• header

31a maj 2011

God morgon solstrålar!

När jag vaknade upp så var det molnigt ute, tog ut Mani på morgonrundan och kände hur jäääkla varmt det var! Klockan var väl strax efter åtta och det var redan 23 grader ute. Nu börjar det spricka upp och solen är på väg fram bakom alla molnen, det lär bli en riktigt varm sommardag. :)

Jag ska iväg till Tillan om en stund men först blir det några mackor + kaffe!

51 Comments

Jenifer

Guuud vad söööt du är Kenzaa!!!! :)
Kan du inte berätta varför du inte vill delta i Miss World-tävlingen? Jag förstår hur du tänker att det är en fånig tävling osv, men du kan ju vända upp och ner på tävlingen om du bara ger det en chans och deltar? För då tror jag att du för det första har bra chanser att gå långt i tävlingen (kanske till och med vinna) – och då blir det ju en cool vinnare iaf :P så fler tjejer som är som du kommer att våga/vilja delta åren efter osv.

Kolla på Aishwarya Rai tex och hennes framgång sedan hon blev Miss World. Kenza, överväg iaf en gång till innan du bara hånar tävlingen. Du kanske kan säga upp dig från din agentur eller nåt? :P Jag tror faktiskt att du med din underbara skönhet kan vinna hela jävla tävlingen!!!!!!!!!! <3

Reply
Lisa

åååh vilken söt pyjamas! Vart har du köpt den? Precis en sån jag har i huvudet men inte hittar!
Ha en grym sommardag!

Reply
Linnéa

Asså du är ju helt perfekt! Man blir så glad av att läsa din blogg! Den är så personlig och man märker verkligen att du inte hittar på massa skit när du skriver!
Jätte kul att läsa, fortsätt så! :)
PUSS

Reply
fanny

Tjaabba Snygging!! Sitter på väg till turkiet och läser solo. JÄVLAR vad fina dina bilder är i den. Passade Petfekt att man gick en bikini mEd i tidningen eftersom jag har glömt min bikini hemma !!!! Ha det bäst! Kram. :)

Reply
Elin

Sjukt varmt idag, för en timma sen stog det att det var 31 grader, vet dock inte fall det var i solen eller inte, men lär vara myyyycket varmare i solen :D

Reply
Maria

Hej Kenza!
Undrar bara vart du har köpt den fina pyamasen du har på dig på bilden? :) tacksam för svar! Kram

Reply
AnnHelen fra+norge

Herregud å vakker du er! NYDELIG <3
(where do you got that Pyjamas from?)
Love it! :*

Reply
'S

hej kenza! du är fan grymt snygg & verka vara jätte cool tjej. jag har precis skaffat en blogg, killblogg så klart. och undrar om du har ngn tips till mig vad jag kan blogga om eller så, cheka gärna in min blogg o se vad som finns! och kommentera gärna! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*