• header

Söndagskväll

Idag har jag hunnit med tv-intervju, tvätt, städ & lite jobb. Nu ska jag tillbringa resten av kvällen med min älskling, äta god mat och kanske se någon film!

 Imorgon ska jag förbi Kanal 5 för att spela in en voice-trailer.. Ett ljudklipp där jag säger någonting om Modelljakten, antar att det kommer vara typ “vill du bli Sveriges nästa supermodell? sök in på….” eller något liknande.

Puss på er! :)

Jag och min ängel på midsommarafton

1

100 Comments

L'

vad tycker du om dessies låt & jag undrar om du har varit i usa & vart i usa vart shoppade du? :D

Reply
michelle

Hej! Så söta ni är! Vill fråga en sak.
Vilken kamera har du? Vore tacksam för svar!
Ha en bra dag. Älskar dig! :D

Reply
jenny

Hej. Bara av ren nyfikenhet. Du ville inte prata om dina pengar och vad du tjänar men ändå säger du att du tjänar mer än en läkare?
Varför nämner du det då?
Konstigt

Reply
Sanja

Dessie är signad som artis, inte för en låt som du påstår.
Sluta vara så självgod! Du är, tro det eller ej, inte bättre än någon annan.

Reply
Malin & Prinsessan

Såg intervjun med dig imorse och jag måste säga att du var grym :) Brukar inte läsa din blogg men jag blev så nyfiken på vem du var så var tvungen att klicka mig in, hihi!
En bra och inpirerande intervju gjorde du med andra ord :

Kram!

Reply
Louisefoto

Hej Kenza
Jag kollade på interjuv med dig som tv4 morgon hade och
kan bara säga du är så perfekt.
du är ju dig själv.
kommer börja följa din blogg nu :)
Kramar / Louise

Reply
matilda

jag har en ljus blå kort jeansväst… jag behöver verkligen hjälp med vad man kan ha den till! har du något tips? :)

Reply
tallar- en av bloggaren som bara älskar kenza!

jag älskar din blogg Kenza!
du är en av mina bästa bloggare du sitter på topplistan!
& jag har typ tusen afficher på dig ! jag bara älskar dig <3
slutar du blogga så e det inte änns lönt att gå in på datorn!
du lyser upp allt! du gör så att jag börjar skratta!
du är en av mina bäst bästa bloggare! jag älskar dig kenza!!! glömm aldrig det för det är bara du som kan göra det så roligt ! ingen anan e som dej! du är helt speciell .
du gör inte som andra ! du gör alltid det som känns bäst inte det som känns fel ! du tänker på din framtid det ser man på dig & utan dig kan man inte gå vidare .. jo man kan det men det känns som om man inte kan! jag ällskkkar diiigg kenzza glöm aldrig det ! never never and never again !!

KRAM!<3

Reply
Dääni

Heej :D
Jag älskar dig !!
Ja älskar din blogg , ja älskar ditt utseende !!
Skulle bli överlycklig ifall du skrev nåt tillbax :D
Kramisar :)

Reply
sofia

när ska du ha en sån där how to match inlägg igen! jag vill veta hur man kan matcha en väldigt oversice tröja!!:D:D:D

Reply
Kristin

Hej vackra du!
jag undrar bara hur chicy´s kläder är i storlekarna. Bör man beställa sin vanliga eller större/mindre. om man jämför med tex HM´s storlekar?

Kramar

Reply
lina

hej kenza, undrar om det finns nånstans man kan köpa dina kläder, jofama by kenza grejerna, på internet för det mesta är slut i affärerna?
älskar din blogg!

Reply
Amanda

I din presentation precis under google translate-grejen så står det att du har “en rolig webshow Kenza & Tyra show som är Sveriges största webbtv-program” och att du har 140 000 läsare (för mer är det väl). vet inte om dessa saker är meningen, bara underar :)

Reply
Elin

Jag undrar bara…
Hur lång/kort är du?
För du verkar inte bli så jääääätte lång i (snygga) skyhööööga klackar :)

Tacksam för svar. Kram Elin <3

Reply
Frida :D

Vad Kul! :)
Du det skullle vara riktigt kul om du kunde visa hur du göra din frisyrer ibland, gärna som video. Bara ett förslag!

Och du har verkligen en fin blogg, älskar den! T.ex. att du är lagom aktiv för mig! Och när du skriver om mode, älskert! :D ♥

Reply
L'

hej har du börjat skriva egna låtar till ditt album & vad för slags musik kommer du sjunga om du nu ska släppa en låt kommer det t.ex. vara rnb, rock eller kanske pop? Jag undrar även om du har varit i usa & vart? om du nu har avrit där vart shoppade du & vad rekomederar du att köpa kläder & skor som t.ex. converse? :D

blir tacksam för svar & trevlig helg! :)

Reply
victoria

Hej jag undrar hur du blev modell?
Jag önskar eller jag vill bli modell tror jag när jag blir stor som dig eller nåt:D
Du är så himla fin!

