• header

Miss world wtf?

Okej nu måste jag bara klargöra en sak här. Jag vill absolut INTE vara med i Miss world Sweden-tävlingen, bara tanken av det får mig att skratta haha.. Det är någon som har nominerat mig och helt plöstligt ligger jag tydligen högt i topp men jag har bett de som håller i tävlingen att ta bort mig så fort som möjligt. Så, då har jag sagt det. Här har vi ingen beauty queen inte! :P

Nu är jag iallafall hemma en sväng och ska byta om. Tänkte byta ut jeansen mot ett par shorts för det är asvarmt ute! Soooommaaaarrrrr!! ♥

Mitt nya fina linne är från Ginatricot

96 Comments

Anessa

Yeah right din förklaring till detta kommer jo väldigt bekvämligt nu när du blev diskvalificerad.

Kenzas svar: Haha men ge dig! Jag vill inte vara med och har aldrig velat det, thats it!

Reply
Madison

haha the fck :D men du skulle helt klart passa i tävlingen iaf :)

Kenzas svar: Men va? Jag passar inte i den tävlingen för fem öre! Tycker skönhetstävlingar är riktigt löjliga..

Reply
jawna

Skulle någon nominera dig igen så behöver du inte oroa dig, man får inte delta i tävlingen om man har ett modellkontrakt :)

Kenzas svar: Vad bra! Men sen är det också stört att man bara kan nominera folk hur som helst. Eller är jag den enda som inte skulle ställa upp på sånt här skit?? :S

Reply
Madison

jag menade mer att du har en look som lätt kan dominera världen :) du är otroligt vacker

Reply
malle

haha nej du är inte ensam… skulle aldrig ställa upp. aldrig aldrig aldrig!! ytligt ytligt ytligt!! ut i solen med dig nu! haj!

Reply
T

Förstår dig! Såna tävlingar är skitlöjliga, och sedan är det konstigt att man kan nominera vem som helst utan att deras tillstånd.. Borde man inte själv välja om man vill bli nominerad? Creepy att folk kan skicka in en bild och vips så är du med.

Reply
Sandra

Du ser ut att ha gått upp lite mer i vikt, och du har verkligen fått otroligt fina former! :) Tror jag minns att du skrev att det var något du ville, gå upp lite i vikt. Så bra jobbat! :) Verkligen jättevacker! :D

Reply
Johanna

Har ett sånt linne och de är så galet sköna! Vardagsslappa och samtidigt festfina beroende på hur man stylar dem. Like!

Reply
Jessica

Jag forstar dig verkligen, jag tycker ocksa att det ar valdigt lojligt att tavla i skonhet.

Men a andra sidan, sa hade du LATT vunnit!;) Du ar inte bara otroligt vacker, utan du ar aven en valdigt bra forebild for tjejer och kvionnor.
Jag ar 25 ar och har for forsta gangen borjat trana regelbundet, borjat att ta hand om mig sjalv, och det vill jag tacka dig for! Du har inspirerat mig.

Reply
Laurie

håller iaf med om att det är helt sjukt att det går o nominera människor utan att fråga om deras godkännande :/

Reply
Li

Var kommer dina fina byxor ifrån som du har på bilden? vad är det för märke? :)

Reply
filippa

Du är sjukt vacker och skulle lätt vinna!
Men det är bra att du “bojkottar” det för skönhetstävlingar.,.^^ Bara namnet är ju absurt.
Ingen kan ju rå för hur den ser ut heller.
Du e bäst Kenza :D

Reply
Hilda (foto)

Hej Kenza!
Jag läser din blogg varje dag och jag tycker verkligen
den är superduper bra! Och du är så jeffla fin.
Bara så du vet, hehe..

Reply
josse

visst är du sjukligt vacker, men känns inte som att en sådan tävling är riktigt din stil. håller helt klart om att de är löjliga! haha

Reply
Astrid

Hur får du det så där snyggt med spegelbild?
Har försökt med minst 4 olika redigerings program men inget program har den funktionen, älskar ditt linne föresten!

Reply
Amanda

OM du hade velat, VET jag att du skulle gå hur långt som helst! men bra att du inte ställer upp på sånt där skit, känns ändå så jävla falskt :p

Reply
Lisa

Bra att du står på dig och inte ställer upp på vad som helst , men du kunde ju ha vart lite tacksam också, jag menar att det var jättemånga som hade röstat på dig och så skriver du såhär. (Annars älskar jag din blogg Kenza!)

Reply
Dixi Wonderland

Jag tycker det är konstigt att man kan nominera folk till tävling hej vilt :/ Jag menar som i ditt fall så kanske man inte vill vara med i tävlingen eller bli relaterad till hela grejen.

Reply
emma

Synd att du inte ville vara med, du hade utklassat dom andra med hästlängder. :) skit snygg är du!!!

