• header

Långklänningar

Jag köpte två stycken långklänningar inne på Cubus! Slappa, tunna…perfekta nu i sommar! Jag var ute efter den militärgröna men det fick bli den svarta också. De kostade bara 149 kronor styck. Kap!

Däremot märkte jag nu att den gröna är en bra bit längre, trots att det är samma modell och samma storlek. Konstigt…

151 Comments

Linda (Cubus Nacka Forum)

Hett tips om klänningen. Dra ut den ordentligt när du tagit ut den från tvättmaskinen. Den drar ihop sig en hel del. Har den själv nämligen så jag vet :)

Reply
louise

hihi vad roligt jag å syrran snacka precis om längden på cubus klänningarna! typiskt, hoppas den inte är fööör lång för dig nu bara :/

Reply
linda svensson

Snälla kenza skulle inte du kunna fixa att man kan få en dag med tokio hotel killarna eller nåt ;) skulle vara kul

Reply
mickis

Samma sak hände mig, köpte två shorts på cubus, samma modell och storlek men de ena var för stora! Så går det när man inte orkar prova i butik.. :P

Men snygga klänningar!! Du kan ju byta eller sy upp den gröna =)

Reply
Johanna Kindvall

Jag har råkat ut för samma sak flera gånger på olika affärer :)

Reply
Elin

Oh! Kap! Jag köppte min svarta på filippa k för 1000:- Men jag älskar den! Hoppas du älskar dina med!

Reply
Mathilda

Jag har också den gröna klänningen, superfin och skön :)

Men jag har en fråga.. den gröna klänningen är nämligen rätt genomskinlig. Vet inte om du hunnit prova än hehe ;) men när du gör det skulle det vara bra att få lite tips på hur man kan lösa den frågan?

Jag provade med hudfärgad underkjol och det såg bra ut, kanske inte så kul men det gick iaf. Men då är ju fortfarande överdelen lite genomskinlig ändå. Känns ju dock lite overkill med underklänning tycker jag, på sommaren o allt! Så om du har några andra tips så vore det asbra! =)

Kramar från Mathilda

Reply
Mildukk

Jag älskar dessa klänningar. Men är det inte alltför länge på dig? hur ska du bära den? med klackar eller converse?

Reply
Jea

Tyvärr även väldigt genomskinliga och krymper helt galet mycke efter tvätt…:/

Reply
carro

Letar också klänning, men tycker alla är så genomskinliga! vill ju inte ha tights under, o inte heller visa rumpan..

Reply
Anna

Jag är också ute efter exakt sånna långklänningar men har inte hittat några. Vilken cubus är dom köpta på?

Reply
Ellen

Det kanske bara är så att den gröna “hänger” mer där fram lixom, med tanke på att u-ringningen ser djupare ut! ;D

Reply
celie

det märkte jag med cubus jeans också.. Jag köpte den mörkaste nyansen, och tänkte ta de ljusa också.. men de var mycket större, trots att det va exakt samma märke och storlek..

Reply
Louise

Åh. Ja, perfekta till sommaren! :)

Så är det med en modell som finns på h&m också :/ Dåligt att dem inte kan hålla samma storlek på klänningarna liksom :P

Reply
Tanya

att den ena är längre kan bero på att de sitter olika på galjarna, liksom att den ena hänger högre upp på galjen än den andra…

Reply
sophie

Kolla in min Bloppis :D säljer klänningar, koftor, toppar, shorts och mycket mer till billiga priser och hög kvalite!

sophscloset.blogg.se/bloppis

Reply
Linn

Jättefina. Jag har varit med om det flera gånger med både långklänningar och bh:ar, så jag frågade en expedit och hon sa att det händer ofta att den svarta är lite minde/kortare än plagget i en ljusare nyans. Vilket jag faktiskt märkt att det stämmer. Svarta är ofta kortare/mindre!

Reply
Louice

Riktigt fina. Funderar på att köpa en lång klänning själv.
Men är extremt kort och i en sån kommer jag nog se ännu kortare ut. :D

Reply
en tjej som älskar din blogg

hej ! jag bara älskar din blogg följer den varje dag , men jag har en fråga. vart köper du dina fina kläder ? för du har verkligen as fina kläder bara älskar dom , tänkte kolla om du har några bra tips på klädes butiker på internet och vanlig butik så klart , skulle va hjärtligt tacksam om du svara på mitt meddelande , ha det bäst puss :)

Reply
vera

jättefina!! Ett tips är att först tvätta dessa klänningar och sen sy upp efter behov. En del krymper jättemkt!

Reply
RockMamma

Genomskinliga, för långa/kort, krymper galen mycket, olika fast samma storlek….. mycket som tycer på att man inte bör köpa dessa. Dessutom kan man ju undra hur det går att sälja ett plagg med så pass mycket material för 149 kronor?
Ej ekologisk bomull och barnarbete?

Reply
hihi

men åååh, du har ju dragit i den gröna klänningens framdel så att urringningen blir större. Den blir alltså längre fram och kortare bak men ser längre ut på fotot.

Reply
Lisa

Det var en kille i en klädbutik som sa att svarta plagg alltid görs lite mindre än andra färger. Varför vet jag inte, och inte han heller :)

Reply
ida

Hej!

Hur mkt fick du betala i tullavgift när du beställde dina Lita skor från usa?

Tack på förhand!