Reply
Emma A

Kære Kenza, jeg er en af dine danske læsere (så jeg håber du kan forstå hvad jeg skriver, haha). Før jeg så dit interview viste jeg ikke rigtig så meget om dig, men kiggede bare på dine fine billeder. Efter jeg havde set interviewet virkede du som en stærk og sej kvinde! bliv ved med det, er stor fan og synes at du klær dig flot og at du er rigtig cool ;)
keep up the good work!

Reply
Emmy

Jag är en tjej på 14 år som bara älskar din blogg. Jag såg dig på nyhetsmorgon imorse och du skötte allting jättesnyggt och värklade inte alls nevös! Jag hörde att du får dumma kommentarer ibland, men att dom inte var så många men iallafall! Du ska inte ta till dig ett ord utav vad dom skriver för du är bäst. Du försöker inte att vara som någon annan utan är dig själv och det är det som gör dig till min förbild! Jag älskar att läsa din blogg och gör det varje dag men speciellt när jag ska gå ut på en shoppingrunda. För du ger mig insparation! Jag har blogg men jag tänker inte skriva den för jag vill bara att du ska läsa det här det är allt jag vill. För du är verkligen min idol! Du ska veta att det finns dom som verkligen älskar din blogg och jag är en utav dom! Kram

Reply
AM

Du är så irriterande bra på alla sätt. Jag kan helt ärligt säga att du är 100% perfekt. Det är därför jag inte läser din blogg längre, för man jämför sig med dig samtidigt som du är en frisk luft ifrån resten av bloggvärlden!

Reply
Linda

Hejsan Kenza! För det första vill jag bara säga att du är otroligt fin och vacker :), jag undrar bara hur lyckas du hålla dig så fin och brun hela tiden :P? använder du någon sorts brun utan sol? Kram Bella <3

Reply
Isidora

Hello Kenza :)
I just wanna say that you are inspiration to me, and your blog is so adorable, I looked all pages in two days :D. And I love your style, your outfits are amazing :). I wish you all the best.
Stay strong, kisses and hugs from Serbia :)

Reply
Medy

Har ni haft de roligt under midsommar?. skön blogg du har Kenza. Du får hälsa Dilay från “malmökillen” a.k.a Zlatan.

Reply
carro

Du var duktig på tv4 :-). Man märker att du är dig själv…helt naturlig :-)

Reply
ladynova

Du var så söt på tv4 igår :-)

Kika in på min blogg ladynova.blogg.se

Min blogg handlar om Livet runt 30, Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva “enligt mallen – skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv” eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen,dejting,mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest ( skriver en bok om det just nu )

Reply
Hanna

Hej! :) Får du någonsin hemlängtan? Jag tänker mest på i början när du flyttade ifrån hemmet och så. Du kanske får det nu också?
Jag har nyss fått jobb i Norge och jag har en sådan grym hemlängtana att jag mår dåligt och gråter varje dag. Jag känner mig som en lite fjantig unge men jag vet inte vad jag ska göra, allt jag tänker på är att jag vill hem.
Har du några tips på hur man ska göra eller tänka? Jag velar hela tiden fram och tillbaka om jag ska sluta eller inte.. :/ Ändå är bara jobbet till 30 sep men jag kan inte släppa all ångest lr vad det nu är jag känner -.- hemskt jobbigt!
Du är en grym person och jag läser du blogg every day! Jag tänkte om du kanske vill göra ett litet mini-inlägg om detta om du har lust? Tror det är många som känner så här ibland :) puss!

Reply
Yasmina

Hej,
Din blogg är jättefin.
Jag ahr en fråga, när man beställer kläder Chicy ska man ta sin vanliga storlek eller en större eller mindre?

Tacksam för svar♥♥

Kram / Yasmina ♥

Reply
Ellen

Hej Kenza!! Jag ÄLSKAR din blogg och läser den varje dag :) Men bara en fråga, skulle du kunna göra “ur Kenzas garderober” ännu mer?? Skulle vara jättekul! För jag bara smälter för dina kläder ;)
Kramkram!!

Reply
Sanna

Let´s face it alla avundsjuka jävlar, Kenza är både vacker och smart. You go girl! ♥

Reply
Eugenia

Asså varför har ni längdgräns?? Så himmla dumt, tänk hur många kortisar som skulle kunna bli jättebra modeller men har inte de generna. Det är ju värsta längddiskrimineringen!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*