• header

Jag har gått över till den mörka sidan..

…det kommer min bästis säga till mig när jag berättar att jag köpt en iPhone 4. Vi har nämligen bojkottat iphone, inte för att ALLA har en utan för att alla verkar tro att man är dum i huvudet för att man inte har någon. “Va? Har inte du en iphone? Varför inte?????????????????” eller “har du ingen iphone?? ska döda dig din jävla fitta!” (haha okej där överdrev jag..) Men OKEJ, SÅ nu har jag en! Nöjda!?!

Haha, nej men jag blev sugen efter att ha pillat på min killes iphone plus att min nokia har krånglat ett tag nu.. Så idag har jag spenderat halva dagen med att sitta och pilla med min nya mobil, har även umgåtts med min mami och hjälpt henne med en grej. Nu blir det middag och sedan drar So you think you can dance igång på femman. GRYMT!

144 Comments

vera

haha! Det är sant, varför blir alla så förvånade? Har själv en Experia mini som är super det är ju typ som en liten iphone men nej det är tydligen en helt annan typ av mobil enligt alla.

Reply
ida

eller har du fått den hemskickad från ett företag? :p

Kenzas svar: Nej, jag köpte den inne på Telenor-butiken och var tvungen att förlänga min bindningstid med 2 år på toppen av det. Precis som alla andra vanliga dödliga. Varför tror ni att jag får allt gratis? Tror ni att jag får mat gratis också? Och estrellas chips?? Gå in på H&M och shoppa gratis? :P

Reply
Vera1999

Iphone är ju asbra :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply
Mikaelarosales.blogg.se

haha vad läskigt , för jag tänkte typ i morse så här typ …xd
” undra varför kenza inte har en iphone för typ alla andra bloggare har det , men jaja alla är ju lite annorlunda ;) ”
men sen när jag läser den nu så har du skaffat en iphone..
haha LITE knasigt waahah ;)

Reply
RockMamma

Jag föredrar Android. Gillar inte det inlåsta formatet hos Apples produkter. Man måste t.ex. ha iTunes installerat på någon dator för att få igång den överhuvud taget. Gäller även iPad.
Vad hade du för telefon innan?

Reply
paulina

”har du ingen iphone?? ska döda dig din jävla fitta!” hahahhahaa jag dog!! du är så jävla rolig :D

Reply
elin

Kan du inte göra ett vidioinlägg och visa dig skall snälla please var jättelänge sedan du gjorde vidioblogg. Vart kommer skallet ifrån?

Reply
Karoline W

Åhh, jeg er så misunnelig! Hadde selv den samme som deg, Nokia N97 mini, men den ble stjålet på nattklubb.. Så nå vil jeg ha iphone 4! Grattis :D

Reply
nicki

vill du ha ett tips? ta ALDRIG ALDRIG ALDRIG av skalet/skyddet för då kommer du inte kunna ha de med skal igen och då går den mkt lättare sönder.. som min.. älskar din blogg btw!:)

Reply
sofija'

Kenza.. När kommer du att svara på alla kommentarer? Du skrev för någon dag sedan att du skulle göra det/redan har gjort det, men ändå så har jag inte fått någon svar. Min fråga finns på: Home sweet home.
Skulle vara jättetacksam ifall du tog dej tiden och svarade på den (:

Reply
Emma

haha satt precis o tänkte på dom förra bildern du la ut att du inte har en iphone o så skaffar du en idag! ;) hahaha

Reply
Elin

Det är bra Kenza, Iphone 4 är den bästa mobilen! :D

Tänkte igår på det förresten, sjukt att du köpte en idag, haha :D

Reply
clara

hahaha sant med att alla frågar varför har du ingen iphone?
Det är nog en av sveriges vanligaste fraser varför har du ingen iphone? Eller varför har du inte den appen? Va aha du har ingen iphone… men då var det inget…

Reply
Eva

Visst är den underbar? Jag gillar inte Apple, men jag älskar min iPhone 4! Mycket snyggare än tidigare iPhones :D

Reply
smile

najs med Iphone ju, men om jag hade varit du så hade jag väntat tills IPHONE 5 kommer ut i höst :)

Reply
daniella

Åh vad härligt! :D Själv har jag nyss fått en HTC i present, men båda är härliga!Du skulle ha tagit en vit istället ;) Haha eller nää du gör ju som du vill såklart :D

Reply
alexandra

OMG, jag tänkte just på en Iphone… Min ska snart på lagning och så tänkte jag ifall om man skulle kunna få ha en sådan som låne mobil.
MEN, jag vill inte ha en sådan för alla ha en och jag vill inte ha då samma som andra ha, men den ligger i baktanken ifall min mobil inte klarar sig :O :O

Reply
fanny

Är lite smått avundsjuk… min Xperia x8 gick precis sönder så det skulle inte sitta fel med en iphone :) kram

Reply
JOSEFINE

Haha ja, alla tjatar på att jag borde köpa en Iphone o bah: vaaa, men hur klarar du att leva utan en Iphone?” Så nu har det blivit en principsak för mig att inte köpa en haha, har fortfarande inte fallit för frestelsen!

