• header

1a juni 2011

MY GOOOOD!! (som min mamma brukar säga) Är det redan juni? Shit snart är det ju julafton, haha. Sovit gott? Jag tog sovmorgon idag men nu är jag uppe och håller på att göra frukost. Kokar ägg och steker korv!

Idag ska jag hänga med Tyra! Everybody say weehoooo! Jag har saknat henne så mycket!! Men innan det har jag sånglektion och då ska tant Tyra passa Mani. Hoppas han överlever det, haha..

Åh, nu hamnade jag inne på Kenza & Tyra show-kategorin och började titta på alla gamla bloopers. Sätter nog ihop ett litet inlägg med våra roligaste bloopers, för gamla goda tidens skull. :)

När vi var militärer i Kenza & Tyra show!

26 Comments

Gosia

Hej Kenza

I want to buy your bikini witch you have on hollyday in march 2010. You buy it in CUBUS. I send a message to your email. Please answer :)

Reply
Madeleine

Gaaah du är så vacker :) perfekta ögonbryn,kropp och din hy är så himla fin ! Älskar din blogg :)

Reply
Hanna

Där tyckte min bror att du var bland det snyggaste som vandrade omkring på jorden kan jag säga, haha, han tvingade mig att se det sjuhundra gånger om och om igen… :P

Reply
Andrea

ska du inte lägga upp ett sånt inlägg med vad du gjorde förra juni? <3
Du är vacker jag älskar din blogg!

Reply
Maja

Hur uttalar du ditt namn förresten? Vissa säger ju Kenza med E som uttalas men vissa Kinza lixom.. Vilket är rätt? :)

Reply
Anonym

Hej, jag har jätte mycket komplex över min kropp.. finns inget på min kropp jag gillar så därför går jag i så pösiga kläder jag kan utan att se ut som en soppåse. Min förra kille fick mig att må ännu sämre över min kropp han sa negativa grejer om min kropp och nu mår jag ännu dåligare över den.. jag klara inte av att va på stranden bland folk för jag tänker hela tiden på att min mage, mina lår, mina höfter, mina armar är för stora och att mina bröst är för små.. Hur ska jag göra för att må bättre över min kropp? Allt jag vill nu som jag går och tänker på hela tiden är att jag vill bli smal och gå ner i vikt.
svara gärna i bloggen, hittar nog inte svaret annars (om du svarar)

kram, du har en grym blogg! och du är super fin!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*