• header

App-helvete!!

Jag och Mani gav oss iväg på en långpromenad, passade på att hämta ut paket och sånt. Har legat inne och vilat hela dagen men nu är jag så uttråkad så jag sitter bara och pillar på mobilen.

Jag blir nämligen galen! Min WordPress-app vägrar funka. Försöker mobilblogga men antingen kommer bara bilden fram (och bara hamnar i mediabiblioteket) eller så publiceras bara texten i inlägget, och inne på appen står det att publiceringen misslyckades helt. De jag jobbar med försöker kolla var problemet är.. Måste ju kunna mobilblogga!! Att surfa in normalt (som jag gör på datorn) och blogga där går inte, för där går det inte att trycka på “välj bild” av någon anledning..

Nej nu ska jag återgå till Buffy och Vampyrerna (har köpt första säsongen, nostalgi!!) och min godispåse. Ciao.

Update: Nu har jag även testat med Blogpress-appen. Samma sak där, allt går bra tills jag ska publicera inlägget, då går det inte. Får upp “some problems when uploading photos, please check your connection”? Varför vill inget funka??

83 Comments

Lois ♥

Hej!

ÄLSKAR DIN BLOGG! Du är så cool!

Kan du vara med på veckans blogg! Missa *inte* denna chans!

Kram!!!

KRAAAAAAM!

Reply
Daffie

Testa att radera appen och ladda ner den igen.. Buggar brukar försvinna då!!!

Reply
Susanna

haha, gud vad sjukt! började också om men buffy och vampyrerna för ett tag sedan <3 är på säsong fem nu. gud vad kär jag var i Angel när jag var mindre! haha, bästa serien,

Reply
Tiras

Jag har även inte fungerar WordPress kan du justera Lesco,detta är förmodligen det som är problemet med sidan!Eller på annat sätt,bara buggiga och måste vänta oh din(i) Brant pengar!=)

Reply
camilla lövgren

Halloj ! Snälla, snälla skriv när du har fattat hur fan man löser skiten, jag har samma problem… riktigt dumt tycker jag..
Tack på förhand :)

Reply
ellen

oj! hoppas du hittar felet! Mani e såå sööt! och jag gillar din rubrik!, lite komiskt är det! :D

Reply
Pernilla

Ett tips för att bli frisk, ät inte så mycket socker, det försämrar immunförsvaret! :)

Reply
Emma

Åååh Buffy! Det är världens bästa serie alltså. säsong 2-5 är de bästa enligt mig :P

Reply
Jonna

Hej jätte fin blogg !
Skulle varit jätte kul om du kollade in på min blogg och kanske lämnade en kommentar om vad du tycker om min blogg eller mina bilder, eller kanske skriva något jag kan förbättra skulle varit jätte kul och till stor hjälp !
Kram

Reply
Signe

Du måste ju skaffa blogpress, den appen är mycket grymmare än wordpressappen. För mig funkar det inte ens att logga in på den! :S på blogpress kan man tom, göra länkar och ändra färg på texten, och tidsinställa, och ändra bildstorlek och hela köret :D du måste ha den! :)

Kenzas svar: Tack för tipset!! Köper den nu, hoppas det funkar!

Nehe det gjorde det inte, haha.. När jag publicerar inlägget står det typ failed, check your internet connection. wtf??

Reply
Tove

SKÄMTAR DU??!?! Buffy är min absoluta underbaraste älsklingsserie som jag aldirg kommer släppa! Har sett alla säsonger typ 8 gånger och mitt favorit avsnitt, Once more with feeling(sjätte säsongen) har jag sett 56 gånger. Började senast idag att kolla om från början, jag kollar om och om igen hela tiden. Buffy är äkta kärlek(L)(L)(L).

Och JA jag är världens största nörd när det gäller Buffy haha. James marsters(spike, kommer i andra säsongen) är ju bara sjuuukt snygg! LOVE.

Kenzas svar: Hahaha, jag var så jävla kär i spike. Fyfan vad jag bölade i slutet..

Reply
Julia Elg

Åh Buffy är ju helt klart bäst! Har kollat på den där serien sen jag var liten! Har alltid älskat vampyr serier! Har alla säsonger av Buffy hemma! Kram

Reply
sara

hej kenza :D. jag har en fråga. har du nån gång stoppat mensen eller testat. du är ju på resa ofta och jobbar som modell :d. ha en bra dag

Reply
helene

åh buffy, har alla 7 säsonger och jag älskar att kolla ibland, nostalgikänslorna är ju för góa!