Reply
Lingon

nooooooooooooooooooooooo du har svikit Nokia!! :o
(fast jag kan hålla med om att n97:an mini också sviker en efter några år..)

Reply
röd

haha! ja visst är det hemskt att folk bara förutsätter att man har en. min älskade blev stulen dock. hade skött den efter alla konstens regler när den blev pickpocketed.. Fan ta alla som inte vet skillnaden mellan mitt och ditt. Usch nu blev jag bitter, men HÅLL HÅRT i din, Kenza! Kan varmt tipsa om Monkis halsbandsväska eller hur man nu säger. Sandqvist/Zoovillage har även en snygg modell i skinn. (: kram

Reply
aannoonnyymm

måste du skriva om en iphone när jag för första gången kastat min nya touch mobil i marken? sekunden då man kastar en blick på mobilen och bestämmer sig för att kasta den i marken, hemsk. det värsta är att den mobilen står på min pappa som jag inte pratar med så garantin får jag inte tag i! så mobilen kan inte lagas, får spara mina barnbidrag..
(detta hände för en timma sen och tycker jätte synd om mig själv så ville skriva av mig hahahah)
KASTA INTE DIN IPHONE I MARKEN :(:(:(:(:(:(

Reply
Laurie

klockrent kenza! ja kunde inte ha sagt det bättre själv! Får oftast höra” ” men vaaa har du igen Iphone? varför då?? ” man bah, va fan måste man ha en för o va någon eller? :D jag nöjer mig med min knasiga sony ericsson även om det är snart dags att ta farväl av den..
kram!

Reply
Martina J

Välkommen till verkligheten Kenza :D skämtåsido!
Jag har själv en iphone 4 och jag älskar min!!

Kram

Reply
arberesha

”har du ingen iphone?? ska döda dig din jävla fitta!”
HAHHAHAHAAHHAHAH

Reply
linns beautybox

köp för guds skull plastskydd till skärmen vad du än gör(och löp då dom där dyra som kostar typ 200 kronor, dom är båst). Jag hade inget plastskydd, tappaed min iphone i golvet och hela skärmen sprack. Det skulle inte hända om jag hade skyddet så det även skyddar mot stötar. ett tips :)

Reply
Englishchey.

Haii Kenza!
Jag har läst din blogg jätte länge, men aldrig kommenterat, Hehe … Jag är iaf 12 år och avgudar din blogg, seriöst. Brukar sitta och tänka hur awesome du är och din stil är verkligen den finaste som finns ^^
Iallfall, jag skulle inte kommentera för att typ berätta att jag är den lol-igaste ärtan som finns som sitter och drömmer att bli som dig.
Du sa att du skulle kolla på so you think you can dance, och jag bor i England (Long story) och då undrar jag om det är den nya säsongen? För den har jag redan sett eftersom den redan har gått här i England (Jag var med på inspelningen en gång . gaaaaaash :o) För då kan jag berätta vem som vinner , mohahahaha.
jag har ingen aning varför jag sitter här och skriver till dig, men jag är verkligen mega avedsjuk på dig och du är verkligen en as bra förebild :)
KRAM!
PS. jag skrev inte mitt namn för att mitt namn är jätte laaawl.

Reply
Ellen

Min iphone 4 kommer på torsdag! Dom är ju bäst. Har en 3GS nu, men skärmen är helt sunder så på torsdag kommer iphone 4:an!
Kram <3

Ps. Jag älskar din blogg! <3

Reply
Jenny

Sa precis samma sak, att jag ALDRIG skulle ha en iphone. När jag skulle byta mobil nu senast så sa jag t.o.m till killen i butiken att det absolut inte var någon idé att ens rekomendera iphone. Vad kom jag ut med..??? Jo, en iphone ;) Men jag är supernöjd!

