• header

Mobilblogg – parkhäng

Hänger i Humlegården med tjejerna! Soool! :)

55 Comments

Sverker

Att det såg trevligt ut. Jag gillar parker, även om jag föredrar skogen.
I skogen hör man fåglarna mycket bättre, och så framgår faktiskt min skönhet bättre där.

Reply
ida

Du suger på att uddatera och du suger på att blogga….. du var skit bra innan men nu lägger du aldrig upp ngr bilder och bloggar typ aldrig ! kenza! bloggaaa mer och roligare! kläder osvosv…

Reply
Lizzie

Hej Kenza! Jag avgudar ditt utseende totalt! I ett inlägg för ett tag sen så berättade du att det var många som kaxade mot dig i högstadiet för att du var “annorlunda”, hur klarar man det? Vad ska man göra när många ger en blickar och snackar skit om en.. ska man bara strunta i det eller ska man ta itu med det?
Kram.

Reply
Damla

Älskar dej kenza ! Due så naturlig JÄMFÖRT med kissie som tror att hon e ngt ! titta gärna in min blogg om du kan PuusN

Reply
Elena

Vill bara påminna att du lovade sig att träna regelbundet :) Hur ser Sadik på dina släppande?

Reply
kajsa ;D

gud vad härligt! själv är jag i stockholm som en liten semester.. nått tips om resturang eller affär ? :) helt förvirrad här i storstaden :D

Reply
Olivia

Hej Kenza! Grymt bra blogg! Jag har en lite fråga: Kan inte du lägga upp lite bilder på när du var liten/yngre. Det är kul att se hur mycket du har förändrats! :)
Ha det suuuper bra!

Reply
mathilda holmberg

hur gammal var du när du fick ditt första modelljobb, hur kom de sig att du fick det? :)

Reply
linnea

As fin blogg Kenza! Vilket nr. är din färgbomb från Revlon, 713?? Uppskattar svar:D kram (din kompis liknar heyden panittiere:P)

Reply
En som skulle behöva lite tips bara

Hej Kenza!
Jag skulle bara behöva lite tips om hur man håller sig så smal som du gör och ändå är sund! Jag vet inte hur jag ska gå till väga och allt snack man alltid får av andra bloggar, de är säkert sant men jag tror inte att de är många som håller på på det sättet.
Jag skulle verkligen bara vilja ha ett ärligt svar av dig hur DU gör. Du är verkligen skit snygg smal och ser liksom ut att må bra. Kollar man på Kissie tex så får man ju bara ont i kroppen och hennes bantingsråd kan man ju inte lyssna på.
Tacksam om du skulle skriva något slags svar i bloggen!
Kram

Reply
Jullan

Vad har du köpt jeans shortsen? så sjuuuukt snygga och behöver verkligen ett par sådanna…
skulle varit gulligt om du svara! (: <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*