• header

30e juni 2011 – på Rhodos

Good morning good moooooorning! Läget? Här är det sådär alltså.. Galet slitna efter de här partynätterna, men vi var hemma innan tre inatt så vi har fått sova lite! Annars så är allt bra! Jäkligt bra! Hade ännu en rolig kväll med hela gänget och idag vaknade vi upp till ännu en solig och varm dag. Tjejerna är nere och handlar lite vatten och sånt medan jag bloggar. Sitter i vardagsrummet där Humlan & Dilay bor, jag och Nadia tog det stora sovrummet med bubbelbadkar! :)

Idag kör jag på trekantsbikini, fick en sån himla ful bränna igår efter bandeaubikinin så jag byter lite dag till dag för att jämna ut det. Överdelen är den man fick med i SOLO (den jag hade på mig på omslaget) och trosan köpte jag på H&M.

Nu blir det sol och bad hela dagen. Puss! Ta hand om er! ♥

112 Comments

Alma.

Vad härligt med sol & bad. :D Tur att vi här hemma också har det soligt, annars skulle avundsjukan stiga hos mig nu. :)

Reply
jennifer

Jag vill med ha en gul bikini!:) Det är så himla somrigt… har bara två bikinis… en rosa och en typ, röd oc blå? Men den röda och blå är lixom sån där ful sportBH liknande… haha jag har aldrig använt den…
Titta gärna min blogg för jag har en ny färgglad design! :P

Reply
Martina - Caily

Det är synd att bandeaubikini ger så ful bränna. Jag håller med om det men jag när i det närmaste ticks vad gäller att få några som helst ränder på axlarna. Vissa gillar inte spindlar jag, jag gillar inte ränder på axlarna. Snyggt med gul bikini. Ha en bra dag solen!

Reply
Kate

SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!!!! JAG HAR PRECIS KOMMIT FRÅN SUNNY BEACH! WONDERFUL !!!!!!

Reply
Jenlen

Härligt att ni ar de bra,låter som
ni har de galet roligt! Brukar aldrig kunna ha dom bikinisarna från solo men på dig ser den bra ut iaf!

Reply
joolina

sååå söt bikini ;)ha det så bra och roligt nu på Rhodos ;) du har blivit ganska brun redan ;D hoppas det är varmt och skönt, jag ska med åka iväg snart, på måndag :D det ska bli jätteroligt. Jag ska till Båstad, har du varit där nån gång ?

Reply
sara

Hej. Jag har en liten fråga bara, så är väldigt tacksam för svar :) Hur bloggar du när du är utomlands, finns det internet på hotellet? puss

Reply
rebecka

den där överdelen man fick i solo hade inga inlägg och va jätte tunn :O de är väl inte din ?

Reply
AlvA ^^

Hej Kenza! Jag förstår exagt om solbränna jag har en onsynlig tröja på mej ser det ut som x3 Skit fin bikini btw :3 hoppas vi ses nån gång *thats my dream* kram Alva :33

Reply
JENNIFER

asså aaah kenza jag älskar dig !
jag fattar inte varför jag inte är som du… :s
du e för jäävla fin..
visade din blogg för en kompis igår och hennes min va :O hela tiden.. hihi så nu följer hon också din blogg!
hoppas du har de aaaas gött i rhodos, va där förra sommarn och kan inte säga nått annat än att de va underbart! ♥

hoppas jag träffar dig nån gång , aja hejdå :D

Reply
Tessibelle - Life as Me

Ojojoj! Vilken bränna! Passa dig så du inte blir röd på den vita huden nu. Smörj in ordentligt! :) Ha så skönt i solen!

Reply
maria-

Med vad rakar du benen??
ÄR det en vanlig rakhyvel elr??
Kan du visa en bild på den eller skriva vad den heter:) ?

Reply
Amanda

Det låter som att ni har det jätte bra =) Du var fin i den bikinin, jag såg ut som ett våldtäcktsoffer typ!!! Hemskt! Fast det gällde dock bara trosorna i och för sig. Ha det fint!

Reply
Mimii

vackra Kenza, SLUTA sola så mkt, du lär få hudcancer innan du nått 30 års åldern!! pussss

Reply
M

Vart köper man dina snygga levi’s shorts!!?? Har jättesvårt att hitta shorts som passar, antingen för liten över rumpan eller för stort över midjan haha, några tips?? De shortsen som du har är sjuukt snygga!!

