• header

16e juni 2011

Note to myself: Om du vet att det ska komma ett bud en viss tid, sov då inte tills det knackar på dörren. Utan gå upp lite innan och fräscha till dig lite, för budet är inte alltid en svettig gubbe… Det KAN vara två killar i din ålder som får en chock när du öppnar dörren nyvaken, sjuk, fräschaste andedräkten, äckligt hår och glasögonen på.

Det var det som hände nyss, haha.. Great! De kom iallafall med en frukostpåse från Perle de lait! Fransk frukost med baguette, sylt, youghurt, ost, färskpressad juice, croissant, blommor och Le Monde. Nu ska jag sätta mig här och mumsa på det! Jag förstår fortfarande franska efter åren i Marocko + ett år i gymnasiet, speciellt när jag läser det (att lyssna på någon är lite svårare för de pratar alltid så snabbt, prata själv kan jag dock lite) så jag ska se om jag kan förstå något i tidningen. :)

Denna lilla överraskning + mycket vila gör att jag mår mycket bättre idag. Fortfarande förkyld så jag stannar inne hela dagen idag igen för säkerhetsskull så att jag mår bra imorgon.

86 Comments

Jessica

Haha, jag tror att du sag nog valdigt vacker ut anda!

Men vilken underbar ide’ med levererad fransk frukost! Hoppas att du mar battre snart, krya pa dig! ;)

Reply
anna

HUUUr beställer man hem denna frulle?? VILL HA!

Kenzas svar: Tror inte man kan göra det, det var nog bara en grej för att promota youghurten! Det var en PR-byrå som skickade det. Puss

Reply
anne

Överraskning fast du visste att de skulle komma?

Kenzas svar: Jag hade ingen aning om att det var fransk frukost och jag älskar fransk frukost!! :)

Reply
Stina

Jag har två frågor:
1. Jag ska till Algarve om 3 veckor och vi ska bo i Albuferia, jag undrar om du kan ge mig lite tips eftersom att du har varit där. Hur är maten, shoppingen, vädret, finns det sevärdheter m.m. Har självklart tittat tillbaka när du var där Juli 2010 men där står det inte så jätte mycket vad jag uppfattade det.
2. Jag har länge letat efter detta gula linne som du hade på dig i Rom. Den var så himla söt och enkel. Länk: http://kenzas.se/2011/05/25/hanga-med-mami/
Jag undrar vart du har köpt den? det var en liten bröstficka och knappar på den.
Puss & Kram! <3

Kenzas svar: Vi såg inte nå sevärdheter, vi bara badade och solade.. Dock blåsigt och kallt på nätterna så ta med tröja! Shoppingen var inte bra, maten var helt ok. Linnet är från Rom. Puss

Reply
Vendela

Gud det där låter ju hur mysigt som helst! Hur kan man beställa ett sånt bud? Jag vill ha!!

Reply
Nadja

Mums så gott de där såg ut! Och ja..kan vara en idé att kliva upp lite tidigare när bud kommer haha :D

Reply
Alena

Ja tror inte att du kunde sett så hemsk ut. Guuuud vad gott kraaaaaaam.<33333333333333

Reply
Stina

Jaha, fan.. :( jag som längtade efter shoppingen, men har beställt biljetter så det är försent att ångra sig nu. Går det att bada där eftersom att det är Atlanten och inte Medelhavet? Såg på kartan att det är precis mittemot Marocko också, skulle gärna vilja passa på att besöka Agadir eller Casablanka :D
Jaha, det var jättefint och det passade dig verkligen! Kommer du ihåg vad butiken hette? Älskar den ljusgula färgen nämligen. Ett litet tips till din hals om den inte är bättre: drick varm te med honung! Det hjälper oftast mig, så det är nog värt ett försök. Hoppas du mår bättre. Du är min förebild! <3

Reply
Sara

Hej snyggo, sett en massa bilder på dig på nelly.com nu från plåtningen där du hade oranget löshår, grymt! xx

Reply
Sara

Men åh va gulligt! Blir lite avis på dig nu faktiskt ;)

Jätte fin blogg du har föresten! Kikar in flera gånger om dagen jag :)

Reply
Ida

Hej Kenza! Mums så gott det ser ut att vara :)
Du skrev “Jag förstår fortfarande franska efter åren i Marocko” Har du bott i Marocko som liten då eller? :)
Ha en fin dag och krya på dig. <3

Reply
Jinni

Åh vad gulligt av dem att göra en så fin frukost till dig.
Hoppas du mår bättre snart.
Kram Jinni (som snart drar till Asien i 40 dagar!)

Reply
Nermina

Ungefär samma sak hände mig igår, gissa om jag tyckte att det var pinsamt? hahah .. var ofixad och allting ..

Reply
Sandra

Haha va typiskt!

