• header

BUFFY

Alltså gud, jag sitter och tittar på avsnitt efter avsnitt. Jag har redan sett varenda avsnitt av alla sju säsonger när jag var liten jag har inte sett serien sen dess (det var mitt absoluta favoritprogram, började väl titta på det när jag var 7? tills det slutade när jag var 13. shit vad jag grät då)

Min storasyster var lika galen i serien som jag och hon har alla säsonger, ska låna dem av henne. ÅH längtar tills Spike kommer in i serien! Nu är jag kär i Angel igen, men så fort Spike kommer blir jag kär i honom. HAHA herregud vad jag var kär i Spike, var deprimerad i en vecka efter…you know what (vill inte spoila)…

Jag har sett några avsnitt av True blood som jag vet att många av er gillar, men det här slår det med hästlängder. Buffy är bäst!

142 Comments

Jossan

haha jag har också precis sett igen alla säsonger igen. Grät lika mycket nu som då. Först när hon tvingas döda Angel. Sen när hon tar livet av sig för att rädda systern och sen när Spike dör. Plus typ tusen gånger till. Världens bästa serie haha. :)

Reply
Emilia

Jag är med helt sold på den serien! såg med den när jag var liten och de var min favorit !! :) har den på datorn nu och brukar se lite ibland. älskar serien! och är kär i spike jag med! satt bara och vänta på att han skulle komma in i serien. kram

Reply
Colinda

The vampire diaries är sjukt bra, gillar inte true blood.. stör mig mest på tjejens uttal.

Reply
Nathalie

Det där är ju ingenting emot Vampire Diaries ;) fyfan vad jag älskar det!!! haha ;)

Reply
mm

Åh är också kär i spike! Fast har aldrig sett sista episoden,vågar inte! (vet ju vad som ska hända) Hahah ska nog göra det nångång snart..

Reply
Maria

Do you want to change design of your blog? Mb smth bright and summer?)

And please!!! Show more photos from SOLO photoshoot!

Reply
nini

man måste ju bara älska programmet
jag älskade det när jag var mindre
jag har alltid gillat spike mer än angel
han är den roligaste (:
haha

Reply
Hannah

Word. Buffy är och förblir den bästa vampyrserien samt i topp 5 av alla TV-serier genom tiderna. Och nog tusan blir man kär i karln med en frisyr som troligen är gjord av blekmedel;)

Reply
Sanna

BUFFY ÄGER! Kommer alltid älska den serien, hur gammal jag än är! Började också titta på den när jag var runt 10-12 och tröttnar aldrig :D

Reply
kiba

Jag gillar Spike med, han är så sjukt snygg! :D
Och jag gillar buffy the vampire slayer med, ska köpa boxerpaketet som innehåller alla säsonger. ^^

Reply
jessica wallin

hej! idag så hade jag skolavslutning o när jag kom hem väntade de en jätte fin present på bordet som jag alltid velat ha..ditt smyckeskrin!
jag älskar de, o ska ha alla dina ringar där i när jag fått/köpt dom :D
tack för att du finns Kenza <3
vill gärna ha ett svar

Reply
Linda

Spike äger mitt hjärta.
Om du vill ha en hetare spike samt om du gillar att läsa så sök på fanfiction/adultfanfiction på google så finns det massvis med spike-fics man kan ta del av. Jätteroligt och se hur mycket fantasi många människor ha!

Reply
Åsa

Håller med dig…asbra…tittade på alla säsonger av Buffy i vintras och efter det var jag bara tvungen att se alla säsonger Angel också!
Har även plöjt igenom 15 säsonger av Cityakuten och nu är jag inne på säsong 9 av 7:e himlen som dock inte går att jämföra med Buffy och Angel!! Ha det gott!

Reply
Lisa

Kan du inte kolla nåra avsnitt av *The Vampire Diaries* ? JAG LOVAR DIG DU KOMMER INTE BLI BESVIKEN!! Och det kommer lätt klå Buffy, vilket är en grym serie det ocskå! Men alla säger att The Vapire diaries är den bästa vampyr-serien. Kan du inte ge det ett försök? :) Skulle vara kul att få höra vad du tycker om den serien!

