• header

Dagens

Shorts – Topshop. T-shirt – Acne. Boots – Dinsko. Fjäderörhänge – Kyssjohanna.se Brillor – RayBan. Väska – chicy.se

183 Comments

Hannah

Grymt snygga kläder, eller som sagt, alla dina kläder passar perfekt på dig! du verkara vara en målmedveten tjej som vet vad hon vill med sitt liv. kan inte mer än säga att jag ser upp till dig!

Reply
Hannah

Snygga kläder, eller som sagt alla dina kläder är grymt snygga! du verkar vara en målmedveten tjej som verka veta vad hon vill med sitt liv. Kan inte mer än säga att jag ser upp till dig! Ha en super bra dag :)

Reply
checka bloggen!

……
ville bara säga att jag precis skaffat en blogg,
kika in och läs om jack sparrow, pirates of the caribbean och båtliv!
om ni är intresserade såklart..
svarar på frågor om båtar om ni har någon fundering kommentera/mejla så svarar jag så fort jag kan!

Reply
anonym

måste bara fråga, hur är shortsen i storlekar? jag har i vanliga fall 36, men har hört att storlekarna är små. ska dessutom beställa från internet så kan inte testa ;)

Kenzas svar: Jag har w25 i dem, det står det på lappen! 25 har jag i jeans i vanliga fall också så jag tycker inte att de är små. Vet inte om det är 34 eller 36 dock (eller vad det är i UK size…)

edit – Kollade upp dem på hemsidan, enligt deras size guide är w25 = 6 (dvs 34/XS) och de kostar 34 pund. Puss!

Reply
Jennifer

Hej!
Din blogg e så bra! Jag följer dej på twitter!
Jag skulle verkligen uppskatta om du följde mej där! ;) ♥

PS.Din blogg äger!!! ♥

Reply
Lina

Snygg outfit! :)

Just nu på min blogg har jag en frågestund och den avslutas på Fredag och du hittar inlägget under kategorin frågestund! och det är de senaste inlägget där du ska lägga din fråga. Puss ;)

Reply
Elin

Riktigt snygg med boots till shorts! Synd bara att jag HATAR mina ben och celluliter så att jag inte har shorts alls på sommaren.. Har flera snygga men vägrar. Blä. Vill ha dina ben :)

Reply
Anna

Kenza jag är väldigt smal väger 45 tänkte köpa likadana. har storlek xs i allt. vilken storlek bör jag ta 8 eller? :)

Reply
julia ! :)

gud kenza ,du är så otroligt fin ! :)
jag skulle verkligen vilja se ut som du ! :)
du är en perfekt förebild , du verkar så snäll !
& man märker verkligen att du bryr dig om andra ♥
du är verkligen en människa jag ser upp till ! :)
och du är verkligen min förebild ♥
du är bäst kenza ♥

Reply
Louise

Hej, jag undrar bara hur mycket dina shorts som du har på bilden från topshop kostar? Och om du vet om dem finns kvar i butik?
kram

Reply
Lovisa

Hej! Sjukt snygga shorts på bilden! :)
Jag har tre sko-relaterade frågor till dig som jag hoppas du har tid att svara på!
1. kan man ha kilklackar i höst också? Eller alltså, jag förstår ju att man kan ha det, men kommer det vara lika modernt då?
2. Om man nu kan ha kilklackar, funkar dina confidence då? Dom kom ju för rätt längesen nu, men jag älskar dom verkligen! Och så bra pris också.
3. Vet du något annat som kommer bli modernt i höst? (då snackar jag skor igen, förstås) :) tack på förhand!

Reply
alicia

hej skulle du kunna tipsa på en bra affär i stockholm som säljer fina klänningar eller någon bra hemsida? Du verkar ju ha en sjukt bra smak när det gäller klänningar :D

Reply
M*

Kenza! Hur är shortsen i storleken? har länge tänkt att beställa dom men vet inte vilken storlek jag ska ta! tack för en fantastisk blogg och en fin tjej!

Reply
Zina

Har bara en fråga, tycker du att man fortfarande kan ha på sig boots nu till sommaren nån gång då och då? :) puss!

