• header

Siesta

Tjejerna ligger och vilar så jag försöker trycka så försiktigt och tyst jag bara kan på tangenterna, hehe.. Ska joina dem och ta en siesta jag med!

Man blir lite trött av att ligga i solen hela dagen, konstigt nog. Strax efter elva la vi oss vid poolen och gick inte in igen förrän vid fem (klockan är sex här nu). Så himla varmt och skönt! Vi har bara legat och lyssnar på musik, käkat chips och snackat. Grabbarna kom och joinade oss en stund också och vi bestämde att vi ska käka middag i gamla stan ikväll! Sen lär det väl bli party igen haha, fattar inte hur vi orkar…

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen! Det kommer bli dåligt med blogginlägg den här veckan, dels för att jag vill njuta av min semester och dels för att internetet krånglar hela tiden.. Men något/några inlägg per dag ska jag försöka ge er! Vi hörs lite senare ikväll… Puss!

114 Comments

emma

det är dåliga matställen i gamla stan tycker jag…. Man hittar de riktiga guldkornen nära bargatan in i gränderna!! Hoppas ni har det bäst

Reply
Frida

Åh vad d är brun och bikinit passa jätte bra då du är så brun :) Kolla in min mode/vardags/skönhets blogg som drivs av mig en 14 årig tjej .

Reply
TOPI

Det gör du heelt rätt i, det heter ju inte semester för att man ska vara aktiv på den! Glassa på ;)

Reply
DEA - TEENAGE ACTRESS

Det ser riktigt jävla härligt ut där Kenza! Skönt att få vila upp sig… Kan inte du bara bjuda med mig på en resa? Hahha! Jag vill till Sydafrika!

Tycker ni om Teenage Crime med Adrian Lux gillar ni nog Teenage Actress. Det är jag. Följ med på alla roliga filminspelningar jag är på!

/Tjejen från MTV-REKLAMEN.

Reply
Evelina

Åå Rhodos är så bra!

Vet ett jättebra ställe i staden som man kan äta på.
Det är som en liten innegård, hur mysigt som helst.
Fick en klubba som jag har kvar ännu (var där 2009), fast jag kommer aldrig äta den som du förstår, hahaha..

Ha en fortsatt trevlig semester!:D

Reply
Rebecca

Hej! Vet att många som följer bloggen är på jakt efter ett par Levis-shorts som Kenza har :D funderar på att sälja mina så om ngn är intresserad så mejla till [email protected]!

Du är så himla vacker, Kenza :)

Reply
julia

skulle vara kul om du gjorde en lista på vilka länder du har vart i och hur många gåner du var vart i varje! :D

Reply
Julia Salih

åhh, Gud så skönt ni har det där nere!
Du får lägga ut lite mer bilder eller gör gärna en bildbomb när du är hemma igen!
Ha de så bra, puss!

Reply
Rebecca

Hej! Jag vet att många Kenza-fans letar efter ett par snygga Levisshorts som Kenza har, de är ju svåra att få tag på om man inte bor i Stockholm :) Har ett par som jag funderar på att sälja. Hör av er till [email protected]. :D

Du är så himla vacker, Kenza :)

Reply
kenza

jag är en ful hora med en ful o skrynklig överläpp. Jag härmar angelica blick.

Reply
henrietta

tänkte bara höra hur man kan göra med anmälan till modelljakten, jag har två äldre systrar som har jobbat som modeller. jag vill precis som dem få chans att jobba med det. önskar du kunde skriva ut mer info om hur man gör för att komma med i tävlingen osv.

Reply
pilla

Det ser ju inte direkt tråkigt ut på Rhodos! Var länge sedan jag var där men minns att gamla staden var fin!

Reply
Ida

Hej Kenza! Är du inte rädd för att få hudcancer? Med tanke på att du (och många andra bloggare) åker utomlands och solar jag vet inte hur många gånger per år?

Reply
Clara

Men herregud kvinna så brun du är! Hur lyckas du? Så sjukt snygg!
Haha använder du något solskydd när du solar? :)

Reply
H a n n a ♥

MYSIGT! :D älskar sommaren.
vad brun du har blivit! :o
haha vill också bli brunare,
haha försöker sola till det, men går väl sådär! :D ♥

Reply
Amanda

STÄLL FRÅGOR TILL MIG I MIN FRÅGELÅDA, fråga vad som helst:) Skit snygg bikini Kenza! Gul bikini är verkligen hett i sommar. Kram:)

Reply
Fia

Jag diggar hatten. Älskar folk som vågar hattar (jag gör det inte) :P
Jag diggar hela läget faktist. Have a nice holiday!!!!

Reply
Daniela

Hej Kenza! Ska till Paris imon med min pojkvän och såg att du varit på en plats där eiffeltornet blir i samma storlek som en själv? där man kan ta bilder! Vore jättekul om du ville säga vart det låg :) Skicka gärna svar till min mail om du kan [email protected]!
Kram

Reply
Anonym

Hur kan då vara så otroligt vackert smal?`jag har ännu inte suttit på min bikini (första julia imorgon), på grund av att jag mår så otroligt dåligt över min kropp, några tips? tack för en otroligt blogg!

Reply
hejhej

Hej älskar rhodos! har själv varit där, vad heter hotellet du bor på? :) kram

Reply
Tove

Åh va härligt brun du är! Som en pepparkaka ;-) Lite väldigt avis på Rhodos, vill också ut och resa! Hare bra, kram.

Reply
Ida

Man blir så glad av att kolla på dina bilder! Läckra och härliga bilder, ser ut som du har det riktigt bra! Sjukt vilken fin solbränna du har fått! Hela du är så sjukt snygg, hade gjort vad som helst för att få ditt utseénde bruden! Ha en fortsatt bra semester och uppdatera så mycket det går för jag läser din blogg hela tiden :D puss på dig!

Reply
Pickis

Det kan inte vara bra att vara sadar brun! Ar i Grekland jag med och ska snart bege mig till Rhodos! Hoppas jag ser dig dar! :)

Reply
Erica

Hur har du gjort för att blivit så brun? :) Solat vanligt eller tex använt sololja elr whatever? :D haha, skulle vilja veta :D

Reply
Sofie

Hej! Vad heter hotellet ni bor på? Ska själv åka på semester och skulle vilja veta, det ser så fint ut. :)

Mvh Sofie

Reply
Kajsa

Gu vad härligt det ser ut!!! Skulle vara jätte roligt om du kunde visa bilder från ert hotellrum ;)

Puss!

Reply
Knutte

Haha du, jag har alltid undrat hur det ser ut på andra sidan av poolen när vattnet liksom försvinner bort.. Haha, dåligt förklarat. Men som där du sitter. Vad försvinner vattnet ner i? Hur ser det ut på andra sidan? :)

Reply
Mika

Gud va underbart? Missförstod jag eller har ni den poolen för er själva? Tråkigt gott i så fall! Haha :)

Reply
Petronella

Hallå Kenza! Kan du berätta för mig hur du underhåller din slimmade kropp, hur ofta tränar du och vad osv? Du är sjukt snygg! :)

Reply
Amanda

Vad heter hotellet som ni bor på? Rodos palace, hilton eller är det något annat? Jag bodde en gång på rodos palace och det liknar ert väldigt mycket men om inte så verkar det jag bodde på ligga i närheten :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*