• header

Sov sött

Nu tar jag ut Mani på kvällsrundan och sedan blir det sängen. Men jag MÅSTE bara se ett avsnitt av 90210 innan jag lägger mig! Fast ett avsnitt brukar oftast bli 3.. Fan, jag har bara 4 avsnitt kvar av säsong 3 och jag läste att säsong 4 inte kommer förrän slutet på året/början på nästa år? Hjälp, hur ska jag klara mig?? Mår på riktigt dåligt av tanken, haha..

Måste hitta en ny favoritserie… Good night sweeties ♥

240 Comments

evelina

vart tittar du på det? jag har missat en massa och jag vill se igen så jag vill veta vart du kollar ifrån.

Reply
Petra

du borde ju kolla på vampire diaries! verkligen den bästa serien nu och dessutom sjukt beroendeframkallande ;)

Reply
Elin

Låt O.C visas på din tv om kvällarna, du kommer älska det jag lovar! Seth Cohen(Adam Brody) är så himla rolig och snygg gör den delen också.. Serien handlar om typ allt kärlek, familj, vänner!

Jag har nyss börjat om igen.. Är på säsong två för andra gången ;)

Reply
fredrika

var kollar du på detta? jag har hittat en sida med sjukt mycket olika serier och just 90210 går bara till säsong 2, sjukt tråkigt och jag skulle bli jätte glad för svar :D

Reply
Elvira

heej kenza! du borde absolut titta på gossip girl.. varnar bara för starkt beroendeframkallande! Vad handlar 90210 om?
kramisar! :)<3

Reply
Clara

Ååh! OM du inte sett gossip girl än (följt på riktigt) så MÅSTE du det! Haha, nä men seriöst. Bästa serien. Man blir obsessed, snygga killar (wiho!), snygga kläder, bra skådespelare, Upper eastside. Sen kommer det in massa falska, bitchiga tjejer (i vilka serier gör det inte det…hehe) som man bara vill ska bli avslöjade och gör så att man bara MÅSTE se ett till avsnitt…och kanske ett till….
Watch it! Om du inte redan följt det osv. ;)

Reply
Aria

Jag är en riktig serie älskare, tittar på nästan alla känns det som, men min favorit är the vampire diaries! Jag rekomenderar verkligen den!!! :D

Reply
HELLCATS!

Verkade lite barnslig i trailern, men den är fcking awesome!!! Du skulle gilla den. Cheerleader series, men background dramat är lite annorlunda och såå juicy! höhö. <3

Reply
Kristine

90210 er egentlig ikke så bra, handlingen er jo bare crap. haha. Men det er så mye drama, og man blir bare såå avhengig! Elsker det! :D Skjønner ikke hvordan du har klart å vente så lenge med å se alle episodene :o hvis jeg ser en, må jeg se 10 :D Men jeg er the big tv-show queen, så jeg vet om mange bra serier, stay tuned; SUPERNATURAL (som er den beste i hele verden), desperate housewives, the vampire diaries, glee, gossip girl, couger town, summerland. Og 90210 så klart, hihi. Mine favoritter:)

Reply
...........

en ny favo serie sa du ? Hoppasdu inte missat One tree hill den slår alla serier enligt mig. jag har samma problem den nya sesongen kommer ut till hösten och jag har verkligen ingen bra som jag tittar på just nu kanske ska kolla vad din favo serie handlar om ? jag har bara världens bästa serie det finns 1- snart 9 sesonger så om du misat den har du en hel hög framför dig. tack för dit tips!♥ måste också säga att din blogg äger..! Go kenza

Reply
Jessica

Haha nu pratar alla om den serien 90210 :) Finns den på internet eller ska man ta å införskaffa sig dvd boxarna ? :) Låter som att jag har missat en bra serie?!

Tack för en bra blogg !

Reply
Anonym

Gillar du Övernaturliga saker, gilla att känna ” längtar till nästa avsnitt” Så reommenderar jag Supernatural, med handling av övernaturligt och 2 snygga bröder, visst effekterna kan vara sådär för första säsongen e några år gammalt nu :P Och Fringe som även fått 8,7 av 10 poäng, och Fringe är verkligen knäppa övernaturliga saker.

Reply
tilda

PRISON BREAAAAAAAAAAK! beroende framkallande, super bra, och extremt snygg huvudperson, ett måste att se!

Reply
Anika

Ny serie du kommer att älska garanterat: Vampire Diaries går på kanal 6 torsdagar kl 20 eller kolla tvduck.com och sök på Vampire diaries, se flera avsnitt av den du kommer inte bli besviken! Vampire Diaries böckerna skrevs flera år innan Twilight.