Reply
Malin

Alltsa jag kan inte leva utan min iphone!!! I löööööööv it!! den är ju bara sa bra… jag har allt i den, anteckningar, kallender m paminnelser, foton o album osv.. awsome!!! Welcome to the club Kenza!

Reply
Sofia

De är superduper bra och du kommer inte att ångra dig en sekund!
Haha du är så skön kenza! We love youuu!

Reply
Pauline

haha du är som jag. dubbelmoralisk. hade bojkottat en iphone från mitt liv, var planen iallafall, men se där, kolla jag lite till vänster så ligger likt förbannat min iphone 4 där. och jag brydde mig till och med så mycket att jag tog den i vit… so now im ”that girl”. fuck.

Reply
felicia

Hahaha du är störtskön!!
men visst är den jättebra? om man jämför med till exempel xperias touch så är den hur seg som helst, men iphonens touch är ju skitbra. och dessutom har xperiorna så liten skärm :o alla andra verkar så komplicerade med, iphone är enkel:)

Reply
Gisella

Kommer det att bli roligare/bättre inlägg? För du tar du jur. Boer bilder på typ allt du gör, jag lovar :) och så vill jag rekommendera att ha många snygga skal som jag har på min iphone 4 ;) diamnt och leopard! = favoriter!!

Reply
Hello

Du ser så naturligt bra ut. Ögonen långt ner, stora läppar, stora ögon, liten näsa, perfekt hy osv. Det är en fröjjd att titta på dig kvinna!!

Reply
Cissi

Haha! Jag vägrar fortfarande att köpa en iPhone! ;)

Och hur bra är inte SYTYCD?! Mitt absoluta favoritprogram! :D

Reply
TeknikNörd

De e väldigt dumt att köpa en Iphone 4 som e ett år gammal när de finns så mkt andra nya androidtelefoner för typ samma pris men med fan så mkt bättre skärm + uppdaterade funktioner, en iphone 4 kan inte ens tävla med de androidtelefoner som finns nu. Dessutom är alla apples produkter låsta till apple funktioner, riktigt dåligt.

Håller med om att du har gått över till den mörka sidan, mörka och ignoranta sidan. :P

Reply
besviken tjej

nu blev jag besviken på dig!
jag hade en iphone, som gick sönder, och folk sa till mig i månader att köpa en ny mobil, men jag kunde inte släppa taget om den! jag har nämligen inte råd med en ny iphone så var tvungen att köpa en medelmåttig samsung…
men tillslut så pajade min kära iphone helt så var tvungen att köpa en ny, men då tänkte jag “äh vadfan! man måste inte ha iphone! kenza har ju ingen, så jag är fortfarande cool fast jag inte har någon!” och nu så har du bara svukit mig :'(
R.I.P 9/10-2010 – 10/6-2011 världens bästa iPhone 3G, kommer aldrig glömma dig <3

Reply
Cornelia

har också en, tror inte du bli besviken (:
Hhaha, skaffa “Unpleasant Horse”, jag svär, det är världens sjukaste spel (:

Reply
Christine

Vart kommer skalet ifrån och vad kostade det? Välkommen till iphone världen kenza! :)
Svara gärna på kommentaren, jag är ute efter ett likadant! :)

Reply
Felicia

Åh, jag har så länge letat efter ett sånt rosa skal, vart är de ifrån? :D jääättte tacksam om du svarar!
Tack för en underbar blogg!

Reply
Vickan

Det blir ju fler och fler som har HTC nu, som har bättre effekter. (+ att du får välja själv vad du har installerat osv på den, till motsats mot apple som har kontroll över vad användarna stoppar in i mobilerna.. så är det..)

iphone har bara nån hype omkring sig, allt ska vara sååååååå revolutionerande, det är en bra affärsidé det måste man iaf säga..

Men nä, HTC rules.. ;)

Men jag låter alla andra ha vilka mobiler dom vill ha, jag tycker inte man ska bråka om sånt, men jag föredrar iaf att inte ha nåt bolag som faktiskt har skrivit in i användarvillkoren att dom har rättigheter att gå in och ändra och ta bort innehåll i användarnas mobiler… om du har låtar som inte är från itunes eller liknande..

Därför ser jag ner lite på apple osv. men som sagt, dom som vill ha deras produkter får ju ha det.. :)

Reply
Sanna

jag är oxå väldigt sugen på att köpa en iphone, men fan . det är riktigt mycket pengar för en telefon liksom…

Reply
Fredrik

“Pilla på min pojkväns iPhone”, är det såå det heter bland unga nuförtiden? ;)

Reply
Nina

Nu ska jag göra mig till viktig och säga att jag också har en Iphone 4.
Jag ÄLSKAR den. Men så fort jag säger något i stil med de så tror folk att jag skryter? Varför? Därför att den är dyr? Att den är bra?
Det ska inte vara så förbannat att säga att man har en.

