• header

MODELLJAKTEN/KANAL5

Idag har vi släppt nyheten! I höst leder jag Kanal 5’s stora webbtv-satsning Modelljakten. Tillsammans med världens största modellagentur Elite Model Management kommer vi åka runt i landet för att hitta Sveriges nästa supermodell! Det kommer bli en otroligt rolig resa och till hjälp har jag Kanal 5-profilen Andreas Wijk.

Sounds fun? All info om hur ni söker osv kommer senare!

261 Comments

Rebecka

ÅÅÅHH, mina två absoluta favoriter i ett och samma program!
Det här kan ju inte bli annat än bra :)

Reply
Moa Okada

Åhh, gud vad kul! GRATTIS <3

Du måste skriva i bloggen sen vilken tid och vilket datum det sänds!

Pussar och Kramaaaaar!!!

Reply
Emmett

Grattis till jobbet!
Jag hoppas att det programmet går lite mer åt amerikanska ANTM än den svenska varianten och ger plus size tjejer en ärlig chans också :)

Reply
Sara

hoppas de inte blir som americas next top model iallafall. det är ju läskigt smala tjejer och även om de är supersmala så klagar domarna att dom måste bli ännu smalare. gå emot strömmen! ta med kurviga modeller i programmet istället för smala.

Reply
!

Hade varit kul om ni som du sa åkte runt i olika städer, KOM TILL KARLSKRONA ISÅFALL!!

Reply
Lisa

Kommer ni åka runt och leta folk? Jag skulle jättegärna vilja söka! :)
Bor i Rättvik, nära Falun och Borlänge :D

Reply
jolina

Hej Kenza. Jag är tretton år och har hela mitt liv velat bli modell. Jag undrar om du har några tips på hur man kan bli en modell eller få större chans eller visa upp sig lixom? För jag antar att den här “modelljakten” är till för folk över 18 eller?

kram.

Reply
Karin

Hej! Fy va skoj det låter, ska man lätt kolla på! Men ett litet “önskemål”, ta inte bara storstäderna, kom till alla sorts Sverige ;) Då kommer jag! Puss

Reply
JENNY ♥

Fyfan va roligt, det ska jag definitivt följa, ååh kan inte beskriva hur roligt jag tycker att det är att vi får se dig i “rutan” igen, du är så härlig :) “Ses” snart, kram!

Reply
sel

Nej nu blir jag fan FÖRBANNAD ! vadå du ska få hitta sveriges nya top model ??? SKOJJAR DU MED MEJ?
VAD KAN DU OM SÅNT? det är fan min dröm det yrket men jag blir skickad till praktik platser och utbildningar ringer som en galning varje dag till agenturer för jobb hoss dom som casting personal ! och du får det kastat i händerna `?
NEJ FYFAN !!!!

Reply
röd

Åh vad roligt för dig, grattis! Men.. hoppas de har räknat in plus-modeller, annars tycker jag att du ska ryta i med femman!

Reply
Sandra

Åh grattis Kenzmenz & Andreas! Fasen va de låter kul! Ta det lugnt bara, men ha så skooooj! Ser fram emot när de börjar sändas – kommer bänka mig men tyvärr inte söka, haha! ;)
Hoppas du har de bra/sover gott, kramar! =)

Reply
Sandra

Gud Vad kul! :D
Men i vilken ålder måste man vara?
Jag är snart 15 och skulle jättegärna vela
Söka.
Kram :) <3

Reply
astrid

men gud så kul! är det någon åldersgräns på att vara med i jakten? puss du verkar otroligt skön och snygg är du med :)<3

Reply
Lii

Blev lite besviken.. Att bli bedömd för enbart sitt utseende i tävling har jag inte mycket för. Jag trodde liksom att du var lite djupare som person än att välja ett sånt här program

Reply
Aida

Jag vill verkligen inte vara en hater men Kena, du är inte en modell. Du gör omslagsplåtningar, plåtningar för nelly – som en bloggerska, inte som en riktig modell. Hur ska du ge tips till andra tjejer som vill bli modeller när du inte är en själv? När du aldrig ha träffat en stor designer och fått gå hans visning? Kanal 5 borde ha valt en seriös och etablerad modell, som t.ex. Frida Gustavsson.

Reply
jennie

är det bara för tjejer eller är det för killar också? :)
tacksam för svar, kram! :)

Reply
Rebecka Johansson

Ska man anmäla sig eller något till den tävlingen då? Kommer all info om det på din blogg när det blir aktuellt? Och kan man söka även att man kanske inte är jättesmal?

Reply
frida

hej !
när kommer informationen , på ett ungefär ?
och förrästen , om man är fjorton kan man det då ? :)

Reply
frida

alltså …
Borde du inte snart lägga upp mer information om modelljakten ?
Det är ju faktiskt inte så långt kvar .
kram

Reply
Jinjin

Såg att man var tvungen att vara runnt 170cm! kan ni inte göra en casting för pygmeer som jag! är snart 24 och är hela 149cm lång (får väl påpeka att man är asiat). Tyra Banks har en för korta modeller, snälla kan ni inte fixa sånt i sverige också!

P.S inget i mot långa tjejer du är jätte vacker själv men vi under medellängden vill också ha en chans!! kram kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*