• header

Hem till Tillan!

Jag och Mani sitter på bussen påväg hem till Tillan! Ser fram emot en dag i solstolen :)

37 Comments

Mina

Hej Kenza!
Jag är en ganska lång tjej på 15 år och jag älskar att gå i klackskor. Jag tycker det är super snyggt men med tanke på att jag blir nästa längre än de flesta så undviker jag det oftast. Jag undrar hur lång du är och hur höga klackar du normalvis brukar gå i.
Vore väldigt tacksam för svar!
Kram!

Reply
Therese

Gud vad underbart! Sola lite åt mig med, tack! :)
Sitter och pluggar inför sista tentan i juridik imorgon! Sen sommarlov, wohow!

Reply
Jessica C.

Hej Kenza! Undrar om du skulle kunna lägga upp en bild på din hårfärg.. det är exakt den färgen jag har letat efter men den är svår att förklara för min frisör. Skulle uppskatta det som fan.. ha en fortsatt superbra dag!

Reply
Lalla

hej Kenza!
Hittar nästan inga skor som jag tycker om, och jag är en aning kräsen när det gäller skor. Men vet du några bra sidor på internet som har bra och fina skor ? Vore helst tacksam för ett svar. Kram!

Reply
Frida Johansson

Hej Kenza! Älskar din blogg mycket :D
Kan inte du visa sommarens hetaste mode, som är ett måste under sommaren!

Reply
Ellen

Hej Kenza! (:
måste bara fråga, vad för ras är mani?
kram, och tack för en super bra blogg! (:

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*