• header

BRING OUT THE FIRE

Vi kom fram till vårt hotell sent inatt och klockan var två på natten när vi drog ut. Vi dansade loss med Humlans pojkvän och hans vänner som också är här nere, sjukt rolig kväll! Kom inte i säng förrän efter sex imorse och klev upp några timmar senare. Vi mår väl inte på topp idag om man säger så, haha. Men vad fan, vi är bara här en vecka så nu ska vi ha kul! Nu blir det middag & party! :)

Här har ni några bilder från igår:

103 Comments

Julia

Hej !
Älskar din blogg !:)
Men det jag ville säga var att jag tycker att du e sjukt lik hon i icarly om du sätt det haha tror kanske inte du har sätt det eftersom det e på dicney men ville bara säga det :)

Reply
Rosanna såklart!

alltså Kenza du är så snyyygg!!! hjälp mig bli som du.. några bra modellargenturer till en söt tjej som är fotgenisk men kanske inte allt för lång???

Reply
Anna-Maria

Hej kenza! Jag undrar, eftersom du reser ganska så mycket och varit på ganska många olika länder skulle jag behöva tips på bra ställen att åka till? Som de finns mycket att se?
kram

Reply
Marie

Hello ! I don’t speak swedish. I would like know where you find your short ! I love it !! Do you cut jeans or pants ?

xxx

Reply
Julia

Heej Kenza! Jag måste bara fråga vad är det för kamera du har? Dina bilder är alltid så underbart fina! Vackert ljus och fin skärpa! Jag ska köpa en ny kamera, så skulle väldigt gärna vilja veta vad det är för kamera du har? :) Underbart snällt om du ville svara! :) Tack på förhand! / Julia

Reply
Julie

Hej Kenza! Älskar din blogg, stil och det du skriver :) Jag undra vart du hade köpt ditt linne som du har bild 2? Har letat efter en sån överallt fast har aldrig hittat en. Så jag undra vart du hade köpt den :)

Kram
Julie

Reply
Fanny

Vad säger din pojkvän när du går i så kort och klänger på killar..eller de på dig?

Reply
S

Hej! Undrar bara vart du köpt dina höga shorts som du har på dig på bilderna här? =)

Reply
Ellie

Hej Kenza! Kanske lite sent men gjorde inte du en tarmsköljning inför KenzaTyrashow? Som du skulle visa på programmet. Kom på att jag läste om det fast jag tror? aldrig att det visades??? Kram.

Reply
Karolina

Hej! Hoppas du får en toppenresa:D Undrar vart du har köpt ditt spetslinne?

Reply
Andrea A

Damn, din kompis Dilay blir allt snyggare och snyggare! Vore kul om hon hade en blogg…;D

Reply
Sofia

Har Dilay gått ner i vikt? Hon är så otroligt vacker! Det var hon iofs innan också, men ah..! :)

Reply
Malin

Skulle vara nice med bilder och namn på dina vänner :) så mycket namn och ansikten och den enda jag känner igen är Dilay!

Reply
Sara Hedin

Vad säger din pojkvän om att du har åkt dit ner och festar med killar osv?

Reply
Miranda

Hej Kenza! Ville bara säga att din kompis Dilay (?) har blivit riktigt smal! :O och att du är en sjukt skön tjej, ta hand om dig! :)

Reply
amy

hon som sitter till höger på första bilden, är hon din lilla syster eller så? tycker ni är lite lika så var tvungen att fråga :)

Älskar din blogg!!

Kram

Reply
malin johansson

Både du och dilay är så grymt fina båda två!
kenza du vet redan att du är riktigt fin, men dilay jävlar vad vacker tjejen är!

Kram från Malin Johansson :) <3

Reply
Marre

Måste ba NOTERA att DILAY har gått ner i vikt otroligt mkt! Så jäkla vacker (sjklart var hon vacker innan med) så stoor skillnad!

Reply
Ida [Foto&vardag]

Ååh, vill också ut och resa! Eller inte på sommaren direkt, det var nästan 40+ i solen här hemma och jag vill inte ens tänka på hur varmt det är utomlands :P

Reply
Maja

Hej!
Tänkte bara höra om du kanske har lust att nämna var du köpt det där underbart fina linnet du har på dig.
Blev galet sugen på en outfitbild sådär som du brukar.
Då du skriver under varifrån plaggen är.
Skulle vara jätteroligt och jättesnällt.
Kram, you keep going girl!