Reply
Malin Jonsson

Hej!
Jag undrar vilken storlek du har i dina shorts? :P är de stora i storlekarna eller ska man ta sin vanliga? Tänkte beställa ett par!

puss

Reply
Lina

Hej Kenza!!!
Allt bra med dig?
Vilka härliga shorts! Funderar nämligen på att beställa dem via internet men är lite osäker på storlek, så jag undrar vilken storlek du tog i just de shortsen?
Tack på förhand
Kram :)

Reply
GossipGreta

ååhh! gimme gimme gimme your shorts!! är från kukfinland så här finns ingen topshop :'(( sjukt snygg du är förresten Kenza! :)

Reply
Matilde

Guuuuud vad uuuursnygg outfit! En av dom snyggaste du haft tycker jag! Ser fram emot Modeljakten. Puss på dej Kenza! <3

Reply
Mathilde

Like the shorts. Can you buy them on the internet? And how are the sizes – normal or? And last question ;) how much did they cost?

Hugs Mathilde

Reply
FELICIA

Sjukt fin outfit, precis som alla dina outfits! Saknar sånna tips om hur man matchar, var tar det vägen? Grym blogg du har, love it!

Reply
Sara

Snygggggt! Älskar shortsen, har ett linne med amerikanska flaggan på också :)
Kan du tipsa om några snygga jeansshorts som är, well, smickrande för ens bak..? Jag har ett par med hög midja från Bikbok men de passar verkligen inte bra :/ Tack på förhand!

Reply
fanny

fråga… du bara måste ta med i ett inlägg snart… är det inte varmt att gå i boots när det är så somrigt ute att du har shorts å tshirt? haha :o undrat det helt länge nu.. jag menar du måste väl ha strumpor i dem å så? :o

Reply
Sani Simonian

Åh kenza! Du är alltid lika vacker och fin ! Du får säkert höra det hela tiden, men man kan väl aldrig få nog med komplimanger ! Du är en stor inpirationskälla för mig <3

Reply
Olivia

åhh grymt snygga shorts! måste köpa sånna! ska till sthlm om två veckor, och innan ska jag till turkiet. hur mycket kosta dem? jag måste spara så jag har råd. annars kommer jag handla upp alla pengar…:)

Reply
klara

vill böja med att säga att du är sveriges finaste!
och jag ÄLSKAR shortsen!! har själv ett par.. snart ;)

Reply
Isabel

Snygg outfit japppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Reply
Sara

Asså är helt KÄR i dom där shortsen :D men hur är dom i storleken? är dom små eller stora i storleken om du förstår vad jag menar? Ska nog önska mig dom :) men shorts brukar inte passa mej så vore tacksam om jag fick svar <3

Reply
Elsa

asså, vet inte hur länge jag har letad efter dem där shortsen. har gått til topshop, och dem skulle ringa när dem har fått in i någon butik, men kan du inte svara om du har köpt dem på internet eller på en riktig butik?? :) dem är GRYMT snygga ^^ :D

Reply
maria

GUUUUD VAD SNYGGA SHORTS!!!

ÄLSKAR DIN KLÄDSTIL!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Reply
corinne

Wow!Jag läser din blogg dagligen och du är faktiskt en förebild till mig! Har inte kommenterat innan men nu kände jag att det var dags, måste säga att du har en sjukt snygg stil och klädseln på bilderna ovan var verkligen en hiss! Dock skulle inte vem som helst passa i det men du och ditt utseende klickar perfekt med allt. Du har verkligen en utsidan att döda för! Känner inte dig, men du verkar ha en underbar personlighet också :) Stora kramar från mig!

Reply
Amanda nk

hej! älskar din blogg,jag undrar vad shortsen kostar i svenska pengar o var det någon frakt på det? skull e vara tacksam för svar,puss! :D

Reply
Charlotta

Hej söta du! Måste bara fråga angående shortsen eftersom man inte kan prova dom :/ Jag kollade in dom på topshop men där såg det ut att sitta typ jättelöst? Dom satt ju mycket snyggare på dej? Tror du att jag ska välja en storlek minde än vad jag har för att dom ska sitta tajt? Älskar din blogg och du är en underbar människa! Puss!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*