• header

Stor svit

Vi har det så bra här nere! Vi har knappt varit här i ett dygn och är redan så himla glada och nöjda. Vi bor i en jättestor & fin svit med tre små våningar, en stor balkong mot havet och utanför ytterdörren ligger en stor privat pool (för de få sviterna här uppe på berget) med massa sköna bäddar. De som har hand om the Beach Party tar bra hand om oss och är supersnälla. Det här kommer nog bli en rolig vecka! :)

Idag har vi hängt på stranden, käkat massa mat och sedan latat oss vid poolen. Lite småslitna efter resan + en av de galnaste partykvällarna någonsin (vi gick ut klockan två inatt när vi kommit fram, checkat in och dödat en gigantisk kackerlacka). Bilder? Njaaa.. 100 bilder men inte en enda bloggbar, haha. Ska leta fram någon! Nattens roligaste? Nattbadet, eller morgonbadet klockan halv sex imorse när vi kom hem. Weho!

100 Comments

E

Hej, undrar bara vart på Rhodos ni är? I Rhodos stad eller någon annanstans på ön? Vore roligt att veta då jag ska bort en vecka i slutet av juli till Rhodos stad, om det är där du är ska jag passa på att läsa lite noga så jag vet hur det är och om det är bra mat/fest/stränder/etc.

Reply
Amanda Eklund

åh va härligt de ser ut :D
Förövrigt dilay har gått ner massa i vikt senaste tiden :o de är ingen sjukdom där va:o? blir lite orolig nu har själv hft de och vill inte att någon annan ska ha det heller, men om de är så att hhon haft ett mål och lyckats så vill jag önska henne grattis :)

/Amanda Eklund

Reply
Anna

Shit va nice! Känns som att det behövs en stor svit när man åker flera stycken :). Kommer ihåg när jag åkte till Rhodos (min första resa med bara tjejkompisarna). Vi bodde i en liten lägenhet och det blev väldigt trångt men iofs var vi inte på rummet så mycket. Ha en toppen resa nu och njut!

Reply
Evelina

Oj betalar ni det där själva, eller har the beach party bidragit? Ser väldigt härligt ut hur som helst! ;)

Reply
Jennifer

Varför nämner du inte Rosanna, Jackie Ferm och alla som ni är där med? De skriver massor om er ju, så ni verkar ju hänga.

Kenza, du är bättre än så ju, varför i hela friden har ni åkt på samma resa som massa finestbloggare?

Reply
Elin

Åh, Gud så härligt det ser ut att vara! Vet du om alla som åker på beach partyt får sådär härliga sviter eller bara du för att du är du? :)

Reply
Hanna

Verkar som att ni har det supertrevligt och kul! :D Var själv i Grekland förra veckan :) fast vi hyrde segelbåt. Gör det någon gång! Man kan ju hyra skeppare också ;) Puss o kram!

Reply
emma

jag brukar inte kommentera inlägg men detta måste jag nämna.
hur sjukt det än är så fick jag en deja vu när jag läste detta inlägg. jag visste vad det skulle stå utan att jag hade läst det! För en stund tänkte jag “oj jag kanske har hamnat på en gammal länk” men icke sa nicke, detta var ett nytt, oläst inlägg….. creepy

Reply
Clara

HEJ! Om du träffar Christian Nicolaisen, hälsa att han är bäst från mig :D

Reply
Mli

Ååh, verkar jättemysigt och härligt! Skulle oxå vilja ha en stor lyxsvit! :D Skulle du inte kunna visa några bilder från sviten?? :)

Reply
mahtab

kul att ni har det bra på resan!
skulle vara jätte tacksam om du ville göra nåra vidio-inlägg från sviten elr stranden elr nåt annat<333
ha det bäst/ kram<333333

Reply
Claudia

ååh hoppas du gillar rhodos! ska själv dit lite senare i sommar och hoppas att det är riktigt nice! =) kram!

Reply
sarina

hur gör du när du solar använder du någon solkräm isåfall vilken?
använder du aftersun vilken?

skitbra blogg <3

Reply
Lisa

Oj va jag skulle vilja vara i ditt ställe nu. Mest för poolens skull. Toronto hälsar med något svalare temperatur.

Reply
TOPI

Åh rhodos är såå fint! ni verkar hamnat på ett bra ställe. Det är sjukt hur mycket svenskar det är på rhodos, ni mååste åka till Ofanidou street eller bar street som det också kallas. Minst sagt en upplevelse :)

Reply
Rebecca

hey kenza :) i saw on a picture that you have eyeglass holders in metal.. i’m looking everywhere for them, i’m going crazy because i can’t find… where did you buy them?
enjoy your holiday :)

Reply
emma

hade vart kul om du kunde skriva vilket hotell du bodde på å va de kosta med sån svit och så när du kommit hem =) ser otroligt skönt ut att vara där :)

Reply
Emma

tycker också det skulle varit jätte kul med en video där du visar sviten o allt så :D:D

Reply
Hanna

Hej Kenza! Det ser verkligen ut som ni har det bra! Kan du inte visa lite bilder på er fina svit sen? Vore roligt att se :)

Reply
Jennifer

Ska till Grekland i sommar, och hotellet ni bor på låter inte dumt. Vad heter hotellet och vilket flygbolag bokade du igenom?
Tack på förhand =)

Reply
lalla

kan du göra ett videoinlägg när du visar sviten? skulle vara kul :) verkar super mysigt där ni är !

Reply
kiba

Vad härligt det ser ut. :D
När jag ser er 2 ligga där framför en pool…..jag vill också dit. Lite avis, men det kan man väl va! :P

Reply
Moa

Shit i helsike vad härligt!!!!!!! Såååå avundsjuk just nu. Har inte ens hunnit sola eller bada i Sverige än… Och nu vill jag bara utomlands. Grekland får bli nästa ställe jag åker till!

Reply
Sara

Hej , Kenza det är nu oroligt i aten och jag ska åka till rhodos den 18:e juli , undrar om det är nåt i rhodos också som pågår ? Tack :)

Reply
Malin

Låter guld! Skriv gärna ut hur resan var sedan. Jag tänker pga hur det är nere i Grekland nu.. Jag ska nämligen till rhodos i augusti och känner att det är lite svajjigt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*