Reply
n

Asså kenza du dödar!
du är så jäkla fin. Vissa tjejer säger ibland du liknar kenza blabla bla vafan de skit snack tror fan heller att någon liknar dig, för du är så obeskrivligt vaaaaacker..
Ha ett bra framtid du förtjänar det”
kraaaam !
/ N

Reply
Mirre

P.s såg dig vid rådmansgatan med din hund :) och så en kille, jag vet inte om det var din pojkvän eftersom jag inte hunnit läsa din blogg på jättelänge -.-

Reply
Camilla

Har alltid gillat din blogg :)

Gillar att du reser så mycket men ett resemål verkar du ha missat – MALTA.

Åk dit och när du gör det så kontakta mig så ska jag bjuda dig på et dykcertifikat.. Det är ett löfte!

mvh

Camilla Appelgren
VD
http://www.sunnymalta.se

Reply
sara

Älskar dina Levisshorts! Vet du om de finns att beställa någonstans? Hittar inga i Kalmars butiker :( hoppas ni har det bra! Älskar din blogg.

Reply
Lovisa

Hur vet man att man läser en blogg flitigt? Jo, man drömmer om bloggerskan & hennes vänner i fråga. Inatt drömde jag nämligen att du skrev ett inlägg om hur ni blev ivägskickade ifrån Rhodos, av de som anordnar hela grejen. Eller, ja, DINA VÄNNER blev hemskickade men du fick vara kvar. Det var ju snällt. :))) Haha fattar inte alls varför min hjärna ska bearbeta sånt här om nätterna…

Reply
Moa

Måste bara skriva detta: Jag tycker Dilay har förändras så sjukt mycket! Har läst din blogg väldigt länge (som de flesta andra, haha). Bara jag som ser hur jävla söt hon är? Knappast, hon måste ju ha en hel drös med greker efter sig ;) haha

Reply
Therese

Vilka snygga shorts! :D Var har du köpt dem ifrån?:P
/Tjej från Åland. Läs och kommentera gärna min blogg!

Reply
Michaela

Ni är så fina allihopa, men Dilay är verkligen hur vacker som helst! Kanonbra jobbat med vikten & allt, nu är hon perfekt! :D Hoppas ni får en fantastisk tid där nere!

KRAM!

Reply
??

vad har det med er o göra om hon går i kortkort och “klänger” på killar eller att de klänger på henne? varför ens fråga henne en sån fråga? kenza och hennes pojkvän ser antagligen inget fel på de?

Reply
M

Dilay är riktigt vacker! Hur har hon lyckats gå ner så mycket? Grymt bra jobbat av henne iaf!

Reply
Hej

Visste att folk skulle fråga vad Aleks tycker om att du är med killar osv.. skulle tro att dom vet vart dom har varandra och inte behöver oroa sig :) Det märker man ju att dom älskar varandra fullt ut. Fint med äkta kärlek!

Reply
elina

åh, älskar alla dina shorts med hög midja! Vart har du köpt dom ?! :D skulle vara jätte snällt om du kunde meddela det till mig ! :) kram

Reply
Johanna

Guuu så härligt! Men jag måste fråga vad har du för läppstift på dig? Så härligt rosa?? Kram

Reply
Typical

Vad säger din pojkvän när du alltid har andra killar klängandes på dig när du är utomlands?

Reply
Emma

Snälla kan du berätta i ett inlägg vart det där snygga linnet är ifrån som du har på dig på bilderna i det här inlägget? Hur snyggt som helst ju, skulle verkligen vilja ha ett likadant!!

Reply
Emma

Känner bara igen dig och Dilay, och jag måste bara säga att Dilay är hur snygg som helst, en solklar modell! Och du själv hör ju redan flera gånger om dagen hur snygg du är men jag säger väll det ändå, Kenza du är så sjukt snygg perfektionist kvinna! Ta åt dig och hälsa Dilay att hon är skit snygg och borde söka upp en modellagentur! Föresten så var det linne jätte fint, vart har du köpt det? Ser att många har frågat!

Reply
mimmi

Såå vacker dilay är<3 men vad säger din pojkvän när du festar med andra killar?

Reply
Emma

Kenza vart är ditt linne från? Det var hur snyggt som helst! Skulle gärna vilja veta vart det kommer från!
Massvis med kramar till den bästa bloggerskan i världen!

Reply
Emma

Linnet som du har på dig, vart kommer det ifrån? Trött på att se att flera har frågat utan att ha fått svar! Svara gärna i ett inlägg så vi slipper kika in här igen, kom ihåg att du aldrig får sluta blogga för du är så gryyyyymt duktig på det du gör, kram och tacksam för svar ang. linnet!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*