• header

Behind the scenes – photoshot with VeckoRevyn

Får som sagt inte visa så mycket, men såhär såg det ut när jag och Tyra plåtade höstmode + omslag igår! Med den fantastiskt duktiga fotografen Niclas Brunzell (som ni ser på sista bilden)

Plåtningen var så jäääääääkla rolig!! Vi höll på hela dagen, plåtade massor med outfits och det var så himla kul att plåtas tillsammans med en god vän! :)

89 Comments

Nicolina

Åh, snyggt, hade viljat se resultatet! Kan du skicka en veckorevyn till USA när den kommer ut? ;)

Kenzas svar: Jag kommer förbi med en! ;-)

Reply
Malida

FINA bilder, så mycket bättre än när du har en annan specifik fotograf, LOVE THEM!

Reply
Natalie

Hej Kenza! Ville bara säga snabbt att din favorit serie 90210 sänds på TV11 idag 20:00. Du kanske redan har sett avsnittet, säsong 3 avsnitt 8. Ville bara säga det och att jag älskar din blogg!!<3

Reply
Nina

Hej Kenza, jag tror inte det är någon id’e att maila eftersom
Du antagligen får SÅ många mail att u inte ens läser hälften.
Så gör ett försök här; jag har ett stort intresse för teckning och älskar att teckna av foton, skulle vilja rita av dig, har du nåt bra foto som du tkr liknar dig själv bäst, så kan du maila d t mig så skickar jag bilden t dig sen. :)
Sen en annan sak; har deltagit i en tävling ang att designa en egen filsmak t Verum-fil. Och behöver massa röster, skulle du kunna skriva ett inlägg med nåt fint formulerat så alla går in å röstar, det tar knappt 5 sekunder :) här är länken: http://verum.se/smakdesigner/smaker/healthy-passion
Och TUSEN TACK, på förhand! KRAM!!

Reply
lovisabengtsson

åh, fan vad kul att vara modell!!!!

en fråga bara, (du har säkert fått den ett par gånger men jag har aldrig riktigt sätt svaret) När började du blogga från start?

kram! <3

Reply
nilo

DEN BRUNA KLÄNNINGEN!? FRÅN VART SNÄÄÄLLAAAAA!!???!?!?!

Kenzas svar: H&M, ute i butik i höst. Det är ingen klänning btw, utan en byxdress med jäkligt fladdriga ben (med slitsar), man knäpper dem med små knappar längst ner. Puss!

Reply
Megamongot

Hej!
Har du en one piece? Det är typ världens coolaste plagg. Jag har inte råd att köpa en, men har en kopia, men jag tänkte att du som är typ Sveriges mest populära bloggare kanske har råd att köpa en äkta. Värsta coolt!

Puss&Kram
/M-M

Reply
shillan

åh vad vackra i love the makeup :D except that “I <3 N.Y."-guy. Han ser liiite creepy ut. haha. ne han är säkert normal. precis som mig. :p

Reply
Malin

Vad gör de på bilden där det ser ut som att de viftar med papper? Bilderna lär förresten bli fantastiska :)

Kenzas svar: Wiiiind in the haaair :)

Reply
paola

what’s color of your lipstick??? ;)) i really like it!!

Kenzas svar: Sorry i dont know :S hugs

Reply
lise

MÅSTE FÅ VETA!!! vart kommer dom runda solbrillorna ifrån?? snælla svara, måste få veta så jækla snygga!!!! kraaam

Reply
Hanna

Hej Kenza! hur håller du dig i så bra form? lite ångestladdat är det för mig inför sommaren och vill veta hur du håller dig så vältränad? snälla, skulle vilja få ett svar

Reply
Amanda

Hej Kenza! Undrar hur du kan få så fina sommarben, vaxar du eller rakar vanligt ? :) skulle vara tacksam för svar väldigt behov av tips :)

Reply
karolina

hej kenza! jag undrar, hur gammal måste man minst vara för att vara med på uttagningarna i modelljakten? jag är bara 14 år + att jag är väldigt kort. men kan jag vara med ändå?
kram karro

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*