Reply
Linn

Haha vad löjligt att man bara får nominera folk sådär!
Tycker inte om skönhetstävlingar, tycker inte man ska tävla om vem som har finast utseénde! Alla är vackra på sitt sett men du skulle helt klart vinna ! :)
du är otroligt vacker Kenza <3

Reply
N

jag håller med dig kenza!! ska man jämföra skönheten, allt utågr inte från utsidan man kan vara världens vackraste eller ja men ite ha ngn humör jag tycker nte sådana tävlignar borde finnas, wow du har sveriges finaste skönhet!! okej och sen?? gå runt och ha näsan högt upp i taket ?? neej i mina ögon är det ingen som är ful och vi är inte födda för att sitta ch jämföra varandras skönhet. Men en sak du borde veta kenza är att du är för FIN för att vara med i sådana osmakliga tävlingar :D!!<3

älskar din blogg!!

Reply
cami

Kan du inte ha frågestund på bloggen?

1.Undrar hur du lärde dig att gå i klackar och i vilken ålder började du? hur känns dina ben efter en utekväll? känner du dig inte lång i 15 cm klackar?

2. Är det något du inte är nöjd över på din kropp? ALLA har några brister men man ser fan inte ETT ENDA på dig,perfekt hy, mun, näsa ,ogon, hår, för att inte tala om kroppen, vad är du själv inte nöjd med?

Reply
nadja

Sluta lek kändis och var glad istället för att folk tycker du ser bra ut. Attention attention attention, det är det enda du vill ha Kenza.

Reply
shoakan

MEN DU KENZA?!?!!?!
Du kommer alltid att vara Miss world tooo me! :)
hhihhi och nej jag är inte lebb! :D
pussssss beauty queen!:D

Reply
ISOLINA

ähfyfan, bra gjort. Modelltävlingar anser jag vara sjukt oseriösa.. Vill man vara seriös skall man väl banne mig skrapa ihop en portfolio och söka till en seriös argentur! that’s it!

Reply
alexandra

vart har du köpt dina jeans och vilket märke? :p
by the way, du har så sjuuuuukt snygg kropp! ;) vad är dina bästa tips till en som vill gå ner i vikt och få mer vältränad kropp? vad äter du och hur tränar du t ex?
kramis <3

Reply
eva

älskade Kenza! vill du berätta var skärpet är i från? Mycket fint! Hela du är vacker! Vackrast! :) Kram

Reply
Sanna

Var gärna lite tacksam också att folk tycker du förtjänar det! Inte bra att hantera det bittert, men jag kan förstå att du blev förvånad eftersom någon hade nominerat dig från ingenstans.

Reply
F

Självklart är det ju elakt att bara nominera sådär utan förvarning, men det finns ju en tanke bakom det. Inte ens ett tack för omtanken får denna person….?

Reply
Becca

hej snyggkenza! ja som sagt va som några andra skriver över, kan inte du ha en frågestund?:D vore jättekul/bra med tanke på att det är många som skriver frågor på inlägg och jag skulle med vilja fråga en del! superfin blogg och superfin är du!

Reply
Betul

Hej Kenza!
Vart har du köpt dina svarta jeans? är på jakt efter sånna, men hittar inte dom perfekta för mig, haha. Men dom byxorna du har på dig ser verkligen sköna ut!
Tacksam för svar. Puss

Reply
Jessica

Herregud hur orkar människor klaga, jag hade också blivit sur om någon nominerade mig och jag sedan hade röstats upp för jag skulle hellre dö än att visa mig i en sån där löjlig tävling haha!

Reply
denise

reagerade också på det, att folk lägger till andra hur som helst, helt sjukt.
skönt att du “redan” reagerade också haha.

Reply
Anonym

du skulle ändå inte ha vunnit. finns andra som är mycket snyggare än dig! Du vill egentligen vara med, för du tycker du är snyggast ;)

Reply
denise

måste bara fråga om ni är dumma i huvudet på riktigt? det finns ingen anledning för henne att vara “tacksam” för något hon inte ens har bett om.
vem fan bryr sig om att ni är för tröga för att fatta att folk bestämmer sånt här själv och röstar på henne trots allt?

skärp er för fan.

Reply
sophie

du får ju tycka som du vill, men det känns lite taskigt att prata ner om tävlingen som du gör.. ta det inte fel men känns som att du tar rätt mycket attityd när du skriver att “bara tanken får mig att skratta” osv. tjejen som nominerade dig gav dig ju en superkomplimang som nominerar dig till sveriges vackraste kvinna! och visst det kanske är ytligt, men det är ju modellyrket också, så då borde du inte modella heller? eller? inget personligt mot dig så, hoppas bara att du förstår att när du skriver så uppfattas du inte som så trevlig och omtänksam… hade räckt att skriva “tack, men jag vill inte” utan att nedvärdera tävlingen och de som ställt upp i den?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*