• header

I’m busy. You’re ugly. Have a nice day!

Tommy Ton/style.com

Tommy Ton. Som vanligt snygga bilder på fantastiskt snygga människor. Kan sitta och bläddra igenom hans streetstyle-bilder i flera timmar och bara suga i mig all inspiration! För det är precis det jag behöver till galapremiären ikväll. What to wear?! Funderar på min mönstrade långklänning, färgglad och somrig!

58 Comments

ANNs

Kenza, finns en barcelona spelare som heter Ibrahim Afellay och har marockanska rötter kolla han liknar dig på ngt sätt :P

Reply
Kellie

Hej Kenza! Hur mycket kommer din nya höstkollektion kosta ungefär? Syftar mest på Kenza 7 blk/white. Det är verkligen en jacka jag måste jobba och spara pengar till! :)

Reply
Linn

ska du inte ta tillfället i akt och klä ut dig då?! sista harry potter ever ju! du kan ju alltid spraya håret gult och slicka det bakåt och volía så är du malfoy, inte svårare än så ;)

Reply
Never forget 11.07.1995

Hej, jag vill bara att du ska veta att idag är det 16 år sen Srebrenica-massakern ägde rum. Om du inte vet vad det är för något så kan jag sammanfatta med siffran 8000 oskyldiga muslimer som föll offer för serbiska styrkor. Du vet tre fingrar som din pojkvän brukar gå runt med? Dem tre fingrarna hade de serbiska styrkorna i luften medan dem sköt 8000 män rakt ner i den svarta jorden. Idag är det minnesceremoni i Bosnien. Juli är en tragisk månad för alla bosnier men en fest för alla serber.

Du säger att du har gått igenom mkt i ditt liv. Kan du relatera till det här?

Testimony of Ramiza Gurdić:

“I saw how a young boy of about ten was killed by Serbs in Dutch uniform. This happened in front of my own eyes. The mother sat on the ground and her young son sat beside her. The young boy was placed on his mother’s lap. The young boy was killed. His head was cut off. The body remained on the lap of the mother. The Serbian soldier placed the head of the young boy on his knife and showed it to everyone… I saw how a pregnant woman was slaughtered. There were Serbs who stabbed her in the stomach, cut her open and took two small children out of her stomach and then beat them to death on the ground. I saw this with my own eyes.”[63]

Testimony of Kada Hotić:

“There was a young woman with a baby on the way to the bus. The baby cried and a Serbian soldier told her that she had to make sure that the baby was quiet. Then the soldier took the child from the mother and cut its throat. I do not know whether Dutchbat soldiers saw that… There was a sort of fence on the left-hand side of the road to Potocari. I heard then a young woman screaming very close by (4 or 5 meters away). I then heard another woman beg: “Leave her, she is only nine years old.” The screaming suddenly stopped. I was so in shock that I could scarcely move… The rumour later quickly circulated that a nine year old girl had been raped.’”[64]

Jag hoppas du tar dig tid och tänker efter. Din familj är trots allt muslimer, såna som din pojkväns landsmän systematiskt mördade under åren 92-95.

Reply
Tove

Du ska ju ha mantel, hatt, runda brillor och en träpinne? snyggaste outfiten.. RIIGHT? Är det Harry Potter så är det! ;)

Reply
sara

hej jag undrar om du vet vilken märke det är på skorna. andra bilden alltså.

Reply
Hälsogudinnan - din inspiration till ett hälsosamt liv!

Hon den där som skrev om Srebrenica-massakern, vafan ska Kenza tänka på det där för? Bara för att hennes kille är serb så var liksom inte han en av dom som utförde skjutningen på dom 8000 muslimerna? Och vadå att Kenzas släkt är muslimer, det var inte hennes släkt dom sköt? Hon är inte muslim va jag vet heller. Tycker ditt resonemang är lite som att svenskar ska bojkotta danmark för att vi krigade mot dom en gång i tiden, okej 95 är mycket närmare i tid..men det är liksom inte som att alla serber har gjort det där. Jag har inte gjort allt som Sverige har gjort.

Sen så kan jag också tänka mig att det kanske var så att muslimerna ville ta över serbien? och eftersom serber är ortodox kristna så måste dom ju försvara sig mot muslimerna?

Reply
denise

“Never forget”, lägg ner det för fan! Måste hon bry sig för att hennes pojkvän råkar vara serb och gjorde “de tre fingrarna” på 1-2 bilder?
Tycker verkligen inte att Kenza ska behöva ha dåligt samvete eller ens bry sig för;
1. Du vet inte hur hon har haft det i sitt liv och bara för att någon annan kanske har haft det värre så betyder det ju inte att hon inte får må dåligt eller att hon inte har haft det dåligt.
2. Muslimer har mördat kristna också och de gör de fortfarande men för fan, sluta fokusera på sådana negativa grejer och sluta hata och sluta bry dig om något som antagligen hände när du var bebis eller ett barn, det är tack vare sånt som hat finns i vår värld.
3. Aleks ska inte behöva må dåligt eller bry sig han heller så sluta skyll på en helt oskyldig människa!!

TÄNK POSITIVT även om det är svårt ffs!

Reply
Lisa

Hej Kenza!

EXTREMT VIKTIG FRÅGA!!! Hur kopierade du bilderna från style.com ?

Tack på förhand! /Lisa

Reply
Sophie

i love the bright pop colours of the last image! the yellow is so intense it looks great! the Mara Hoffman yellow shorts would fit perfectly in this image too! Check them out at TheClothesParlour.

Reply
Never forget+11.07.1995

Det handlar om att inte glömma. Jag kan inte sluta känna ett hat mot serber och att 80% av Serbiens befolkning ÄN IDAG ser Ratko Mladic som en hjälte (Ratko Mladic var generalen som beordrade skjutningarna). Ursäkta vadå muslimerna ville ta över Serbien? Under Jugoslavien-tiden rådde kommunism och ingen fick ens nämna att man var muslim, än mindre ta över ett land! Omg. Syns att du är helt hjärntvättad. Fler muslimer blir dödade än vad dem dödar så snälla knip igen. Att ha tre fingrar uppe är lika provocerande för bosniska muslimer som Hitler-hälsningen för judar, och jag har rätt stora skäl att misstänka att Kenzas pojkvän är cetnik just pga dem här tre fingrarna, samt att en så stor majoritet ser kräken Mladic, Karadzic och Milosevic som hjältar gör mig bara ännu mer äcklad av serber som går runt med 3 fingrar. Fy fan.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*