Dessutom Vampire Academy böckerna, helt underbara.

För oss vampyrfantaster.

Reply
sofie

Säger bara en sak – GOSSIP GIRL! Händer alltid så sjukt spännande och nya saker i varje avsnitt och man blir kär i vissa karaktärer och vill döda andra. Haha, Måste dock säga att säsong ett är den sämsta av dem jag sett, ligger och väntar på jag har säsong fyra så jag kan börja se igen! ;@

Reply
OTH

Hur kan man tröttna på oth? :O jag tycker det är bättre nu när dom är vuxna :D haha annars föreslår jag;

* The OC
* Grey’s Anatomy
* GLEE
* NCIS
* Gossip Girl

Jag känner ju inte dig men av det jag läser på din blogg får jag intrycket att du är en väldigt glad och sprallig tjej. och då skulle jag verkligen rekomendera GLEE.. det är lite segt i början och kan verka lite töntigt men när man väll kommer in i det ändras allt! karaktärerna är underbara och det är sköna låtar och dans! man mår så bra av att titta på GLEE :D , annars är nog Gossip Girl mest likt 90210 :)

lite tipps från en serienörd! :D kramar!

Reply
Lisa

Modern family måste du kolla på om du inte redan gjort det! Det är den bästa komediserien jag sett och vanligtvis brukar jag ha svårt för komediserier..

Reply
desirée

Förstår precis hur du känner ^^ 90210 är verkligen otroligt bra! Även den gamla serien, Beverly hills 90210. Ruskigt bra!!! Vissa av karaktärerna (brenda, kelly, donna) syntes ju i nya också. Kolla på den!! :-)

Reply
Stina

ÅÅh min favoritserie också! Men har du boxen? Dom har ju visat säsong 1 och 2 på tv men vet inte när dom visar 3.an för jag har inte sätt den än :(

Reply
Alexander

AnnaLynne McCord.. Fantastisk..
Har du ej redan kikat på Gossip Girl kanske det vore något att kolla upp..

Reply
Frida

Kollar också på 90210, grymt bra! Men börja kolla på Gossip Girl och The OC, bättre serier finns inte! Kan lova dig att du kommer älska dom :)

Reply
Någon som älskar din blogg!

Tips till ny favoritserie : VAMPIRE DIARES !!!!!!!!!!! Äger liksom …. hihi :-P

Reply
j

Nya Melrose Place är också bra, finns bara en säsong. Moonlight, The vampire Diaries.. Jag väntar också på säsong 4. Se dom sista avsnitten, du kommer bli chockad i slutet ;)

Reply
angelika

Kika in “The Middle” roligaste o bästa serien på länge!! kan inte fatta att ingen rekomenderat den, så sjukt kul!!

Reply
amanda

Jag är besatt av OC, Vänner (friends) och desperate housewives!
Det är dom bästa serierna som finns!!!
Så det är ett tips :D

Reply
Michelle

Åååh Kenza!! Du måste se Smallville!!
Började följa det i början av året och är så galet fast! Finns ju hela tio säsonger också! :D Älskar blandningen av drama, kärlek, action, si-fi och ja, allt!
Läs mer: http://sv.wikipedia.org/wiki/Smallville :)

Hoppas du hittar nått riktigt bra att följa! :) Kram!

PS. Gör ju inget att Clark är ett riktigt ögongodis heller! ;)

Reply
Angela

Jag vet, jag är lite sent ute att kommentera det här inlägget! LOVA MIG att du kollar lite på The Vampire Diaries. Handlar om en tjej vid namn Elena Gilbert som också är dubbelgångare till vampyren Katherine Pierce/Katerina Petrova fast det vet hon såklart inte innan hon träffar vampyren Stefan Salvatore och hans lömska bror Damon. Säsong 1 handlar mycket om småhändelser som verkar hemska och stora då men det tycker man bara innan man sett säsong 2 och speciellt innan man sett säsong 3! 4:an börjar nu till hösten. Du kan kolla på alla avsnitt på tvshow7.eu fast det är förstås utan subtitle. Sen är True Blood också en skitbra serie med vampyrer. En tjej vid namn Sookie Stackhouse träffar vampyren Bill och sedan Eric och faller för båda. Säsong 5 håller på just nu :) CHECK THEM OUT! Går också att kolla på den på tvshow7.eu! Och så får vi ju inte glömma Buffy the vampire slayer!

Reply
elle

vart kollar du på serien 90210, kan bara hitta säsong 1 och 2,men nu vill jag se 3, hittar dock ingenstans att titta.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*