O jag har verkligen stora problem med “Android”. Dem är OTROLIGT laggiga och långsamma. Sony Ericsson har inte kommit på något eget med själva mobilen nästan över huvud taget.
Sms-konversationen, Apple var först med det?
Att ha appar och ett market?, App Store i mitt hjärta.
Att kunna ha apparna på sin hemskärm o kunna “slajda” från sida till sida.
Jag vet att dem bara tagit Apples ideer och själva använd och att det är “lagligt” på alla sätt. Men kom igen? Android-mobilerna är ju i princip dåliga kopior till iphones?

Reply
Åsa

Kenza! Jag såg dig på Siba på kungsgatan igår =) Tyvärr var jag för feg för att säga nåt men hade jag vågat så hade jag sagt att jag gillar dig som fasen! Såg lille Mani utanför också =) Så söt! Kram

Reply
Anastasia

Nej fyfan vad avis jag blir , Jag har typ alltid drömt om en iphone.. Så igår så skulle jag äntligen få beställa en på nätet fast med abonnemang eftersom då betalar man i månaden , annars skulle jag aldrig haft råd.. Men då funkade inte det eftersom min mamma inte har något jobb -.- så nu kommer jag aldrig kunna få en typ :( Om jag inte får 6000kr kontant typ.. Men det lär ju aldrig hända eftersom jag endast är 14 år -.- ÅHHHHHH , Jag dör så avis jag är på dig just nu!!!! :(

Reply
i

Haha, ganska roligt att du svarade på kommentaren där uppe att du inte får chips från estrella gratis, när du faktiskt fick sjukt mycket chips hemskickat förut. Dock kanske det var från OLW eller dylikt, men samma princip. Var det en medveten provokation? Moget i sådant fall.

Reply
Carro

åh jag ska också köpa mig en sån men är helt osäker. är du nöjd med den? och får man fråga vad du betalade för din??
hare bra!

Reply
kimberley

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH SO YOU THINK YOU CAN DANCE WIHUUUUUUUUUU! kenza kan inte du lägga ut nån video där du dansar, för du har sagt tidigare att du älskar det o e rätt bra på de! Hade varit så jäkla grymt, jag dansar själv och typ lever för det kramar// Kimberley<3

Reply
emilie

Hi, I think u are very pretty girl but i just don’t get it why u have to do the same smile on every picture :D it’s really freaky :D im sorry but that is my opinion. But i think u are pretty, so this comment ain’t any of those “rudecomments” :D

Reply
Hafza

Hej hej

Jag har en iphone men jag har inget snyggt skal som jag kam ha på min iphone.. Jag såg ditt den var jätte fin :) var köpte du den (skalet)?

Ps. Ladda ner rat on skateboard otroligt roligt spel men den är ej gratis

Reply
Anna

Åh, önska jag också kunde gå in på en telia butik och köpa en. Tappade min på stranden igår kväll så nu är jag mobillös :(

Reply
blabla

varför tog du inte blackberry? mycket lättare att använda socialt o även för jobb.

Reply
Martina J

För er som väntar på iphone 5 så kommer inte den komma ut, det blir en “iphone 4 s” istället :)

Reply
moa

hade också en nokia n97mini fast i brun, krångla hela tiden och batteritiden höll knappt i tre timmar till slut!
köpte också en iphone för några veckor sen, fast i vit ;)

Reply
Tiger

Äntligen har du hittat rätt!!!! Haha nämen jag är så stöört nöjd med min iPhone. Sen har ju jag faktiskt inte provat Android än så jag ska väl inte säga något haha <3

Reply
Ninoz

Äntligen har du hittat rätt :) Jag har alltid haft Nokias men nu gav jag upp när de senaste har krånglat. Varning att bli beroende av appar, speciellt wordfeud, angry birds och iperfume ;)

Reply
calli

Jag vet jättesnygga väskor/skal till Iphone 4 :) Har en vit imitationskrokodil och jag är jättenöjd. Fungerar som både plånbok och skal. Har inte hittat några i affärerna utan bara på Tradera. Eftersom jag inte får länka här :) Så kan jag bara säga att du hittar mer information om var dom finns på min blogg :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*