• header

Playsuit

Fick hem en shortsdress från en kille (Dragi Draguljevic) som pluggar design! Väldigt söt, älskar mönstret. Jag funderar att ha denna på midsommarafton! Om vädret tillåter så är vi ett stort gäng som ska grilla, dricka bärs och softa på ett berg vid vattnet och då vill man ju ha på sig något skönt men ändå fint såklart.

101 Comments

Lollo

Nej den där tycker jag INTE att du skall ha på dig! Inte alls snygg! Ser ut som en pyjamas

Reply
-

Vad hände med dina inlägg där du matchade kläder till olika plagg? :) som en liten guide ju. tyckte det var kanonerskul iaf och skulle inte klaga om du fortsatte med det :)

Reply
emmi

Den är nästan lika söt som du är! Du är så söt som en stjärna på himlen! Pussie <3 <3 <3

Reply
Vendel

Tänk att du passar i allt, i vilket klädval du än gör så klär det dig. Du är så himla fin. Säg gärna till om han säljer sådana till andra personer.

Dock testade jag en sådan på H&M idag, men det klädde inte mig och min bulle till mage (gravid). Men kanske beror på vilken modell det är?

MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR
17 år och blivande mor

Reply
sandra

vad heter den snygga muskulösa killen på ert whiteparty? vad har han för påbrå?

Reply
jessica

oj vilken fin :) vet du om man kan köpa såna utav han?:)
ha en strålande dag. kram

Reply
Fiffiluren

Vad söt den var! Skulle själv vilja ha något liknande. :)Hoppas bara det inte är allt för mycket mygg där. Somarkvällar utomhus har jag aldrig kjol lr shorts på mig! ^^

Reply
Claudia/Nemo

Hah! Min mamma är Dragis lärare så jag vet precis vem det är :) Han är skitduktig, verkligen. Kan tipsa alla som råkar läsa detta att kolla in ballongklänningen han gjorde när hade temat recycling i skolan. Kolla facebook! Hoppas du blir nöjd!

Reply
CLARA

såååå söt!
riktigt avis jag vill också ha en sån :(
Finns inte den att köpa i någon butik? ;)
Tacksam för svar fina du,
puss!<3 /Clara

Reply
Jasa

Och OM jag är stolt lillasyster till Dragi :) Playsuiten sitter jättefint på dig och otroligt kul att se att så många gillar min brors fina verk och design. Talar nog för honom också när jag säger att dessa kommentarer betyder mycket för honom. Inte för att han är min bror men han är så jäkla duktig :)Bäst är kanske rätt ord!

Reply
Lona

Söt, men jag tycker den ser ut att sitta åt lite i snippan.. Känns inte som att den skulle vara så bekväm att sitta ner i, eller göra andra saker.

Reply
shirin

när jag skulle titta på dina andra inlägg så såg det utt som det din nya kläder rörde sig

cooooooooolllllllllttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Victoria

Den e suuuper fin, tycker absolut att du ska ha den pa midsommar.:D <3 Tror du att man skulle kunna fa typ nummer eller mail till den har duktiga killen sa man kanske kan bestalla en av honom?? :) PS. E i Dubai sa har inget a,a eller o, eller aa… du fattar. ;P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*