• header

Bilder från tv4

Min fina pojkvän var så snäll och gick upp tidigt på sin lediga dag för att följa med mig till Nyhetsmorgon. Han tog lite backstage-bilder till er! :) Tack igen för era fina kommentarer, jag blir så himla glad!

82 Comments

makda

Heej kenza du är jävligt vacker en av dom vackraste
jag ville bara fråga om du kunde hjälpa mig med att fixa min header jag skulle vara jävligt tacksam <3

Reply
Miss E

Haha! Andra bilden är ju skitrolig! Du sitter där i värsta hållningen och hon den andra sitter värsta bredbent! Det ser otroligt roligt ut x) För övrigt: Du var jätteduktig!

Reply
Micaéla Hedin

Hejsan! Du är super fiiin ! <3
Skulle bli super glad om du ville kommentera min blogg och kanske även följa den via bloglovin :D

Kram på dig finis <3

Reply
kiba

Skitsnygga klackaskor du har! :D
När jag såg dig på kanal 4, så skrek jag bara “KENZA” och flög ner för trappan, hahaha! :P

Reply
FotnotsMaja

Hej!
Det är trevligt att du ser så naturlig ut. :)
Inga förstorade läppar och dylikt, som många andra större bloggare.
Det är en stjärna i kanten för det! ;)

Fortsatt trevlig dag!
Varma hälsningar
Maja

Reply
LinaHidling

Åh Kenza du är så duktig och fin :)!
Och vi läser din blogg för att du har ett perfekt utseénde, har bra stil och är så himla härlig :D

Reply
Håkan

Hej Kenza! Av ren nyfikenhet besökte jag din sida för att försöka utröna varför den blivit så populär. Alltså snälla, ta inte detta personligt, jag är glad för din skull, att du fått en sådan framgång med din blogg, och att du till och med kan försörja dig på den, men jag tycker rent ut sagt att det är tragiskt att det är denna typ av ytlighet som går hem i stugorna. Varför är folk så otroligt fixerade vid det yttre, sitt eget och andras utseende, när de i själva verket borde inrikta sig på att ta hand om sitt inre…

Ha det så gott och stort lycka till!

Reply
Eriiiika

Kan inte du länka klänningen som jag tror’ att du fick av någon läsare, den är virkad och du hade ett skit snyggt skärp till. hehe konstig förklaring men jag är käääär i den – så snygg!

Reply
Honan

ojoj folk höjer dig till skyarna…kanske trodde alla att du inte alls skulle göra bra i från dig och blev super förvånade när det visade sig att du va en helt vanlig tjej som pratar helt vanligt och ser helt vanlig ut.

Reply
Mary

Du är så himla bra Kenza! Jag kollade på dig på nyhetsmorgon och du inspirerar mig så himla mycket! Och du är så himla vacker. Jag överdriver inte när jag säger att du är Sveriges vackraste människa. Tusen Kramar <3

Reply
Sofia

Hi! Im gonna have to write in enghlish cause my swedish is not that good :P I found your blog thru a friend and i just wanted to tell you that u inspired me to start my own blog, u truly are an inspiration, it’s so great to see a girl that has made it so far and is still so young! Ur probably very busy but i hope u check out my blog if u have time :) I’m very new to blogging.. I was trying to protect my pictures so people can’t right click and copy them but i dunno how to do it.. can u help since ur pics are protected? thnx :)

Reply
Elin

Du gjorde ett väldigt bra jobb i intervjun! En riktig förebild, verkligen! :D
Ha det så bra, puss!

Reply
Emma

Du är sååå vacker Kenza!! Det var jättekul att få se dig i TV rutan och längtar så tills kanal 5 drar igång med dig! Du är så sjukt duktigt!KRAM

Reply
Camillliie

Brukar inte kommentera bloggar osv förutom mina vänners, men vill bara säga (vilket många också säger säkert) att du ska vara stolt över dig själv. du är äkta av vad det jag har förstått och vacker och otroligt smart. du förjänar att tjäna väldigt mycket och få ett bra liv! puss o kram.

Reply
Beatrice

Jag vaknar och sätter på TV:en och där sitter du och snackar! Jag hade helt glömt av det och blev glad att mitt undermedvetna kom ihåg det ;)

Reply
Nathalie

Kenza du är så snygg, vacker och en stor förebild för alla!!! Jag undrar hur du får ditt hår så fint när du lockar håret? Jag undra om du skulle kunna göra en videoblogg där du visar hur du gör med håret?
Du är bäst!!!<3

Reply
Elise

Älskar din blogg, du är verkligen dig själv du har så bra blogg läser den nästan varje dag och tröttnar aldrig!;)

Reply
Filippa

Imorse vaknade jag lite sent ( runt elva)
Tog det lite lugnt tills jag såg klockan, 11 shit neeeej nu har jag säkert missat Kenza!!!:o slog på TV:n och såg att jag hade det också, men smart som jag e gick jag in på tv4play (:
Du var skitduktig!! (eller vad man nu ska säga..?)
Supervacker som vanligt också ;)

Reply
susanna

jag tyckte det var kul att du ser dig själv som gift och har barn före du e 30! själv e jag 23,gift och väntar mitt tredje barn! om du e nyfiken på hur en vardag med småbarn kan se ut (craaazy,men ååå så skoj! ;) ) för en ung mamma e det bara att kika in hos mig ;D

Reply
Emma

Jag måste säga att du låter så himla vettig!
Du är en bra förebild för unga tjejer! Keep up the good work.
och så har du sjukt bra stil.
Kram

Reply
Jönköpingstjej ,

Verkligen vacker!