Reply
pauline

hej kenza! nu vet jag inte om det är smartast att kommentera här eller skicka ett mejl för att få svar.

men jag kommer ihåg att du hade en pojkvän i grekland. och reste ner till honom. själv och med kompisar då eller?

jag har träffat en kille utomlands och vill åka tillbaka till honom. men med kompisar för vill inte åka själv. och stället är perfekt för party och shopping så det är verkligen ett turistområde. så jag släpar inte med mina kompisar bara för att. och jag vill att de också ska förstå och känna att jag åker inte bara för honom utan också för att den här platsen var helt fantastisk och för att de är mina bästa vänner och självklart vill jag spendera resan med dem.
så kom jag att tänka på dig och din situation med killen i grekland då.
hur fick du det att fungera med att balansera pojkvän och vänner när du var där?

hoppas att du kan svara på detta :) för övrigt så gör du ett bra jobb kenza, fortsätt med det. din blogg är en sådan som har växt och växt i mina ögon. ha det bra! puss

Reply
petronella

Har en lika bikini :)
Ha en bra dag.

La nyss upp bikinibilder på mig från just nu … haha ligger och steker på altanen nämnligen, check it out!

Reply
jennifer

Jag har en fråga.. Hur gör du för att inte få röda prickar runt bikinilinjen?? Snälla snälla snälla snäääälla svara på det här för jag ska träffa min drömkille i helgen och vi ska bada och sola… hahaha gud va töntigt det där lät! ;P Anyways, ha det fortsatt trevligt! :D

Reply
Jana

oh my god, now i finally understand the saying “old swede!!” (word-for-word translation!! :D )
NICE BODY KENZA
i love ur blog :)

Reply
Fröken Enhörning

jag undrar, hur bloggar du när du är utomlands? Jag är utomlands rätt ofta och skulle vilja få lite tips på just “blogga på semestern så det finns tid att njuta”

Reply
Elin

Först sjukt bra blogg bruden!
Jag undrar bara hur du tränar dig kropp? Speciellt din mage och dina ben, hur gör du för att få så smala lår?
Skulle gärna vilja ha svar!
Kram ! :)

Reply
Sanna

Ta gärna lite bilder på dig själv när du är i vattnet eller badar! Ser så himla härligt ut. :)

Reply
lisa

när man använder sig av en trekantsbikini blir ju banden väldigttydliga och syns ofta när du har kläder på dig. har du något tips påhur man kan göra för att undvika det? :)

Reply
FrökenFrick

Jag köpte solotidningen där bikinin kom med.. Själv tyckte jag att den inte passade nå vidare, tyckte inte om trosan! Men på dig satt den ju jättefint :)
Kolla gärna in min blogg, den är fylld med bilder!!

Reply
alice

Hej Kenza! jag har köpt både förra och det nya numret av SOLO. ( du var ju med i båda ;) Det var jätte fina bilder på dig! Men får du alla kläderna som du visade upp i tidningen? Dom var ju så fina! :)
Vill gärna få svar. Tack på förhand ;)
Kram Kram! <3

Reply
Stella

Solos bikini suger verkligen, trodde den skulle vara bra :-/ själva kvaliten är jätte dålig.

Reply
E

Det ser jättemysigt ut därnere :) Vill gärna ha en kropp som din också, tycker att du är jättsnygg! Ha en bra fortsatt semester :)

Reply
Victoria

Fick den bikinin när jag köpte tidningen, tycker personligen den är hemsk ^^ Den får gå till någon kompis som tror hon kmr se snygg ut i den ;) men du ser ju naturligtvis söt ut i den :D! Som vanligt ;)

Reply
Pauline

åhh jag har också den gula bikinin men jag undrar, har du nippel covers eller ngt under bikining för den är lite genomskinlig eller kör du utan? :) ha de bäst !!

Reply
Malin

Åh jisses! Både din kropp o bikinin är helt fab! Skulle inte säga nej om du ville byta kropp med mig ;)

Reply
Anna

Jag kan tipsa dig om en hemsida som precis har släppt den först hemmabruks soldusch maskinen som ger dig en super fin gylenbrun färg, jag har själv köpt den och har blivit helt beroende jag kan vara brun året om nu. ta en titt på http://www.gettan.se jag kan lova dig du kommer att tacka mig. kram!

Reply
Sofie

Älskar den bikinin! Var inne i stan och skulle köpa solo tidningen där man fick med bikinin men dom fanns inte kvar! Besviken:( Snyft;(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*