• header

FAVORITBLOOPERS!

Blev som sagt jäkligt nostalgisk när jag satt och kikade i Kenza & Tyra show-kategorin, så jag satte ihop ett inlägg med mina favoritbloopers! Fan vad vi hade kul!! :)

Avslutar med det allra första avsnittet. Fyfan vad vi var glada när showen äntligen började sändas! Och att det blev Sveriges största webbshow, galet! :)

99 Comments

ida

måste säga att jag älskar den när tyra läger sig ner på marken för att skratta, och när du sätter på dig hjälmen och bah: NU KÖR VI!!!!!
älskar din blogg kenza, :D och du!! det är ass cooolt att va en gammal tant och heta KENZA! :D

Reply
Hanna

Så himla härliga bloopers! :D spelade in en kortfilm förra året och då blev det en del feltagningar och bommar som kom in i bild och sånt, himla roligt i efterhand! Gillar verkligen att du kan bjuda på dig själv på det här sättet Kenza! :D

Reply
fashionfairy

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT!!!

Hej Kenza… Jag har gjort ett inlägg på min blogg angående sjuka saker som händer runt om i världen… Jag vill att alla skall hjälpas åt att uppmärksamma detta och då kanske vi kan få en bättre värld för oss, våran familj våra vänner men även våra framtida barn :) Jag skickar detta till dig eftersom du har väldigt många läsare och du kan få detta att uppmärksammas till fler personer än mig :) Skall vi hjälpas åt?? Kram

Direkt till mitt inlägg: http://www.fashionfairy.se/2011/june/dom-skall-inte-leva.html

Reply
ahad

KENZAAA JAR ÄR SÅ KÄR I DIN BLOGg du är bara sjukt bästa aså fatta att folks dröm därute att bara kunna få se dig varför startar du inte ett program med tyra igen ni är så roliga det med fisen jag döööör kärleek /ahaad

Reply
Masina

Hahaha omg jag dööör.. Skit söta!! =)

Ååå såg även att ni har varit i upplands väsby på den sista videon, här jag bor alltså hihi :D

Reply
Jenny

Alla bloopers gjorde helt klart den här dagen mycket bättre ^^. Tack! nu är jag så glad att jag inte kan sluta le.

Reply
Tove

Hahah skrattade åt så många! Ni verkar verkligen ha haft det kul! :D kan inte du lägga upp sista avsnittet en gång till för jag missade det och har inte hittat det nu senare.

Reply
keilia

Lite kul, jag satt nyss och kolla på några avsnitt från showen för den var så himla bra så kan se avsnitten om och om igen. Så klickar jag inte till dig så har du lagt upp massa klipp hihi :D Du är fett snygg Kenza, tänk om man kunde vara dig för en dag :D <33

Reply
Hanna

Hej! Önskar att du skulle varje gång det kommer ett nytt avsnitt att du lägger ut det :)

Skulle även vilja se dig i två flätor, ha de bra!
Kram Hanna

Reply
emma jernstig.

Jätte bra show! :D
Jag försöker hitta de videoklippet där du pratar åt mani på ett rolig sett( alltså att man ska tro att det är mani som pratar).. Tror de var när ni åkte skridskor.. men har letat och letat.. tror du att du skulle kunna länka inlägget? massor av kramar. :D

Reply
Kristina Torgersen

Sinnsykt kult. Kan man se resten på bloggen din? :-)

Mvh Kristina Torgersen. :)

Reply
klara

& jag som trodde att jag var den enda i HELA VÄRLDEN som viftade på näsborrarna när jag skratta!
helt galet roliga klipp , du är grymt bra Kenza!

Reply
Selma

HAHAH alla var så himla roliga, Tyra ba: Nee jag orkar inte vara normal vi har varit det hela tiden nu! HAHAHAH känner igen mig XD JAG ÄR EN SNÖBOLL!

Reply
johanna

hahahhahaah ni är så jävlajävla sköna, jag DÖÖÖR. den tionde på den där snurrsaken…… garvar ihjäl mig.

Reply
Ehlin

alltså jag skrattar så jag skiter ner mig, fyfan va roliga ni är :D hahahaha
jag kommer till stockholm på SUMMERBURST på lördag och efter det blir det Eric Prydz på ambassadeur, SES DÄR SNÄLLASÖTARARAROLIGA KENZA ??? :D

Reply
Em.

HAHAHHA DÖR! “åååh kan jag få den här? jag älskar såna snuttelappar. de är så lena”.

Reply
Ella

Haha, tack för ett gott skratt! (Gud vad old-school det låter, men jaja)
Ligger hemma med någon influensa och behövde verkligen piggas upp.
Du och Tyra är verkligen sjukt roliga!

Ha en fin dag! ♥

Reply
Emilia

haha, jag kan verkligen inte sluta skratta när jag ser på era bloopers, dom är alltså skitroliga. Jag har precis samma humor och är lika flummig så känner igen mig, trodde seriöst att jag var den enda med sjukhumor. Jättekul Kenza att du lägger ut sånt. Du får gärna fortsätta lägga ut sådana bloopers eller andra flummiga saker.. xD

Reply
Alexandra

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Äntligen blev jag på bättre humör! Har haft en jävla skit dag idag så det var skönt med ett riktigt gott skratt! hahahahhahah jag dööör! hahahah <3

Reply
LISA

HAHHAHAHAHAHAHAHAAHAH!!!!!!!!!