Reply
Olivia och Blanka.. ;)

Följ två mogna 13 åringar i skönhet, mycketbilder, livsstil osv! Eller mogen är ju olika saker för olika personer.. Så nu kommer vi säääkert få massa jobbiga kommentarer omhur omogna vi är som går på fest då och då eller något.. Men vi provocerar väldigt mycket endast för läsare ;)
Vissa ärudumma nog o inte förstå det :) Klicka på namnet ;) Ni kommer inte ångraaa er ;)

Reply
EMMA AXELSSON*

hehe jag kom på en knäpp sak, men med tanke på att du är både älskad och hatad av vissa människor (älskad av mig, hade dött för ditt utseende!) så undrar jag om du vågar lämna Armani ensam, tex om du går in i en butik och lämnar honom utanför. Eller om du alltid ser till så någon passar honom.

Reply
Sandra

Jag älskar Buffy! Har alla säsongerna på dvd :) älskar att man aldrig blir för gammal för att titta på det! :)

Reply
michelle

Hej kenza. Jag har också det problemet med min iphone. Om du kommer på någon lösning, kan du skriva ut på bloggen hur du gjorde?
Tack på förhand.
Love Michelle!

Kenzas svar: Det funkar fortfarande inte, men jag kom på ett sätt.. Får ju igenom bilden iallafall om jag testar 2-3 gånger med wordpressappen, så då har jag bilden i mediabiblioteket. Sen får jag surfa in som jag gör på datorn via safari och blogga så istället, där kan man ju inte ladda upp bild eftersom att “välj bild” knappen inte går att trycka på av någon anledning, men då finns ju bilden i mediabiblioteket och det går att infoga därifrån. JÄKLIGT krånligt men får köra på det tills de kommer på någon lösning! :S Kram

Reply
Fia

Jag har samma problem med min xperia, kan inte heller få in nån bild när jag bloggar :/ trisst.

Bra blogg, btw :D

Reply
Cornelia

Hej Kenza!
Jag tänkte fråga dig en grej, när du tog bort din tandställning, fick du en “tråd” på insidan av tänderna då, eller får man bara det om man har “vanlig” tandsällning på utsidan? Kram

Reply
frida :)

Hej kenza :)
Hur använder man wordpress?
Måste man bli medlem och sånt först? Och sen när man uppdaterar så kommer det på sin egen blogg, eller? För det ser inte riktigt ut så när man ska registrera sig.

Reply
Daniella

åh vad irriterande när inte saker funkar som det ska!! :( hoppas det löser sig! Vad mysigt de lät, Kenza jag beundrar dig så himla mycket!! JAG VILL LEVA SOM DU GÖR ! :'( :D:D

Reply
Isabell

Har du laddat ner senaste versionen av iTunes ? Prova med det, min iPhone blev super bra efter jag gjorde det för vissa appar funkade inte att öppna för mig innan men sen såå weho

Reply
Carro

Hej!

Din blogg är skitbra och du verkar vara en underbar person. :)

Snälla rösta på Lisa-Miranda, not like you på gp scen.

Kram

Reply
Elin

Du skriver i ganska många inlägg att du har köpt med en godispåse eller något sånt, men kan du inte skriva i ett inlägg där du berättar om vilka som är dina favorit godisar? :D
Skulle vara kul att veta! :)
Kram fån en tjej som vekligen ÄLSKAR din blogg mer än någon annan blogg i Sverige! <333

Reply
Julia

Hmm… är du säker på att du är ansluten till internet på din iphone?

Kenzas svar: Ja jag kan ju surfa? Och det går absolut inte segt eller så..

Reply
Stephanie Megan

Handen på hjärtat.. kan man ha den klänningen ifrån H&M som du hade när du fyllde 20år + Wild Flower By Kenza Saturday night ?! Har en aning klädpanik och det är vad jag hittar i garderoben nämligen!

Kenzas svar: Jadå, det funkar. Men jag tycker att svart känns lite väl hårt mot klänningens färger…

Reply
isabelle

Hej Kenza!

Tack för en grym blogg.
Ska till Stockholm i sommar, är där varje sommar och shoppar men det blir bara dom gamla vanliga affärerna så som HM och Gina eftersom jag inte vet vart alla andra affärer är. Så kan inte du göra en liten ” Stockholm guide” där du listar några bra och lite billigare shoppingställen ? :) säkert många som skulle uppskatta det!

KRAM!

Reply
Wilma

Hejsan Kenza :)Jag har oxå en iPhone. Jag gör sms-inlägg och det går jätte bra :) Man kan lägga in bilder och skriva texter, det ända man inte kan göra är att skilja rubrik och själva inlägget. Jag har ju fira sms varje månad så jag gör det gratis, tänkt på det oxå :) Fast problemet är ju hur du ska kunna koppla din blogg till ditt nummer, jag fixar allt på blogg.se, vet ej hur det ser ut för dej…Kram hoppas att det hjälpte :) (Tack att du läste allt oxå ;))

Reply
Minn

Vad kul att du också gillar Buffy och Vampyrerna!! Jag har säsong 1-3 och vet nt var jag ska köpa resten. Var köpte du den och var är det billigast att köpa den!! Skulle vara jättekul att få svar!!!

