• header

29e juni 2011 – på Rhodos

Hej bloggen! Vi har problem med internet på hotellet (sitter med iphonen på en restaurang nu) men vi ska lösa det idag! Vi har det iallafall asbra här! Bloggar mer sen när vi fixat internet i våran grymma svit. Puss!

44 Comments

tilda

Hej! Jag har en liten jack russel och vill gärna ha med honom när jag åker in till stan och lunchar/fikar. Vilka ställen är det ok att ha hund på? :)

Reply
alexandra

Du är världens snyggaste tjej i hela världen, såååå perfekt så att de inte finns. Så jäkla sexig på alla sätt hälsa din pojkvän de… Snyggis

Reply
Johanna

Shit vad härligt det ser ut! :D Ha det så bra, ta det lugnt och stressa inte för mkt för att du inte har något internet ,just nu. Klar vi vill att du ska uppdatera på bloggen, men vi läsare e kvar även om du inte gör ngt inlägg på ngr timmar :)

Reply
Nina

Å vad najs att vara utomlands, Rhodos ska vara superfint har jag hört :)

Vill passa på och tipsa om mina tradera auktioner, säljer bla. macadamia healing oil hårprodukt och makeup store- puder. Checka gärna in :)

Reply
Alice

Hej! Du är bara såå bra på att blogga. Jag har själv startat en blogg och jag försöker få den att bli bra. Men det är lite svårt. Har du några tips? Jag skulle vara väldigt tacksam om du svarade :)

Reply
NATTIS-PATTIS

Okej, härligt!! Här hemma (Jämtland) har vi haft runt 30 grader hela dagen, hur varmt är det på rhodos?? :) PUss på re!! :D

Reply
Daniella

ÅÅ va roligt, jag ska till Rhodos om 3 veckor så jag hoppas allt har löst sig i Grekland tills dess :) Kolla in Gamla Rhodos, verkligen jätte mysigt. Det finns en restaurang mitt emot ett hotell som heter Mimosa, ät deras pasta carbonara, helt gudomlig. Om det finns kvar då vill säga :)

Reply
rihanna

Åhh, va härligt ni verkar ha det!
vill också åka utomlands :(
ha ett fortsatt bra resa..

Reply
Lu

Hej Kenzo, jag älskar din blogg. Du har fantastiska kläder och du är så vacker du vet. Jag ville bara önska er all framgång. från Prag i Böhmen. Du har massor av fans utomlands?
LU :XX

Reply
Suse

Im jealous youre having so much holiday in such beautiful countries. But i don’t like your Skin is getting more Brown.. Its quite that enough. I think its some Kind of to much,but its Ur decision. Although youre Beautiful As always and i hope u enjoy the trip :)

Reply
Bella

Är lösenordet superbow för Wifi? Det var det iaf förra veckan på restaurangen Rhodos garden, jag satt precis på samma stol som dig! Åhhh :D

Reply
sara

asså jag undrar , hur laddar man upp bilder på bloggen från iphone ? :) ♥ ha det bäst i grekland

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*