• header

6e juli 2011

Ok, jag tror jag behöver minst 24 timmars sömn för att repa mig efter partyveckan på Rhodos. Kom hem inatt vid två, kröp ner bredvid min älskling, vi hade saknat varandra så mycket att vi somnade helt omslingrade med armar och ben, och med läpparna mot varandra. Åh så mysigt!! :)

Sov ut idag, men är fortfarande sjukt trött. Vet inte om jag börjar bli sjuk eller om jag, som skippat pollenmedicinen på resan, nu välkomnas hem av all gräspollen igen haha.. Har iallafall packat upp och käkat frukost, behöver städa och tvätta också men det får fan vänta.. Nej nu är jag hungrig igen, ska göra i ordning lite typisk svensk mat som jag saknat så mycket!!

Sista dagen låg vi uppe vid klamydiapoolen (det var knappt att man våga bada där alltså… alla ligger med alla där om nätterna. du blir gravid av att bara hoppa i) och pressade de sista timmarna. Ronny frös och sprang runt i sin sparkdräkt haha

48 Comments

Jennifeeeer

Hejsan Kenza! Jag och mina tjejkompisar ska åka till Rhodos nu i slutet av juli. Så jag har några frågor till dig som det vore roligt om du kunde svara på.Jag undrar då vart i Rhodos du var och om du har några tips på bra uteställen på kvällarna och stränder på dagarna? Även om det fanns några sevärdheter som vi borde se?

Ha det bra!

Reply
Shade

Hahaha fan vad äckligt >.< Brukar alltid satsa på familjehotell när jag reser, då slipper man klamydia och får barnkisspool istället ^^ Hu!

Reply
Hanna

Var har du köpt din grymt snygga bikiniöverdel? :) blev just kär!
Och du är lika vacker som vanligt :D <3

Reply
nina

hahaha chlamydia pool, hahahaha damn funny!
I hope you had fun Kenza, but I bet you have hahaha
SHOW US ALL YOUR BIKINIS!! I LOVE THEM!! :D

Reply
Josefine

Var har du köpt bikinin sjuuuuukt snygg iaf o va kostade den ? ;)
Asså min dröm skulle vara att se ut som dig jag typ dööööööööör så snygg du är ;ooo

Reply
Sofia

Herre, vilken snygg bikini! Kan du snälla tipsa om vart du har köppt den? :) Älskar din blogg sötnos! <3

Reply
Terese

Hej, är det din eller Dilays bikini? Eller har ni lika, den var i alla fall väldigt fin.

Reply
Anonym

Snygg kropp?? Kenzas höfter är ju som ekvatorn!
Fattar inte hur hon kan va modell!

Reply
Nicole

klamydia polen den va bra, skulle också tycka de va snuskig o bada där ;/ även om jag är en pool kissare eftersom jag blir inkontinent när jag badar ;(

Reply
mathilda

hej kenza tänkte höra med dig vart bikini överdelen är ifrån gillade den verkligen! :) kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*