• header

15e juni 2011

Idag är jag sjuk, ordentligt. Kommer inte upp ur sängen och jag vet inte vad som gör ondast, min hals eller mitt huvud. Jag kommer spendera hela dagen här i sängen, måste bli frisk till helgen!!

74 Comments

sali

Varför lägger du dej inte i Badkaret ?
jag tycker det hjälper mej mot min huvudvärk ^^

Reply
Kajsa N

Åh, krya på dig din stackare! :(
gör ingefär-avkok, skitäckligt men verkligen läkande för halsen!
Kram :)

Reply
lisa

hej krya på dig, och snälla kan inte du göra ett till inlägg om vart & vad du har för jeans shorts. alla är så himla snygga! ha det bra :)

Reply
Stina

Vad jobbigt, krya på dig. Drick varm mjölk, jag lovar att det hjälper din hals! Det är värt ett försök.. <3
Jag har länge letat efter detta gula linne som du hade på dig i Rom. Den var så himla söt och enkel. Länk: http://kenzas.se/2011/05/25/hanga-med-mami/
Jag undrar vart du har köpt den? det var en liten bröstficka och knappar på den. Pussar

Reply
ida

det är för du aldrig tar det lugnt utan du går ut såfort du blir sjuk och då slutar det med att de blir värre. Krya på dig :)

Reply
Lovisa

hejsan, tack för en jätte bra blogg! men en sak jag har funderat över, hur lång är du? :)

Reply
anna

Hej Kenza!
Jag har ett problem som jag jätte gärna skulle vilja att du hjälpte mig med. Det är så att jag har börjat gilla en kille som går i min klass,men jag vet inte hur jag ska göra för att ta första steget och börja prata med honom utanför skolan,jag är väldigt blyg o så, och alla mina kompisar tycker den här killen är fett jobbig o ful,så jag kan inte direkt be mina kompisar om hjälp. Skulle verkligen behöva några råd om hur jag ska göra för att börja prata med honom.

Reply
Amanda

vet hur det känns hörru.. samma för mig. Plus hosta på det. fan måste oxå bli riktigt frisk till helgen..! ;)

Reply
shahad

Krya på dig! hoppas du mår bättre snart! :)
jag har bara en fråga till dig!
du vet dem här långklänningarna från cubus den olivgröna och korall frägade aa hoppas du vet vilka jag menar! vad har du under den klänningen? för att vilka troser som hellst synns igenom den “/ vill veta vad du har på dig under! :D tacksam för svaar!! :D bästa bloggen som finns! <3

Reply
Susanne

Efter otaliga halsflussar så skulle jag rekommendera dig att söka vård om du är däckad och halsen gör så ont så du inte kan svälja. Gå in för länge för då får du til slut över 40 graders feber. RING!!!

Reply
T

Hej.
Hoppas att du blir frisk snart. Du frågade om bra serier förut. Prova Veronica Mars, en av de bästa serierna jag har sett.

Reply
Mary

uh Sweety t.t Im sad for you ):
I dreamed you last night xD
Thanks for having responded to last comment , I wanted to try to speak a bit swedish cause I like it xD
Take care sweety ^-^

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*