Reply
Sabina

Sjukt bra serie! Kollade alla säsonger färdigt på ett halvår och började storlipa när den var slut :(

Reply
anton

Alltså Buffy är verkligen världens bästa serie. Jag ÄLSKAR verkligen Buffy!!!!!! Går seriöst inte att förklara med ord hur mycket jag älskar det <3<3<3 HAHA :)

Reply
TIDSTJUVEN

Har aldrig sett Buffy, men jag tvivlar på att det är bättre än True Blood. True Blood är ju typ världshistoriens bästa tv-serie. :D

Reply
elisabeth

HAr aldrig kollat på buffy men kanske ska ge det än chans eftersom du säger att det är så bra:). Du borde kolla in Bones, det är en super duper rolig och bra serie David Boreanaz är med i den!!!

serier jag annars kollar på om någon vill ha tips : pretty little liars, gossip girl, vampire diaries, burn notice, hellcats, glee och så klart BONES <3<3!

Ha en bra dag!

Reply
Malin

Helt rätt, Buffy är verkligen bäst! True blood kan man kolla på om man inte har något annat att se på men Buffy kollar man på igen och igen! :)

Reply
Minizz

Gud va roligt!!!!! Alla tkr jag e lite konstig som gillar Buffy, men jag bara älskar d och kan nt få nog!! Vilket är ditt favvoavsnitt Kenza?

Reply
Sofia

OMG Kenza!! detta var (förutom dina fantastiska modeinlägg) det absolut bästa som du gjort en inlägg om. haha Åh den dag allt tog slut. när jag tittar på det sista avsnittet gråter jag fortfarande. jag fattar bara inte hur man kan med att bara sluta en historia så. det är ju helt jäkla förfärligt. Och det faktum att dom “dödar” Spike (älskling) förstör ALLT!!!
Jag hoppas verkligen att du har sett serien ANGEL. serien om Angel som bor i LA. och fortsätter att bekämpa allt ont :) Cordelia är också med, och SPIKE återvänder :D jaaaaaaa! haha
detta var min första kommentar på din blogg. :) värt att vänta tills man verkligen har något bra att säga :D Tack för en asbra blogg :)

Massa pussar från GÖTEBÖRG ;)

Reply
Linnea

Åh! Nostalgi! Var precis likadant för mig med Angelica och spike;)
Nu blev jag sugen;)

Reply
Anna

Haha ja gud min syrra satt inne på sitt rum en hel sommar och kollade BARA på Buffy :P och hon hade två stora posters på Angel och Spike på sitt rum! Jag har dock aldrig riktigt fattat grejen ;)

Reply
m

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHA SHIT VA LÄNGE SEN DET VAR JAG SÅG DENNA SERIE, VAR TYP SKIT TAGGAD INNAN JAG SKULLE SE ETT AVSNITT AHAHAHHAHAH

Reply
r

Haha jag är inte ensam i världen! har fan en pärm med bara bilder på skådespelarna! laddade t.o.m ner alla låtar från det avsnittet då de bara sjunger, lärde mig dem också ( PINSAMT )
Men inte nog pinsamt då jag gjorde en egen vampyrdödande pinne! HAHA

Reply
Sara Karlsson

Buffy <3 Kan ju vara den bästa serien någonsin. Älskar dialogen, den är fantastisk. Om det är dialogen du gillar rekomenderar jag att du kikar på Veronica Mars. Lite samma humor men helt annan plot.

Reply
sarah

Buffy är bäst! Har alla säsongerna hemma :D :D :D Älskade det också när jag var mindre, såg dock aldrig alla avsnitt, men så många som möjligt. Har inte hunnit se alla än heller, men nu fick jag sug för det igen!

Reply
Sofie

Hej! Snälla kan du inte lägga upp bilder på alla dina Jofama by Kenza skinnjackor och skriva vilken som är vilken:)
Tacck på förhand!

Reply
Julia Elg

Buffy is the shit! Och jag skulle ju inte tacka nej till lite skoj med Angel eller Spike.. Mums vad dom är snygga. Men det är ju typ alla vampyrkillar! Haha förut prenumererade jag på Buffy tidningen och Angel tidningen, hade typ kalendrar och allt som hade med buffy att göra. Köpte till och med nån sån där samlar grej med “holy water” och pålar och skit, haha !

Reply
Bella

Åh, Spike <3 Hahaha. Tips: Det finns ett Buffy-spel till ps2, där man får kicka vampyrers ass. Askul (av det jag minns, var typ ett år sen jag spelade det sist)!

