• header

Well HELLO there!

Ok, this is the part where I say “omg, I just died and went to shoe heaven..”

Haha, ja ni vet hur det funkar vid det här laget! Skogalna jag. Nej men jag har faktiskt inte varit sugen alls på skor på sistone, bara glidit runt i mina Converse och boots. Minns ju hur jag köpte heels nästan varje dag förut, för något/några år sedan, och det resulterade i en mättnadskänsla på skor (och kaos i mina garderober).

Men de här skorna alltså. Nu blir jag kär i skor igen! Skorna är ur Topshops höstkollektion.

70 Comments

amanda

Hej! Jag måste bara tipsa dig om en sjukt bra sida som säljer billiga men riktigt snygga earcuffs,och andra smycken. Här kan du hitta samma smycken som de stora sidorna säljer fast till mycket lägre pris! Beautybynicole.se!

Kramar Amanda!

Reply
tessie

hej !

Jag måste bara säga att du var jätte duktig på tv 4 =)
En sak slog mig att du har fått mkt plattare mage sedan förra sommaren så därför kollade jag i ditt arkiv. Då skrev du att du då fått många kommentarer att du gått up i vikt, men att du var nöjd med den kroppen och att du hade längtat efter former. Men nu har du ju super platt mage och väldigt smal. Är du nöjdare med din kropp nu, och har du medvetet gått ner i vikt eller är det bara naturligt ? Du tränar ju inte så mkt nämligen !??

Reply
Lisa

Dem var inte dåliga! Kommer ta slut på ett nafs kan jag tänka mig! Förresten, vet du om “High Couture”- tröjan finns kvar på Monki eller om den tog slut a long time ago?

Ha det finemang!

Reply
Hayat

Kan inte du ta kort på din garderob?
Vill gärna se hur den ser ut & hur du sorterar dina kläder :)

Reply
Magggg

Fett fina, you go girl!
Kanske kommer från ingenstans och skriver om detta men ett tips på resemål är Dominikanska republiken. Ligger i Latin amerika och är hur vackert som helst. Speciellt havet och palmerna. Bortsett från det är både musiken och människorna underbara! Har vart där flera gånger eftersom min pappa är dominikan, och det är en upplevelse du verkligen förtjänar :D Puss ♥

Reply
julia

Hej! Din blogg är otroligt bra och du också :)
Vore roligt om du kunde skriva lite om din bakrund tex om att du är halv marockansk det är faktiskt coolt :)
kraam :)

Reply
Senada

hej kanza!
jag vill bara att du ska veta att ja inspereras av dig . du har en fantastisk stil och kraft bakom bloggen jag älskar dig och vill bara att du ska veta de! har följt din blogg i ca 1-2 år nu tror ja och lika intressant varge gång.
din stil och personlighet tror ja är de bästa med dig du är också min idol ska du veta! :D
kolla in min blogg <3
kram!

Reply
Tina

Supersnygga … Och just nu är det dessutom fraktfritt till Sverige om man handlar för mer än £75 från topshop…. Yay. Topshop äga

Reply
Robin

Vill inte vara elak men det är precis din stil, sånna där hor- och transskor :P

Reply
stina

Hej underbara Kenza.
Jag undrar om du kommer till göteborg nån dag eller dagar snart, hade vart så fruktansvärt kul och träffa dig :P

Skit snygga skor föresten!

Reply
Josefin

Skitsnygga var de!! :)

Synd att du inte kan åka till Grekland nurå (eller du kanske hann?), när de strejkar! :/

Reply
olivia!

hej kenza!

måste bara säga att jag älskar din blogg!

jag har en fråga till dig!:

jag vet ju att du älskar skor ! jag undrar hur många par skor du har? skulle vara roligt att veta!:D

kram!<3

Reply
alice

Kan inte du fylla på ur mina garderober kategorien? Var ju jätte länge sen sist, har ju saknat det ;)

Reply
Sanna

Den där “Robin” killen är sjukt irriterande. Vad vet du om mode? De där skorna är riktigt snygga och det vet bara en som har känsla för stil. Det har tyvärr inte du, din lilla bitterkuk. :)

Reply
rebecca

men det var ju bara någon månad sen som man såg “loooovar att inte köpa fler skor nu” haha… Skulle vilja se din samling! :)

Reply
Robin

Den där Sannabitterfittan kan hålla flabben och inse att alla har olika smak? Kenzas glittriga skyhöga klackar… Hmm, låt mig tänka efter lite, men jag är nästan 100 på att jag såg ett par likadana i NY på en gayfriendly club där just en man utklädd till kvinna dansade. Och stålklackar, är väldigt populärt i Polen och Ungern bland kvinnorna som står och vinkar in bilar på gatorna. Alla har som sagt olika smak.

Reply
snyggaste skorna i världen

keeeenzaaaa vart kan man klicka hem dem ? finns de på internet? ;D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*