• header

ALL DAY, ALL NIGHT

Färdigfixade och redo för ännu en kväll här på Rhodos! Vi ska möta upp killarna nu och åka in till gamla stan där vi ska käka på någon mysig restaurang. Sedan lär det väl bli lite drinkar och dans. Jag kommer vara helt paj efter den här veckan haha..

Här har ni lite bilder från igår också. Vi började kvällen med massa champagne på stora fina utomhusklubben Paradiso, sedan in till stan för fler drinkar och dans. Vi dansade från bar till bar och hade jäkligt kul! När jag satt på marken med en hatt, en flagga och en Mythos kände jag fan att det var dags att dra hem, haha!

Ha en grym kväll, puss ♥

147 Comments

Linnéa

Käka på restaurangen Romeo i gamla stan! Lätt den bästa i Rhodos :D Hur god mat som helst och super mysigt!

Reply
Malin

Fasen så kul! Men njut av din semester och lägg bloggen lite åt sidan du :-))

Reply
CAROFLINA.SE ♥♥♥

Läs CAROFLINA.SE. Tjejen som blev bjuden till Blog Awards, synts i tv-serier och filmer och dessutom snackat i radio. Hon har kandidatexamen i psykologi och fotograferar på fritiden, men mest älskar hon att shoppa lyxiga saker och lever högt upp bland drömmarna. Ni hittar henne i Båstad i sommar där hon fick jobb bland VIP:arna. HATE HER, LOVE HER, CAROFLINA!

Reply
Julia Toft Sandén

Kom hem från Rhodos för en vecka sen! På det gatuköket du sitter utanför på sista bilden har dom sååå god nattmat! Och om du inte har testat fetaost-paj (cheese pie) än så måste du göra det! Det finns riktigt goda på det gatuköket som ligger precis i början av bargatan :)

Reply
julia

Hej kenza ! :)

Det är en sak jag bara vill säga är att du är jätte fin :) ! Men jag undrar hur du får så fina lockar ? :) är det någon speciell locktong som du använder isåfall vilken ? :) .

Ha det så kul i grekland ! // puss julia :)

Reply
Nadja

Ni verkar ha det fantastiskt! Jag ska till Kreta på söndag, en är lite nervös med tanke på allt man hör från tv och radio, tidningar o så… Hur är läget där nere? Är ni påverkade någonting? :) Tacksam för svar :)

Reply
klara!

kan du ge något bra tips vad man kan göra om man vill bli som dej, asså modell och känd bloggar?:]
hare bra puss o kram!

Reply
Amanda G

Hej! ville bara säga att du är undebar!!!
Vart hat du köpt dina snygga shorts???? :)

Reply
Frida

Skit snygg topp och su där så vacker !! :D Kolla gärna in min mode/skönhets/vardags blogg som drivs av mig en 14årig tjej .

Reply
isabelle

Var har du köpt dina shorts ? :D Om de är köpta i Sverige så kan du väl säga var de affärerna finns ? :D De är VERKLIGEN superfina. De passar dig perfekt!

Reply
Amanda

Du är en så fantastiskt person!
Du är dig själv och går din egen väg!
Det ska du ha en stor eloge för. Du är unik!
Du inspirerar mig varje dag med kläder, träning, du förgyller verkligen min dag !
Tack för att det finns en som dig som är normal i den hysteriska bloggvärlden!
Du är bäst!!!
Kram Amanda!

Reply
saga

hej hej skulle fin jätte glad om du svarade på denna fråga har skrivit den till dig ungefär 10 gånger nu men röker du? eller fest röker du bara? skulle bli glad för ett svart! du är verkligen så himmlllaaans snygg! ibland är det inte kul att kolla på din blogg för du är äckligt snygggg! Jag såg på ett program du var med i att du får taskigt kommentarer och ta inte åt dig av dom du är hur söt och snygg som helst! och verkar jätte trevligt! tack i förhand.

Reply
Sarah

Hejjj! Din blogg är värkligen 7kt bra :D♥☺
Och den är värkligen fin!!!
Kolla gjärna på min blogg :) Och kommentera om du har lusst :)
För det skulle va så himla coolt om självaste Kenza kommenterade på MIN blogg!!! :D Jag skulle typ dö då xDD
Kram Sarah ♥♥

Reply
Olivia Larsson :D

Det är roligt med bilder som folk ler på, för då blir man själv glad. Och Kenza du har tyo världens största Smile på alla dina bilder, dörför blir man på så bra humör av din blogg!

Snälla sluta aldrig blogga eller LE, för du lyser upp så mångas vardag! :)

Reply
evelinn

hej du kenza , detta menar jag verkligen har du nån tips på en fin nikini , jag gillar den röda på hm den med vulanger , men det e slut över allt ! vet du var jag kan hitta den , snälla hjälp mig!<3

snälla mejla mig [email protected]

kram!

Reply
nelly

Hahaha sista bilden e ju bara bääst! Den allvarliga blicken asså!
Sen vill jag bara säga att du e sjukt vacker och tack för en grym blogg!<3

Reply
sara

hej! skulle vara jättetacksam för svar!
var i rhodos bor ni?
vart kommer den fina hatten ifrån :)?

Reply
emelie

Åh du är så himla fin Kenza! Och du har världens finaste och mest personliga blogg enligt mig! Puss!

