• header

Middag & bio

Nu ska jag ta bussen in till Stureplan och möta upp min pojkvän. Vi ska äta middag och sedan gå på bio! Mys! :) Ikväll kör jag på en väldigt somrig outfit till min solbrända kropp. Toppen är från Nelly/Mango, väldigt gammal..

Ha en fin kväll! ♥
 

 

146 Comments

Snälla svara+på+min+fråga!+Vill+så+gärna+delta+i+Modelljakten...

Hej Kenza! Skulle bli så glad om du svarade på denna frågan, jag är tretton år och har ALLTID velat bli en modell, jag är 1.70 lång och när jag såg eran reklam blev jag så överglad att jag började gråta, vilken chans altså! Elite model är så stora, men jag undrar hur gammal man måste vara för att delta i Modelljakten 2011? Hörde inte om ni sa någon åldersgräns i reklamen, dock tror jag inte jag är tillräckligt gammal:( snälla Kenza svara jättegärna!<3 skulle bli så glad

Reply
Ida

Åh, vad mysigt! Vill också mysa med mitt hjärta som tyvärr inte är hos mig just nu :( Men snart så! :D

Superfint med vita shorts på sommaren!

Reply
Zhara

KENZA HUR FIXAR DU DITT HÅR SÅDÄR? SKULLE DU KUNNA VISA DET I ETT INLÄGG? PUSS

Reply
nina

you look so damn good! Love the top, your hair looks amazingly beautiful(new routine or something:P) and you’re so brown! Have a lot of fun xxx

Reply
emilia

Hur mycket sammarbetar du med andra bloggare? Och på vilka sätt? Jag håller på att bygga upp något för skoj skull, men det är kul att se om man kan nå fler människor!

Reply
Märtha

Fin topp, vart kommer den ifrån? Kan du inte skriva lite mer vart dina kläder kommer ifrån? Det skulle vara jättekul och inspirerande. Kram :)

Reply
Lena

Oj vad brun du har blivit, och dina ben! Nästa gång snor jag din flygbiljett ;) Mysigt att träffa killen igen :)

Reply
Sandra

Det är inte många människor som jag anser vara “perfekta” men du är fan det! Du är det levande beviset på att perfektion existerar. Kenza, du är helt SJUKT vacker! :D

Reply
Tina

Vart e dina shorts ifrån och skulle du kunna lägga upp en bra bild på hur dem ser ut där bak också ? :)

Reply
Alice

Snygga shorts! :D Förresten, jag tycker det är bra att inte du är en av de som bara kan ha ett plagg på sig en gång typ :) T.ex. Foki verkar alltid ha nya kläder på sig. Om man kollar på hennes outfits så skriver hon nästan alltid att det var något hon nyss köpte.

Reply
amanda

Superfina ringar ! är de äkta ? älskar ringar men har svårt för att få tag i de “rätta”. vart har du köpt de du har på dig just nu ? :) Tacksam för svar !

Reply
N

Måste bara fråga, flagnar du fort? Om inte, vad gör du för att undvika att flagna? Jag ska nämligen utomlands snart o jag flagnar alltid efter ca en vecka där.. så tråkigt att behöva
flagna… TACKSAM för svar

Reply
amanda

hej! jag är en såndär tjej som du, som älskar mode & ringar har massa ringar, och älskar dina ringar! undrar vad man kan hitta såna fina ringar som du har? :) kram

Reply
s.

Den där outfiten var verkligen helt underbar! finfin inspiration!:) Lite många ringar dock kanske

Reply
M,

brukar aldrig kommentera på bloggar men jag var tvungen att skriva att du är otroligt vacker! sån otroligt fin stil också!

Reply
Julia

kan du inte visa hur du sminkar dig på den här bilden? Dina ögon specielt, de är jättefina! :D

Reply
Sansen

Hej Kenza :)
Jag läser nästan alltid din blogg och jag tycker att den är jätte bra :), men jag har bara en fråga vart köper du dina höga jeans-shorts ?? :) snälla svara tillbaka <3 Kram Sansen!.

Reply
GC

Kenza vart är det nu kper alla dom där shorts? alltså de sitter bra på kroppen tighta osv, såna har jag aldrig hittat förut ? skulle vara väldig tacksam om du svarade!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*