• header

Kanske denna?

Jag funderar på att ha den här klänningen ikväll på galapremiären av sista Harry Potter-filmen. Som jag har sagt förut så klär folk inte upp sig så mycket till galapremiärerna här, men samtidigt så är det ju ändå röda mattan och en massa fotografer så då vill man ju vara lite fin iallafall. Därför tänkte jag den här klänningen, vita låga Converse, vågigt hårsvall (med kanske någon fläta i?) och en snygg make up. Lite smycken på det också!

Nu ska jag bara få hit klänningen också, haha. Humlan lånade den på festen i lördags, men hon kommer hit med den snart. Hon ska med på bion ikväll!

Klänningen är från Dry Lake, och bilden från när jag plåtades för Nelly.com

64 Comments

josefina

Nej inte en sån, den passar inte riktigt för galapremiären tycker jag. Något mörkt kanske för att själva filmen är ju mörk….

Reply
anna

Jättesnygg. Såklart att du ska satsa på den ikväll!
Missa inte min tävling där du kan vinna ett armband.

Reply
Josefine

Den där klänningen är ruskigt snygg och du klär verkligen i den. Så allt jag säger är bara: KÖR PÅ DEN KVINNA!! :)

Reply
Erica

Det där klänningen är jättefin kenza!! :D Den ska du ta så blir du helt klart snyggaste tjejen på hela premiären!! ;D btw, ÄLSKAR DIN BLOGG! DU ÄR MIN FÖREBILD!!♥♥

Reply
Johanna

Gud vad tråkigt det är att i Sverige kan man inte klä upp sig när man vill vara fin för då tittar alla snett och tycker man är för uppklädd. Så jävla tråkigt!!!! Tacka vettja England där man iaf sätter på sig ett par höga klackar och en läcker klänning när man går ut!! Tycker inte du ska ha converse till passar verkligen inte, kör på ett par läckra sandaler om du vill ha platta skor :)

Reply
Elma

Det kommer bli sjukt snyggt! kan se det framför mig, på rubrikerna om galapremiären imorgon kommer det stå att den finaste på röda mattan var Kenza, as always! KRAM :D

Reply
Marilynz

Med CONVERSE??!!
Du kan ju ta med sandaletter (stavning)eller gladiatorskor men converse? Aja hoppas att du får en underbar kväll!

PÖZZ & KRAM Marilyn!

Reply
Sofia

Vad har hänt med allt glitter och glamour tycker du ska ha någon klänning som får dig att känna dig extra speciell även om de andra inte klär upp sig så mkt gör det du!!! Älskar din blogg puss:D

Reply
Johanna

Klänningen är jättefin till din bruna hy och nyansen på ditt hår. Tjuuusigt. Berätta gärna om hur filmen var sen, ser fram emot att få se den själv. :)

Reply
lisa

klänningen är verkligen jätte fin, så du borde ha den!
men kan inte du ge lite tips på vart man kan köpa snygga jeans shorts. du har så himla många snygga!
hoppas du får en rolig kväll, kram! :D

Reply
Lisa

inte converse till! behöver inte va världens klackar men gympadojor skulle bara förstöra hela outfiten. !!

Reply
rebecca

Hej, tänkte bara fråga vilket hotell ni bodde på nere i Rhodos? Jag och en tjejkompis funderar nämnligen på att ta en sista minuten dit. :)

Reply
josefine

Den där klänningen var verkligen snygg, passar dig finfint! Hoppas du har det bra på premiären, jag är inte lite avis :)

Reply
Gabriella

Hej Kenza, hoppas allt är bra med dig.

Jag hoppas verkligen att jag får ett svar på denna fråga då jag vore oändligt tacksam!

Vart kommer den corall färgade klänningen ifrån du har på bilderna nedanför? Den var ursnygg!! Skulle uppskattas så enormt om man fick ett svar! :)

Må gott! /Gabriella

Reply
Linnea

Neeeeej ta klackar till, det blir mycket finare! Och du behöver ju inte gå så mycket i dom eftersom du sitter på bion. :)

Reply
SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SVARA!

Har sett jätte många “nelly-modeller” ha på dig just de skorna som du har på bilden men de finns inte till salu bland skor!!! vill SÅ gärna ha det, vet du kanske om de ska få in de eller något???? SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SVARA!!!!!

Reply
Katta

jättefin klänning! Men den kanske inte skriker “GALAPREMIÄR” direkt? men om folk inte klär upp sig så mycket, så räcker det ju med att vara “vardagsfin”. och du är verkligen jättefin i den klänningen! :)

Reply
Gisella

Jätte fin klänning, men jag tycker inte att du ska ha den med converse. Det är typ som att ha en fin klänning med ett par vanliga converse, kanske några klackskor eller nått i den stilen. Kram <3

Reply
Elvira

Hej Kenza! :)

Har bara en fråga. Får du alla plagg som du plåtas i? Isf… lucky you! :* älskar verkligen din blogg :)

//Elvira

Reply
Amanda

lite sent ute nu kanske, men den klänningen är jättesnygg på dig!

Det är samma skor som du hade i ett inlägg som hette COLOURBLOCK :) (eheh :s ) Dom är snygga!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*