Reply
Donya

Tråkigt att du röker..! :-( <3 det e inte bra att röka. Önskar att du inte gjorde det fast jag tror att du skojröker fast inte ens det är bra. :-( <33

Reply
kate

Fina bilder :) ****************************************************************************************

Reply
filippa

Har precis kollat på youtube när du var med i vakna med the voice! Det var jättebra & “intressant” haha :D
Om dom frågar dig igen MÅSTE du va med :D <3

Reply
emma

hej Kenza!
jag bläddrade igenom din blogg för ett tag sen och hittade ett inlägg då du hade skrivit att du hade nässelutslag. har du det fortfarande ? och vet du något som dämpade dina nässelutslag ? alltså så att det inte kliar eller blir alldeles för rött. jag har nässelutslag och har haft det i tre år snart, fast inget hjälper. men ja började med tabletter iår men dom tycks inte hjälpa någe och det kliar jättemycket. snälla vorre jättesnällt ifall du svarade på detta,
kram emma

Reply
elina

röker du kenza? asså såg bara att du hade en cigg i handen på den första blder (eller ser ut som det) och det är inget med eller så tycker jag men jag visste inte det.. haha:s

Reply
Stella

Kenza Kenza….Du festar på tok för mycket :( Förstör levern m.m med flit :(

Reply
jolina

på första bilden håller du en cigg i handen, men man ser den inte så tydligt. snälla kan du inte försöka sluta röka? det är ju dödsfarligt, man dör i förtid, kan få canser, hyn blir sämre, blogsirkulationen blir sämre, konditionen blir sämre och tänderna blir gulare än vanligt. så snälla kan du inte sluta? :) då kommer nog många läsare att bli glada :D så snälla kan du inte försöka, du skulle göra mig jätteglad och många andra, därebland dig själv med hoppas jag :) PS. ni ser ut att ha kul ;)

Reply
Sofia

Jag brukar aldrig kommentera här men nu kan jag inte låta bli. Liksom låt tjejen röka om hon vill, vad gör det? ALLA har någon gång rökt när det har vankats fest. Så bara lägg ner. Jag är också rätt säker på att Kenza vet nackdelarna med att röka. Kenza om du läser det här så lova att du tar en cigg för mig med! Ha de grymt på Rhodos. //Partyrökaren Sofia

Reply
Linda Madeleine

Guud… Har ikke lagt så veldig merke til det før, men så utrolig pen bestevenninna di Dilay er!!! Ho er jo bare vakker =) Og du er jo drop-dead-gorgeous du å Kenza, som alltid ;) Kos dere i videre i Rhodos!

Reply
Anonym

Håller med den som skrev att hon inte är bättre än Kissie!
Ja hon super & röker, förvånade eller?

Reply
Stella

Men självklart kenza röker och super som dom andra bloggar tjejerna :P vad trodde ni egentligen??

Reply
Elin

LOL på första kommentaren, “vad säger din pojkvän om att du festar med killar?”

Haha, alltså vaddå, ska tjejer med pojkvän bara få gå till nunnekloster på tebjudningar..? Jag var själv i cypern på studentresa i maj, och -många- killar är ute efter att enbart supa&ligga, men inte fan behöver man stå och slicka på någon kille bara för det? Jag klarade det fint, och min pojkvän hade inget emot det. Blir någon för närgången så kan man putta bort dom, oftast brukar det räcka.

Reply
Alice

Kenza får väl röka om hon vill, nu vet ni iallafall en ny sak om henne!:)

Skulle jättegärna vilja veta vart toppen du har på dig är ifrån?

Reply
emoellelly

visste inte att du rökte !
det förstör din sjuuuuuukt snygga kropp ju ;o
annars, as härlig bild längst ner :’)

Reply
lovisa b

ÅÅh så fin din vän är (Dilay heter hon va?) så himla vacker, hälsa henne det! du är också helt underbar Kenza;) kramar och pussar <3

Reply
lina

amen snälla ni, någon kommenterade att hon inte är bättre än kissie för att hon lägger upp en bild när hon röker, eller vadå?
Låt kvinnan röka om hon vill, för er som inte visste det rökte hon på heltid förut, jag vet inte hur det är nu. Men suprise suprise, sluta klanka ner på henne och bli besvikna, she’s just a human.

Reply
Alva

Hej Kenza jag älskar dina shorts dom från Levis.
Jag undrar om shortsen finns kvar att köpa?
och vad heter gatan Levis affären ligger på ?

är så tacksam för svar ska till Stockholm om 2 dagar och jag skulle gärna vilja veta innan jag far :)

Reply
To Alva

Levis butiken ligger vid den stora massiumo dutti för vuxna :-) tror inte att kenza kommer kolla igenom kommentarerna så du vet. Kram donya
Den är nära pk huset!

Reply
anna

RÖKER DU!?!?!?!?!?!?!

snälla sluta med det…. inte bra för din hälsa vettu :((((
var rädd om dig<3
kram (L)

Reply
matilda

jag döööör..jag måste få veta var du köpt dina levisshorts? har letat men hittar aldrig bra jeans shorts. levisshortsen är perfekta..var kan jag hitta dem på hemsida?

Reply
Pärla

Hej! Din kompis Dilay har grymt snygg hårfärg! Om hon har färgat de, kan du fråga om hon vet ungefär vad det är för färg? Namn/nummer eller hennes frisör då ^^

Reply
melodie

Hej hej! <3
Jag vill verkligen ha en snygg korsett och såg din dom är ur läcker!! så vart är din korsett ifrån? vill gärna ha ett svar PUSS HEJ <3<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*