin. Min snygga slappa t-shirt är från Acne/Nelly.com

Ha det bra! Puss ♥

76 Comments

Elisabeth

Hej! Jag har en fråga: jag har sett att du brukar ha bandeau bh/topp under väldigt urringade toppar o sånt (tex under den rosa toppen då ni festade på cypern) och jag har köpt flera såna nu i olika färger, men jag tycker att jag ser så “platt” ut om jag inte har vanlit bh under.. Brukar du har vanlig axelbandslös bh under eller sån som man limmar på eller har du den bara istället för bh utan nåt under? :) Hoppas du förstår vad jag menar! :D

Reply
emelie

Skulle bli jätte glad om du kunde svara… vad har du för datA? vill köpa en ny dator och har för mig att du har en sån jag vill ha.. tack på förhand… din blogg är bäst

Reply
arganiqa

Lyxa din hud med smak från Marocko! http://www.arganiqa.com erbjuder cosmetics för alla hudtyper gjord av den eftertraktade och kända arganoljan. Hudoljan ger dig en mjuk, fräch och len hud och får brännan att bli skarpare och hålla längre. Prova du med som Charlotte Perelli gjort och flera andra nöjda kunder!

Reply
Balkan Muzika

Hej, vill bara göra dig medveten om att det finns en bra balkansk musik sajt på Balkan Muzika och om du har vänner från balkan så tror jag att dem kommer tycka om den väldigt mycket.

Med vänliga hälsningar
Muzika-Balkan.

Reply
sarar

Jag måste bara fråga en sak! Du har ju så sjukt många skor. Hur många har du egentligen; och vart förvarar du alla?:) Haha, brukar fundera på det när jag kollar i kategorin “kenza shoppar”

Reply
michaela

Hej Kenza! Du verkar ha det så trevligt och fint hemma hos dig, skulle inte du kunna lägga upp lite bilder på hur det ser ut? Eller göra en videoblogg (MTV Cribs style)? Haha, vore jätteintressant!:D Tack för trevlig läsning!

Reply
Liridona

Wow så snygg tygpåse/väska.
En fråga bara, jag läste runt på en blogg Dani (en kommentar någon lagt) att anledningen till att du tjänar så bra på dina annonser du har på din blogg är för att din bojkvän Aleks jobbar för det annonsföretag. Är det sant?

Reply
Positive

Visste du att Tyra och Patrik har gått skilda vägar?!
Du måste stötta henne Kenza, man ser ju på henne att hon trivs så bra i din närvaro!
Vad snygg du är förresten, ha det så kul ikväll!

Reply
Lovisa Illustratör

Tygpåsar for the win!!! Det är kul med lite mer speciella sådär. Funderar på att göra en själv, är liksom lite trött på “Stadsbiblioteket” och “Patentverket” ;)

Nej, nåt kreativt ska det vara, som kan spegla personligheten och faktiskt…vara lite snygg också.

Reply
Elisabeth

Drömfångare är en väldigt fin symbol. Har flera som jag köpt i Bolivia och Peru :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*