Reply
loisa

du måste försöka dig på vampire diaries. jag har inte sett buffy men jag håller på att ladda ner sässong 1. jag älskar vampyr filmer/ serier och sånt så jag kommer nog gilla buffy också. men du mååååååste måste måste kolla på vampire diaries .

Reply
frida

åå jag älskar den här serien. Min stora syster har också alla boxar!
och spik är så het!

Reply
Julia

Buffy är riktigt bra! Men har du sett Angel då? Den är ju typ som fortsättningen på Buffy fast att det handlar om han Angel istället för Buffy. Riktigt bra! Sen så är ju vampire diaries som går på tv nu också en serie jg verkligen rekommenderar, riktigt bra! :)

Reply
malin

haha ja, håller så med dej i allt!! :D i första måste man ju bara va lite småkär i angel. o sen kommer ju spike in o sweepar en of the feet! Buffy! <3

Reply
EmmyL

Jag håller med. När jag såg sista avsnittet av Buffy grät jag som ett barn. Jag var såå kär i Spike! Älskar honom! Så jävla skön humor!

Reply
julia

aaaah äntligen någon som gillar buffy!
Jag har aldrig hört någon mer än du säga att
man älskar buffy serien! ^^ Jag har sex säsonger och
angel är den absolut bästa! :D Kul att du också
gillar de! :) Och din blogg är grym kenza!

Reply
izabelle

åhh, var helt besatt av serien för några månader sen! Är tretton år nu och såg det när jag var liten också på tv & brukar typ se minst ett avsnitt varje kväll! Det är helt klart världens bästa serie! Spike är typ världens snyggaste! ;) Kul att du också gillar det Kenza, älskar din blogg!
Kram

Reply
Hedda

Herregud! Jag fick en chock när jag fick reda på att du älskar Buffy! Har hela serie oxen ^^. Du har väl sett Angel också? Alltså Angels egna serie. Den är nästan lika bra som Buffy! Kärlek till Buffy & Angel ! ;D kram

Reply
moa

Tips på vampyrserie är helt klart The Vampire Diaries. Vampire Diaries är den bästa serie jag någonsin sett. Du måste kolla! Helt klart en favorit, den har allt.
Puss och kram

Reply
Alba

No way Buffy always wins!!! I was so in love with the “SPUFFY” couple… My favourite episode is the musical one where everybody sings ahah that’s hilarious :D

Reply
Josse

Buffy är och kommer alltid vara den bästa serien, omöjligt att toppa detta mästerverk! haha, jag är också ett galet Buffy-fan… :$
Jag och min syster nördade alla säsonger förra året! i skolan gick jag runt i min egen värld och bara längtade att få komma hem och se buffy… haha vilken tönt jag är!
Angel och Spike är verkligen ögongodis! dock ganska sjukt att James Marsters (Spike) var nått runt 40 år då han var med i serien, och ändå så snygg! samma sak gäller Johnny Depp (A)
Serien har verkligen allt… action, drama, kärlek och världens bästa humor! :D

Reply
Olivia och blanka.. ;)

Följ två mogna 13 åringar i skönhet, mycketbilder, livsstil osv! Eller mogen är ju olika saker för olika personer.. Så nu kommer vi säääkert få massa jobbiga kommentarer omhur omogna vi är som går på fest då och då eller något.. Men vi provocerar väldigt mycket endast för läsare ;)
Vissa ärudumma nog o inte förstå det :) Klicka på namnet ;) Ni kommer inte ångra er!

Reply
Shitstain Barbie

Kenza, man kan inte över huvud taget jämföra Buffy med True Blood. Det är som att jämföra typ Eric Saade med Michael Jackson, hahaha!

Jag älskade Buffy när jag var liten och det går fortfarande hem – av nostalgiska skäl, men det är en high school-serie till för ungdomar och det är inte True Blood alls. Den är mer för vuxna.

Bara för att vampyrer är en del av handlingen betyder inte att de är likadana serier och kan jämföras.