Såg bilden i ditt tatueringsinlägg från när du var liten, kan du inte lägga upp några fler typ någon när du är liten plutt sen något från när du var 10,15 år ? Skulle verkligen uppskattas ! Kram!

Reply
Fanny

Min mamma såg klippet i morse och sa till mig strax efteråt att hon tycker att du verkar vara en väldigt klok & jordnära tjej. Jag kan inte annat än hålla med henne. Jag har inte sett klippet än, men jag har läst din blogg under flera års tid & allt tyder på att du är en vacker tjej på både in – och utsidan. Jag kan faktiskt inte föreställa mig något annat.

Tusen kramar.

Reply
Mi

Kenza, jag såg intervjun med dig på TV4 i morse och jag tycker du gjorde det jättebra :) Du har en grym utstrålning och verkade vara hur cool som helst,såg inte alls nervös ut. Du ska absolut inte skämmas för att du tjänar enorma summor pengar. Jag förstår att det kan sticka i ögonen hos vissa, men du är en affärskvinna ut i fingerspetsarna och du spelar dina kort mycket bra och det kan ingen ta ifrån dig. Att du har Sveriges i särklass hetaste blogg sen ett bra tag tillbaka är ingen tillfällighet, utan jag tror det beror på att du verkar vara en lugn, harmonisk och “vanlig” tjej med båda fötterna på jorden som låter oss läsare följa din vardag. Visst finns det läsare som gärna skulle vilja se/höra mer av din privata del men jag tror faktiskt du vinner massor på att dra en gräns, det gör dig mer trovärdig och seriös både inför dina läsare men framförallt inför dina nära och kära. Lycka till framöver med dina projekt och ta vara på kärleken, ni ser så fina och lyckliga ut tillsammans du och din pojkvän. /Kram Milla

Reply
Zlatija

Satt och tittade på TV imorse och jag visste inte ens att du skulle vara med.
Men sen sa hon att du skulle komma och då blev jag superduper-glad ^^

Reply
Sandra

Du framstår som mycket intelligent, jordnära, trevlig och rolig. Du var otroligt lugn och skön i intervjun. Det enda som är bättre än snygga tjejer är SMARTA tjejer och en kombination av dessa två egenskaper: KENZA. Keep it smart.

Reply
Anonym

Heej! Älskar din blogg, bästa i sverige! Men jag undrar hur man uttalar ditt namn, en del säger kenza med e och en del säger kinza. Så skulle du inte kunna göra ett video inlägg, eller bara något litet inlägg där du förklarar hur du uttalar det?

Reply
rosa

du är så vacker! och så himla duktig :D att du inte är så personlig i bloggen får ditt liv att verka så jäkla perfekt, tror det är därför dom få som gör det klagar.
Man kan inte låta bli att vara avis, du är så jäääävla vacker människa :D

Reply
Sara

Jag såg det på TV! Först blev jag jätteförvånad att du va med men sen jag blev jag imponerad av hur smart du verkade!

Reply
miranda

Hej,hoppas du kände att allt gick bra då,gud du är så sjukt fin,ha jävligt bra självförtroende! du är fan grym utan smink :P hahah puss på underbara dej kinsa :) <3

Reply
gonzza

såg programmet på jobbet och satt och funderade vart jag hade sett dig förut sen kom jag på att det var från din blogg^^. du är jätte fin tjej.

Reply
gonzza

såg programmet på jobbet, jag satt och funderade på vart jag hade sett dig förut då kom jag på att det var från din blogg jag hade sett dig. Det var en bra nyhetsmorgon du gjorde:). Du är en jätte fin tjej.

Reply
gonzza

såg programmet på jobbet, jag satt och funderade på vart jag hade sett dig förut då kom jag på att det var från din blogg jag hade sett dig. Det var en bra nyhetsmorgon du gjorde. Du är en jätte fin tjej.

Reply
Lina

de pratas om att du ska släppa en låt men kan du sjunga? eller är du musikalisk i huvudtaget för du har aldirg nämnt ngt om det, och de känns mer som en blogg grej nu att släppa en låt, nu efter dessie, kissie och co… de känns som ni kända bloggare måste vara med om allt som man kan nu när du e känd och har tjänat mkt pengar.

Reply
nea

shiiiiit kort du är, i och med tilde är dö kort och du har 12 cm klackar på dig så är du knappt 10 cm längre än henne!
korta tjejer wanna be models we don’t like!

:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*