Mvh Ida

Reply
Ida

Det har hänt mig med på Cubus, köpte 2 par lika danna jeansleggings fast i 2 olika färger, provade bara enna paret i affären, och dom satt skit bra på och så, så jag köpet båda paren och när jag ska ha dom andra byxorna är dom jätte stora i benen och satt värkligen inte lika bra? Vart lite sur för jag slängt kvittot och tagit kort lappen. Så nu mer provat jag varenda plagg typ som jag ska köpa :)

Reply
Loret

Kenza! Samma sak hände mig. Jag och kassörskan trode att man kanske hade märkt den gröna med fel storlek men så var inte fallet efter att vi hämtat flera av samma storlek och mätt. Den gröna är helt enkelt längre än den svarta trots att de är samma modell, liiiite irriterande faktiskt! :)

Reply
Nora

Hello! Härlig blogg.. Tänkte fråga, din skinn”väst” du har på dig från plåtningen för bubbleroom.. den bruna, korta o med fransar på. Vart är den ifrån?? är desperat över att hitta den verkligen!! har sökt överallt men finner den inte.. Skulle vara väldigt tacksam om du kunde hjälpa mig.. Kram

Reply
annie

Jag inhandlade den svarta häromdagen, hade egentligen velat ha den i korallröd också men den var säkert 15 cm kortare än den svarta så den räckte tyvärr inte till.. kan ju undra hur mkt det skiljer på den och den gröna då ;-) vad kommer du ha under förresten? De är ju ganska genomskinliga :-p

Reply
Romina

Jag som själv jobbar i butik vet att många gånger får man in varor som de står 34 men ska igentligen vara 36. Otur kallar jag de för men om de 100% bommul så krymper den. Annars så byt ut den gröna till en annan i samma storlek.

Reply
Malta Johanna

Åh vilka fina! Hoppas det finns kvar några när jag kommer till Sverige. Kommer behöva något som skyler så mycket som möjligt i sommar, kommer få värmeslag annars!

Reply
Emma

HEJ Kenza!!
jag undrar vart du kikar på 90210 avsnittet, för precis som du älskar jag den serien. och jag missade programet igår. skulle vara superduper roligt om du svarade!
Kram Kram

Reply
Amelia

Dom är underbara dom hemma i exakt samma färger, köpte förra veckan :) dom går åt som smör men hann lyckligtvis få tag på rätt storlek i tid :) vad tänkte du matcha till?

Jag körde svart/guldigt skärp lite slappt på höfterna, svart/guldig klocka, beigea tygskor, beige liten skinnjacka och guldiga ringar i öronen och ett guldigt halsband. Detta var dock på begravning.
TAKECARE!

Reply
amanda johansson.

när jag köpte linnen därifrån med samma storlek en gång var det ena linnet asstort när jag kom hem och det andra linnet satt bra.. konstigt.. ha den bra dag! :)

Reply
Ida

Det beror på att den hängt på längre i butiken än den svarta. Den är av sånt material som “växer”. Jobbar själv i butik så jag har märkt detta med långklänningar. Man ska helst ha dom vikta när man inte använder dom ;)

Reply
Linda

Hej Kenza! Fina klänningar! Vad har du för storlek på dina Levi’s-shorts? Tänkte beställa från urbanoutfitters.co.uk men har beslutsångest ang storleken!! Det står att dom rekommenderar att ta en storlek större än vanligt… Tacksam för svar :)

Reply
Gosia

Kenza I want to buy your bikini witch you have on hollyday in march and you buy it in CUBUS. Please answer. I send a message on kenzas.blogg@gmail. com.

Reply
Malin

ibland är olika färger olika “sydda” eller vad man ska säga, för jag köpte en svart och en grön tröja en gång, och den svarta var genomskinlig och väldigt tunn, medans den gröna var inte alls genomskinlig och lite tjockare. kan alltså bero på hur dem sys… (har för mig att det inte var någon skillnad på lapparna ang. typ bomull och sånt men aja…)

Reply
Sanna

Inne i Gina Tricot finns likadana långklänningar, hittade blått och militärgrönt! Jag köpte dock rosa och syrran köpte den militärgröna, lär tjuva den från henne någon gång! :)

Reply
Romana

Hej Kenza…måste börja med att säga att jag älskar din blogg följer den vardagligen du är så underbar och jordnära….jag har köpt likadan klänning den militärgräna för ett par veckor sedan i cubus såg att du oxå hade köpt den undrar bara hur bär du upp den…den är sååå snygg men helt genomskynlig man ser rakt igenom allt…testade med ett långt svart linne under men den kasar upp hela tiden o så ser man hela röven…snälla svara behöver din hjälp…massa kramar

Reply
sara

när kläder färgas brukar de krypa och det går åt mer färg till svarta kläder än resterande färger så på så sätt kan den svarta klänningen vara kortare.

Reply
philippa

Hej !
Skulle du kunna ge mig ett snabbt råd om hur man matchar bra till långklänningar?
Jag tänkte köpa en svart långklänning från Gina tricot (alternativt den svarta du har på bilden), men jag har ingen aning om vad som är snyggt till osv, speciellt då jag planerar att ha den på en bal som snart ska vara på min skola..
Det var ett tag sen du hade en “how to match” så varför inte nu? :)

kram, philippa

Reply
sofia

Hej Kenza!
jag har samma problem som Romana ovan, hur ska man bära upp dem när de är så genomskinliga? behöver verkligen tips! snälla svara=) <3 kramar

Reply
nellie

skulle du kunna tipsa om lite snygga skor, gärna högklackade att ha till en vit klänning på skolavslutningen? :)

Reply
shahad

aaa här e doom!! snälla kan du säga vad du har under dom, alla troser synns igenom :( har en korall färgad långklänning som e exakt som din fråån cubus! tacksam för svar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*