Reply
Kristina

Ja, Buffy är lightyears mycket bättre än True Blood (som är bra den med) <3

Nu är jag lite halvt TV-seriefreak och följer även The Vampire Diaries, men Mimmi som påstår att den är bättre än Buffy.. so not. :P (fakta, inte åsikt)

Reply
lina hahne

Men bästa vampyr serien är ändå vampire diaries !!!! Den måste du se :o de första 5 avsnitten är lite sega men sen är man fast helt :D finns två säsonger ute ;) puss

Reply
Sigrid

Så jag är inte den ända som känner till serien!!?
Älskar den! Tänkte tipsa om ” Angel ” en serie som handlar om Angel när han lämnar serien och bekämpar vampyrer i LA.
Så några avsnitt buffy jag själv idag faktiskt.

Reply
Katarina

Älskade också Buffy. Var också lite småkär i Spike, spec när han blev “snäll” o helt kärlekskrank i Buffy.

Reply
Iris

Jag med jag ÄLSKAR Buffy har sett alla säsonger minst 6 gånger och vissa avsnittt över 20, har alla boxar av Buffy och även spinn-off serien Angel!
Det är Lätt den bästa serien jag någonsin har sett och kommer någonsin att se!

Reply
Alexandra

Herregud, jag är också ett stort Buffy fan, och jag håller med, det tog låång tid innan jag kom över hela spike-du-vet-vad-grejen:P
men jag måste ändå säga att True Blood och Vampire Diaries inte är så dåliga dom heller;)

Reply
Petra

Buffy kommer alltid vara min favoritvampyrserie. men jag tror faktiskt att om vampire diaries får några år till så kan det nog bli bättre ;) Deras säsong 2 var helt sjukt bra.

Reply
Emelie

Jag växte oxå upp med Buffy! Var udda när jag gick på högstadiet och det hjälpte att kolla på Buffy!
JAg älskar säsong 4 när Spike har chipet i hjärnan är han super rolig! Och Anya!!

Reply
anonym

Se på vampire diaries istället, det är grymt bra! du kommer bli helt kär i båda bröderna( det är två bröder som är kära i samma tjej, lite komplicerat och på det så är de vampyrer också!) många tycker att det är likt twilight, visst hon dras mellan två personer och vampyrer är inblandade men det är ändå helt annorlunda! Det finns två säsonger, båda med 22 avsnitt, ta en titt på serien tycker jag! blanding mellan one tree hill(när de var unga) och twilight:) plus att ian somerhalder som spelar ena brodern är ju så gryyyyymt snygg!
Det finns en hemsida som heter cucirca.com, den har de bästa serierna( one tree hill gossip girl 90210 grey’s desperate housewives vampire diaries mm)se två avsnitt så blir du fast, garanterat!
ps: har du sätt lite mer på pretty little liars?

Reply
Kim

Det är grymt skönt att höra att man inte är ensam! har alla Buffy och Angel hemma riktigt bra. De har liksom alla genrer i en serie!

Reply
Tova

ÅÅÅÅH, jag bara måste tipsa!!! kolla på vampire diares.
efter två avsnitt är man fast och det är verkligen känslosamt.. ena sekunden gråter man andra sekunden skrattar man och tredje är man kär.. hahah!! du måste se den!!! haha

Reply
Alex

Kenza jag älskar också Buffy! kollade igenom alla sju säsonger förra året och du har rätt! Man blir kär i Angel och sedan Spike! Är en sååå sjukt bra serie och är värd att kolla på flera gånger! :D Mina favorit säsonger är de sista pga att det är mest spike då och att det är en väldigt känslosam tid för buffy.
Jag rekomenderar varmt både True Blood där in favorit är Eric (snygga Alexander skarsgård)!!
Eller så tycker jag att du ska ta och kolla på Vampire Diaries! Där kommer du falla för den snälle brodern och sedan efter ett tag bara ändra dig och bli kär i den tuffa (heta Ian somerhalder) du bara måste kolla på de!

Reply
Martina

Älskar Byffy och vampyrerna! Har alltid kolat på det, trötnar verkligen inte på det nån gång, och david boreanaz är så himla snygg men föredrar han i bones!

Reply
Martina

Älskar Byffy och vampyrerna! Har altid kollat på det, trötnar verkligen inte på det nån gång, och david boreanaz är så himla snygg men föredrar han i Bones!

Reply
Tove

Älskade också Buffy men True Blood är kuuungligt! Så jäkla flippat… I LOVE IT!

