• header

AAAOOOUUUUTTT!

Sista kvällen på Rhodos var GRYM. Vi Började med förfest på grabbarnas terrass innan vi drog vidare in till Paradiso. Efter lite drinkar och dans var det dags för finalen i dj-tävlingen. Och gissa vem som vann? Ronny såklart! Han vann hela skiten! Hade han inte vunnit hade jag fan fått damp, för jävlar vad vi alla skrikit halsarna av oss kvällarna han tävlat… Typ ingen av oss kan prata normalt än..

Vi fortsatte fira hela natten och drog även förbi bargatan en sväng för mer party. Kvällen slutade med att jag låg på golvet på “efterfesten” och asgarvade åt Rosanna’s bråk med gyros-tanterna… AAAOOOUUUTTTT!! NAAOOOOOUWWW! Haha den bruden är fan galen..

Jävlar vad kul vi haft hela veckan. Snacka om minnen för livet! :) Tusen tack till the Beach Party!

Två bilder (snodda av Daniel) från förfesten. Mer bilder kommer!

27 Comments

Johanna

Vilket härlig festliv! Skönt att ha så nära vänner som är med en i vått och torrt!
Föresten, hur mår de som var nära på/blev att bli kidnappade?
Kram! :)

Reply
sly

snälla svara. vad tycker din kille om att du åker utomlands o festar på detta sättet?

Kenzas svar: Hej! Vad ska han tycka? Att det är fel att jag festar och har kul med mina vänner? Nej, det tycker han inte. Jag och min pojkvän litar på varandra till 110%, det måste man göra i ett förhållande. Kram!

Reply
Lovisa Nilsson

Åh vad kul det låter att ni har haft..(Eh det där var nog inte helt korrekt svenska..) Haha! Själv ska jag till Spanien i ett år och plugga där från och med i höst :D
Kika gärna in på min blogg och säg vad du tycker om “my look for today!”. Skulle bli asglad! :)

Kramisar, Lovisa

Reply
bexx

Hej, jag kanske är lite efterbliven nu haha .. men jag trodde Rhodos beach party skulle vara liksom en enda STOR jäkla fest som var helt flippad, men det verkar som ni bara var på olika nattklubbar och sånt som vanligt? fattar bara inte haha :) Kram!

Reply
Jörgen

Hur kan du beblanda dej med sådant trash som Rosanna….Du loosar fett på det för hon e inget possitivt för din blogg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*