Jag ligger oxå hemma i världens förkylning så nu kan vi va sjuka tillsammans haha krya på dig! :)

Reply
Emma

Fransk mat är sååå god! Synd bara att det kanske inte är sådär supernyttigt alla gånger… ;)

Reply
Ellen

du är för go du kenza. skulle vart kul om du kika in på min blogg(vet att det aldrig kommer hända), och kanske lämnade en liten kommentar! kram!

Reply
carin

Åååh gud vad gott!!! Har precis börjat äta efter lchf och kan därmed säga byebye till bröd och pasta (och sylt, godis, chips..), ja allt som är gott känns det som nu! Alltså det skulle inte sitta helt fel med en färsk croissant eller två.. AVIS!!

Reply
audrey

Il ne manque plus que le café ou un bon chocolat chaud et là ça sera vraiment un vrai petit déjeuner français!! Soigne toi bien!biz

Reply
sara

Det där med andedräkten kan jag ju förstå haha, men glasögonen? Vad gör det om man har glasögon på sig? Det är inget att skämmas över att man har glasögon.

Reply
Katja

Haha jag har gjort liknande grejer, typ öppnat dörren till en skitsnygg försäljare.. i ett alldeles för tunt linne med pattarna bara haha stackarn kunde ju inte fokusera sin blick till mina ögon haha!
Krya på dig tjejen!

Reply
Mattis

Hej! Jag älskar din blogg! SUPERFIN:)<333
Jag har bara nåra frågor! Hehe<3
1. Vad heter du egentligen?
2. Jobbar du som modell?
3. Har du verkligen haft den här bloggen sen 2007??
4. Har du fler bloggar?
Vet du också! Jag har sett dig i fleeera tidningar på framsidor av tidningen kenzas!:) Du är jättefin och fortsätt med din fina blogg!!! Mvh Mathilda¨^.^ !

Reply
blabla

jag fattar ingenting, hur fick du det här? beställde du det eller kom det från någon wierd företag?
PUSS

Reply
Sara

Ååh! Jag älskar deras citron yoghurt, den är såååå god, den finns på Ica Maxi:D
Älskar din blogg, kram!<3

Reply
Lira

Om du så har lange sorte hår under armene, stinker af sved, har briller på og står i nattøj… I don’t give a shit… Har aldrig set noget så fucking HOT som dig – (Og nej er ikke homoseksuel) ;-)

Reply
Rebecca

Vad kul med fransk frukost! Jag har aldrig ätit det, men det låter som om du fick hem väldigt goda saker. Själv har jag läst franska sen 6:an, och jag ska precis avsluta första året på gymnasiet. Ändå kan jag sjukt lite franska, och att förstå något när de pratar är ännu svårare! Det är som du säger, de pratar sååå fort! :)

Kram!
/Beccy

Reply
cam

Du är ju helt perfekt ja menar, man brukar ha kanske för stor näsa, finnig hy, eler andra saker men du är lixom perfekt, perfekt hy, ögon,näsa, kritvita tänder, perfekt kropp o allt.
Är det något du själv inte är nöjd med ?

kan du inte ha frågesport?

Reply
Sara Grubb

Haha, jag lyckas ochså alltid med det när jag väntar på bud-killarna (schenker säger alltid tid när de ska komma.).

Så imåndags när jag visste att schenker skulle komma med ett paketbud igen så gick jag upp i tid och duchade o allt.. så kom dem inte. Så jäkla typiskt.. för det är alltid snygga killar :P

Reply
Océane

Exactement ce qu’on mange en France lors du petit déjeuner :-)
Perle de lait mes yaourts préférées !!!
Bisou d’une fidèle lectrice française

Reply
L

Haha jag var med om samma sak idag, typ. Det skulle komma en el-kille och byta ut vår fjärrvärmegrej. Det hade jag såklart glömt, så kl 7.20 knackade det på dörren, jag hade precis gått upp och satt på toa, sjukt trött. Jag ba SHIT! Slängde på mig en morgonrock, gnuggade mig i ögonen och sprang till dörren och kom på att jag ville sätta upp håret också, men jag hade ingen tofs, så jag fick hålla upp håret med ena handen och öppna med den andra, eh. haha. usch, va sååååå trött och kände verkligen min osande andedräkt..och självklart var det en fin kille i 30 års åldern också… aja, det gick bra endå =P

Reply
L

Haha Kenza, fan vad jag älskar dig. Du skäms inte över att snacka om svettiga armhålor eller håriga ben haha. Du är så äkta! Och det är just det som jag tror gör att du kommit längst utav alla bloggare. Du är äkta.

Reply
Cherry

Kan inte du visa en tour i hela din lägenhet? Typ bilder eller kanske en video? Är så sjukt nyfiken på hur det ser ut hos dig!

Reply
Stéphanie

Åh vad roligt ! :)
Jag är fransk! Och det är sant, man pratar mycket snabbt!

Men svenskar också haha :) Jag har studerat svenska på universitetet i ett år nu och det är ofta svårt att förstå er! Men det svenska språket är så fint! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*