Reply
Louise

Nu måste jag kolla haha. Jag såg Cruel Intentions häromdagen och blev typ galen i Sarah Michelle Gellar! tack för tipset!

Reply
Emma

Angels egen serie är riktigt bra också! Alla kanske inte fastnar i början (jag gjorde dock det ;)), men den blir helt grym sen!

Reply
julia

jag som trodde man var unik som fortfarande älskar buffy. nu lär ju hela sverige börja kolla på det när du bloggar om det. nu måste jag hitta en ny serie för att vara lite speciell. FML.

Reply
AnnaMee

Om du gillar buffy-serien, bör du kolla in angel-serien också. Mindre Buffy, mer Angel och Spike. Måste säga att min absoluta favorit är Doyle. ^^

Reply
Sandra

Blev just helt kär i dig. Jag ÄLSKAR buffy. Det var min livräddarserie när jag gick i högstadiet.

Reply
Emma

Ärligt, dog lite inombords när alla skriver att The Vampire Diaries är BÄTTRE än Buffy. Snälla, snälla små tretton-åringar… Det är det inte. Verkligen inte. TVD har en dålig dialog, skådespelarna är dåliga och storyn är förutsägbar. Vet många som säger att den är helt okej – och DET kan jag köpa, men att ni småbarn kommer och säger att den klår den TV-serie som rankats näst bäst i HELA VÄRLDEN?!

Snälla, ta er i kragen och kolla igenom Buffy och säg sen att TVD är bättre. Det är helt omöjligt! Samma med True Blood, helt okej serie, meeen halvkassa skådespelare (dem som är bra är Skarsgård och Paquin) men går ändå. Och jag säger inte att ni inte får sitta hemma och kolla på dessa två TV-serierna, men kom inte och säg att dem är BÄTTRE än Buffy.

Tack för mig.

Reply
Cecilia

Buffy slår alla dessa nya vampyr serier med hästlängder, och då ska vi inte börja tala om Twilight…ush. Men men du vet väl att Buffy inte har slutat? Den slutade bara att gå som tv-serie men Buffy Lives on i serietidningsformat. Säsong 9 ska komma ut nu i höst. Jag har läst hela säsong 8 och det är jätte bra! Check it out!

(går att köpa på SF-bokhandel)
http://www.sfbok.se/asp/artikel.asp?VolumeID=99114

Reply
Julia

HELT klart den bästa serien någonsin! :D Har alla säsonger och kan kolla på dem hur många gånger som helst, tröttnar ALDRIG!

Glöm inte att kolla in spin-off serien ANGEL! Den är jättebra den också! Då får du mer Angel! :)

Reply
Julia

OMG!!! Jag såg oxå alla avsnitt när jag var liten. Har set dem så många gånger efter det också. Du förstår inte vad jag grät i slutet av säsong 2, 3 och 7!! Det var helt otroligt. Mamma var nära på att köra in mig till akuten för jag var så ledsen! :P Åh Angel… ÅH SPIKE!!!!

Reply
BECKA

Jag älskade också Buffy när jag var yngre! har inte sett sedan dess… Kanske ska börja om och se igen? (A)

Reply
khinda

om du gillar buffy måste du kolla på the vampire diaries du kommer att älska de och att alla killar är dödligt sexiga är bara ett plus;)

Reply
Erika

Jag har inte sett det programmet, men jag rekomenderar starkt The vampire diaires, gå in på http://www.cucirca.com och kolla online, gratis :)

det är seriöst VÄRLDENS bästa program! du missar något om du inte ens kollar! jag lovar!

hare bra!

Reply
Emelie

Jag har blivit helt beroende av Buffy, såg precis klart alla sesonger och om du inte visste det så har Angel en egen serie som handlar om honom när han flyttade till L.A. Där får man följa Angel, Cordelia och Westlie när dom jagar vampyrer osv men Buffy och spike dyker också upp i den serien! den heter Angel, rekomunderar den starkt! :)

Reply
Malin

Buffy är så bäst:) Men Spike kommer tillbaka i Angel Säsong 5 och är med typ hela säsongen :)

Reply
Whedonrules

Rättelse: Joss Whedon(skaparen) är bäst. Kan tipsa om serien Firefly som är minst lika bra fast det är en annan genre, scifi, men fortfarande samma geni bakom den!

