• header

Sushi time!

Har mött upp vännerna för en sen lunch på en uteservering! Nu har vi beställt varsitt glas vin också. Skål för sommaren! :)

89 Comments

Thea

HEJ KENZAAA!!

Jag undrar hur du tycker att dina reebook easytones fungerar? Jag sommarjobbar i Norge just nu i ca 2,5 månader och jag känner redan nu (efter 2 veckor) att jag behöver ha ett par bättre skor. Jag jobbar som servitris på ett hotell och går eller står upp HELA dagarna.

Så jag undrar hur det känns att gå omkring i easytones? Jag hinner inte träna nånting här och det skulle ju vara ett stort plus med lite extra träning för benen då så att säga, men jag oroar mig för att de är svåra att gå i, obekväma att ha under flera timmar (jobbar ca 9 timmar per dag) och för att de kanske kommer göra mer skada än nytta under en längre tid.

Så nu undrar jag vad du tror, eftersom du har erfarenhet av dessa skor så att säga, och jag skulle vara jättejättejättetacksam för svar!!!

Puss och kram
Thea

Reply
lydia

Tusan vad härligt! Jag vet inte om jag har haft koll på det men…… har du tagit ditt första dopp i år?
Kram!

Reply
Frida

Ååh gu vad jag ÄLSKAR dina shorts ! Kolla gärna min mode/skönhets/vardags blogg som drivs av mig en 14årig tjej :)

Reply
olivia

Kenza! vart har du köpt det dära silverhalsbandet med en rund platt sten typ som du har haft på endel bilder? skit snyggt! kraaaam

Reply
anna

Haha, så kul! Jag åt också suchi idag, och jag har också har likadana skor och shorts :D Vad är chansen?! Haha

Reply
Luucy

Oh vad mysigt :D Jag köpte likadana boots idag som du har på dig! Riktigt snygga om jag får säga det själv haha :D

Reply
Ida Hedberg

Halloj!
Välkommen in i min värld!
Skriver om mina gamla glansdagar som e-kännigendis och om min son och mitt liv!
Ser fram emot ditt besök!

Reply
Maria

Hej!! Ville bara berätta att din pojkvän, hamnade på plats 30 på veckorevyns Sveriges sexigaste killar… I förrförra numret.. Du måste gratta honom :)

Tack för en bra blogg!!
Mvh Maria

Reply
mikaela

Snälla kan inte du göra en sminkvideo där du visar hur du sminkar dig? Skulle vara riktigt bussigt av dig. Har suttit några gånger framför datorn och funderat på hur du sminkar dig men det går dock inte så bra för mig.
kram Mikaela

Reply
dfdf

Kenza? I FB eller hundra sidor brukar dom ha dig som profilbild? Dom leker dig också blir inte du störd?

Reply
Tina

Kenza! Är precis som du allergisk mot gräs. Vad för medicin käkar du och funkar det?

Reply
Beata

Kenza Hey:)
Jag har en fråga? Redan studerar eller planerar att studera bara? Om så är fallet, i vilken riktning? :))
Yours! <33

Reply
Marielle

Hej tjejen! Har följt din blogg litegrann nu:) Ville bara säga att du är vacker och verkar vara en tjej med fötterna på jorden. Jättebra blogg med roliga inslag när du e lite av en clown:) det gillas! Fina kläder visar du också, och många bra tips! Trots mina 30 år så är det roligt att inspirereas av en ung tjej! Keep up the good work! Ciao :)// Marielle

Reply
kajza

hej har öppnat en ny blogg den handlar om mig och min syster hur det är att vara ung mamma och att det finns hopp med jobb osv fast man är en ung mamma gå gärna in och läs. tvasystrarsliv.blogg.se

Reply
Karro

hej kenza, vart är denna bilden tagen? :)
ngt tips på bra sushirestauranger? :)

Reply
Josephine Brodén - copyright // josephinebroden.se

Hej Kenza! Jag har alltid undrar hur du mobilbloggar? Du har ju iphone nu, right? Och när jag ska blogga från blogg.se så funkar det inte, så jag tänkte att om jag byter bloggportal så kanske det funkar. Och nu har jag bytt till myshowroom (ser likadant ut som när man bloggar på wordpress), men det går fortfarande inte att blogga eller inte lägga upp bilder iallafll. Så jag undrar nu om du kan svara på detta och s’ga hur du bloggar och lägger upp bilder, för du har ju wordpress. Tacksam för svar, här eller i min blogg. Puss!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*