Bästa är ju LÄTT där du pruttar! Så sjuuuukt kuuuul!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
alma

kan ni inte börja göra “kenza tyra show” igen? så himla kul var det! ni äger! ;)

Reply
Michelle

konstigt att de blev stort när de startades av sig själv på era bloggar hehe :)

Reply
Hanna

Fan vilket gott skratt man fick när man såg bloppersen!! Kunde inte sluta skratta när du sa skallballe och när du fes. Asså jag tror att jag höll på att dö av skratt!! ;D

Reply
jennie

ni är så jäkla roliga tillsammans, ett grymt team! :)
har skrattat mig genom klippen, haha jag jag skulle verkligen inte tacka nej om jag skulle få chansen att jobba tillsammans med er. som sagt, det var grymt! (:

Reply
Emma

Asså du verkar vara en så oehört härlig människa, tänk om alla var som du!?
Har följt din blogg ett bra tag nu och jag bara älskar den. Dessa klippen var ju bara så über sköna, skrattat många gånger kan jag lova. Åt alla dina miner & ljud, sånt flams brukar jag också hålla på med och det var sjukt kul att se på dig “in action”, HAHA!

Ha det gött, majskolv med kött! ;)

Reply
Fanny

Älskar er show! :D ni borde göra en till säsong tycker jag! Men såg på avsnitt 6 (tror jag de va) så hoppade du fallskärm och du sa att du hade lovat dina vänner att göra de igen, när blir de? :D Puss

Reply
elin

hej Kenza! för det första, du är sjukt grym och otroligt söt!

för det andra så kan inte jag se på videon vad man ska skicka sin dröm till for epost eller vad det var. skulle du kunna skriva vart man ska skicka in sin dröm i ett inlägg? :D

ha det super och försök gärna lägga in vart man ska skicka det till i ett inlägg! puss & kram / elin

Reply
Josefine

OHH wow! Var kommer din svarta läderväska från? den du har på dig när ni snurrar runt? Kram :)

Reply
lovisa b

Hörde att ni la ner för ni inte togs seriöst (Tror det kom ifrån dig) och ja avskyr när äldre ser ner på en och säger att man inte kan eller att man bara larvar! Men tjejer ni krossa dem med att göra en riktigt GO OCH GRYYYYM show. Älskar er ni e bara för fina o grymma:) <3

Reply
Miss Vodka

I can’t understand because I only speak English but I found them funny. You are so cute Kenza

bluejasminevodka.blogspot.com

Reply
Lina

Verkligen skitroliga klipp :’D haha jag skrattade så jag grät vore klockrent om du kunde lägga ut fler.

Reply
Katerina

Ni ar ju sjukt grymma!!! Haller pa er jag, och speciellt dig Kenza som jag foljt nu ett bra tag.

Keep up the good work.

Reply
jullan

Haha älskar skallballe klippet, skrattar varje gång jag ser den! “så nuddade jag en av de här paprikorna och jag trodde det var en gigantisk skalballe”

Reply
Bianca

saknar er shoow !!! :)

och jag säger bara en sak , SÖK TILL IDOL KENZA !
du är gryyyyym :D
pussar

Reply
Selma

Du är bara för rolig asså, jag dör av garv här! HAHAHA Jag e en snöboll, jag e en snöboll, jag e en snöboll! O, kan jag få den här – Varför då? Jag gillar sånna här sidenlappar, dem är jättelena… HAHAHHAHAHA JAG DÖR! Som värsta barnet som samlar på dem eller nått haha, du är bäst Kenza! LOVE YOU!!! <3 :D

Reply
susannaaa från dom mörka skogarna i NORRLAND :D

Hej Kenza! :)
ja tyck du ä helt fantasktisk! jätte rolig å allt!:) du verka så lik mig! :)
ja märk ju de nu eftersom att du är tokig och rolig i alla bloopers.. men i bloggen ä du allti se seriös!!! du visar inte så mycket personlighet tycker ja:/
vill ba att du ska tänka på det:)
puss och kraaam :)

Reply
Julia

Hej Kenza! måste säga att dina klipp är otroligt roliga!
fick några favoriter typ när du sa “gigantisk skalballe” haha visste inte var jag skulle ta vägen!
så tyckte jag du var så söt när du hoppade runt och sjöng att du var en snöboll och när du sa att du älskade snuttelappar haha så sjukt söt! :D puss och kram!

Reply
Sofia

Råkade snubbla in över några klipp på youtube och blev tvungen att gå in här och titta på massa bloopers. Får sån kramp i magen när du säger skalballe hahaha, så jäkla roligt! :D

Reply
Sofia

Ganska sent att kommentera detta inlägg nu men jag kollade in i ditt arkiv (jag vet, är lite creepy) aja, och kollade igenom era bloopers. Fan vad kul det var och jag saknar kenzatyrashow sååååå mycket!
Kan inte ni ha något mer samarbete? heh.
Men har du och Tyra fortfarande kontakt? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*