Reply
hanna

ja buffy är skit bra, men jag LOVAR The vampire diaries slår ALLT, skit bra serie med snygga killar i :))

Reply
Ally

Åh, jag älskade buffy och vampyrerna och det är fortfarande en av mina absoluta favorit serier. Alla sju säsongen står fortfarande uppställda i bokhyllan här hemma i vardagsrummet!

Reply
Siggan

Haha tack för inspirationen! Buffy var min favoritserie också… så härligt barnslig på ett sätt, men ändå lite dirty. Ska ladda ner första säsongen nu jag med, wiho! Kram

Reply
Mia

Jag såg alla avsnitten förra hösten eftersom det var mitt favoritprogram också (lika gammal som dig) – det är ju världens bästa B-kultserie!! Love it <3

Reply
Matilda

Ahh! Jag älskar också buffy! Om du älskar Angel så MÅSTE du se spinnof serien Angel! Den handlar om när Angel lämnar i säsong 3 och sticker till LA. Den är sjukt bra!

Reply
Linda

Spike <3 Men som många andra har sagt, titta på THE VAMPIRE DIARIES <3<3 där har du en bra serie.. LOVE DAMON <3

Reply
victoria

HAHAHA jag dör av skratt för jag sitter just nu och tittar på det, vilket sammanträffande:) håller på att kolla om hela serien från början och jag kan inte sluta kolla!

Reply
Emma

Läser igenom alla kommentarer och är glad över att så många förstår hur bra Buffy är. Men den enda kommentaren som fastnar är den där en tjej skriver att HON ALDRIG HÖRT TALAS OM SERIEN?! Hur kan man inte veta om serien?! En av de kändaste serierna i världen ffs. ÅÅÅH vad sådana människor irriterar mig hahaha :P

Reply
bjullmeister

haha, satt förut och nötade lite säsong 4. jag har alla säsonger och ja, det är beroendeframkallande. men angel är faktiskt bäst och överlägsen spike! hatar när angel blir ond!!!!!!

Reply
victoria

Det finns en fortsatt serie fast då är inte hon med utan det handlar om hennes pojkvän då. Du vet hon puttade in han i nån konstig grej och så försvann han. Han dog aldrig utan kom nån annanstans. Tyvärr så minns jag inte vad den heter men handlar om hennes pojkvän. Sök upp det vettja ;)

Reply
Hemmafrun i USA

Jag har alla serier pa DVD, men nu nar jag bor i USA kan jag bara se dem pa datorn, haha! :) Men jo, det var fan den basta serien EVAH!

Fast jag var alltid lite kar i Riley, men jag gillade inte vad de gjorde med hans roll – han och Buffy var fina tillsammans! ♥

Reply
Angelica ~ Vampire Diaries Daily

Vad tycker du om Vampire Diaries? :)
själv äger jag tsm med 3 andra tjejer sveriges största Vampire Diaries blogg, skulle vara kul om du bara titta in och lämna en kommentar Kenza det skulle vara så häftigt! haha :)
Kram!
Angelica ~ Vampire Diaries Daily, your number one source

Reply
Alice Asplund

Hej! det e sa kul att hora att nagon annan gillar ett speciellt pogram! alla tror for det e gammalt att det suger! jag ar ocksa stor nord av buffy, valjer ocksa spike over angel! Det var sa kul att lasa att du ocksa gillar det! Kram pa dig!

Reply
Milli

ÄLSKAR BUFFY!!! Skulle nog kunna berätta hela serien utantill om någon bad mig ;p Musicalavsnittet och avsnittet efter det är ett par av mina favoriter :D

Reply
Johanna

Jag verkligen ÄLSKAR Buffy jag också. Angel och Spike <3 grrr finns inga snyggare :D Buffy är absolut den bästa vampyrserien någonsin, ingen vampyrserie slår Buffy. Buffy is number one. Buffy är och kommer alltid vara mitt favorit tvprogram :D love it <3 har också sett alla sju säsonger flera gånger :D tröttnar aldrig.

Reply
Josäfin :>

Buffy is the shit! :D
btw, hard u inte sett ANGEL? (bi serien som handlar om Anegl när han drar till LA? Isåfall tycker jag att du ska kolla på den, den är sevärd! Och utan att spola tror jag att du kommer bli glad när du börjar kolla på sista säsongen… ;) )

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*