Reply
Liz

Ett tips:
Hade samma problem innan jag klickade in en liten ruta bland inställningarna.
XML-RPC måste vara i klickat inne på bloggen, samt rutan ovanför. sen funkade det för mig i alla fall!
Annars är det nog en ren uppdatering som gäller!
Tänk också på att om bilderna är för stora så går det inte att publicera dem!! Minska ner bilderna i mobilen och försök igen!

/Liz

Reply
Linda

försök att blogga via google chrome, brukar fungera mycket mycket bättre för mig, annars kan jag heller inte publicera bilder med explorer.

Reply
Rebecca

testa att gå in på inställningar och platstjänster, för att ladda upp bilder så brukar man behöva gå in där och aktivera att telefonen använder ens nuvarande plats, som en gps typ. så gå in där och dra alla alternativ till “blått” eller hur man ska förklara, hoppas du förstår och att det fungerar :)

Reply
Hanna

Om du vill kunna lägga upp bilder när du bloggar från vanliga internet på mobilen så kan du först välja bilden och publicera och sen skriva inlägget, det funkar åt mig i alla fall! Men det beror ju på vilken sajt du bloggar ifrån :)

Reply
Julia

Hej kenza!
Verkar vara krångligt det dära! Så jag tänkte ladda ner “WordPress” appen jag med fast på min Samsung galaxy S. Men jag förstår mig inte på hur jag gör för att komma in och använda den? Kan du förklara lite snabbt kanske? Vore verkligen snällt! Kramar

Reply
malin

ååh buffy o vampyrerna, verkligen nostalgi. har alla säsongerna så körede maraton förra sommaren :D så bra ju, men så töntigt ^^ älskart!

Reply
Kim

Hej! Jag hade jätteproblem med att lägga upp mina inlägg via worldpress också, det visade sig vara så enkelt som att inställningarna i själva bloggen var installerade så bilderna var i fel format.( Eller nått.. Haha, d e min kille som är programerare!)

Men nu när allt är rätt inställt fungerar den HUR BRA SOM HELST!!! Hoppas du får ordning på det för d är jättesmidigt, inläggen går lika snabbt att få upp som att typ sms:a :) /kim

Reply
sanne

jag vet precis vad felet är! gå in på inställningar -> allmänt -> platstjänster, och sen aktivera appen där. då funkar det!

Reply
anton

Åh, jag verkligen ÄLSKAR Buffy och jag kollade jämt på det när jag var mindre! Jag började att se det igen för ett tag sedan och nu har jag bara 3 avsnitt kvar… av alla 7 säsonger. Vill ju inte att det ska ta slut! Haha :)

Reply
Mia

Hej,

Jag använder också Blogpress och kan få samma problem ibland, men vad jag har märkt kan det bero på hur många bilder jag har med i inlägget.
Så om jag fortsätter försöka att posta så går det efter kanske fem gånger…

Reply
Signe

Svar på det du svarade på
Min
Kommentar ;)

Det brukar stå så för mig med , men så provar jag en gång
Till och då funkar det ^^

Reply
Tess M

Seriöst, jag har testat alla apparna, och att istället maila texten och bilderna till Posterous är det absolut smidigaste sättet att blogga från en Iphone.

kram

Tess

Reply
Elina

Jag brukar mobilblogga med BlogPress. Det funkar bra när jag har “internetdelning” på. Ingen aning om varför, men värt att testa iallafall. :)
Internetdelning hittar du under “inställningar”
Hoppas det löser sig! :D

Reply
Alice

Jag älskr också buffy! det är jätteroligt! har alla säsongerna hemma! Du kommer älska spike som kommer i andra säsongen :D.

Reply
erika

prova ladda ner den gratisappen som heter, “free mobile blogging with blogbooster” det står att det ska kunna gå och blogga för wordpress så du kan ju alltid prova det :)

Reply
Sara

Hej, lite random sådär – var kommer shortsen du har på bilden ifrån? Jag letar efter ett par just sådana där shorts, och blir helt galen för att jag aldrig hittar rätt!

Reply
Rebecka

Jag använder WordPress-appen dagligen har i princi aldrig några problem med den. Dock hade jag det i början. Vilken version av appen har du? Jag har version 2.8.2.

Men jag ser att du har fått många bra tips i andra kommentarer om hur du ska få det att funka så prova dem. Jag mailade även kundtjänsten. Och fick svar! :)

Hoppas det löser sej för appen är riiiktigt bra! Mycket smidigt att blogga ifrån den.
När jag inte orkar föra över bilder från iphonen till datorn ladddar jag upp bara bild i ett inlägg och surfar sen in på datorn och skriver i samma inlägg. :)

Ha en bra lördag!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*