• header

ALONE

Fotograf Per Norberg (en bild vi tog när jag fotades för Nelly förra året)

Ikväll är jag ensam! Det var ett tag sedan jag var det, det var väl innan Rhodos. Men det känns skönt! När man bor ihop (typ) med någon så behövs verkligen dessa ensama kvällar ibland (fast sen när man ligger där i sängen helt ensam så ångrar man sig haha). Nu håller jag iallafall på och lagar middag till mig själv! Det blir mozarellafyllda köttfärsbiffar med vitkål, stekt lök & tzatziki. Det blir färdigt lagom till So you think you can dance och efter det har jag laddat upp med en massa Buffy-avsnitt. Ha det fint! ♥

204 Comments

Camilla

Anche io questa sera sono da sola, mi carico delle puntate di One Tree Hill.
Passa una bella serata
Ciao da Roma

Reply
Anonym

kenza, uppdatera how to match & återblickarna från 2010! :D
Älskar din blogg, du är bäst!

Reply
Monika

jaa, d ä skönt , ja ä också ensam just nu :) grabbkväll ute på stan. Lungt, behövs spec. nu semmestertider då man blir så intensivt inpå varrandra. Behövs ännu mer än vanligt :)

Reply
Johanna

Du är så fin!!!! Jag trivs när jag får vara lite själv, då får man fisa i soffan och vara lite “dirty”, haha!

Någon som känner till effortil?

Reply
patricia

Kenza du är så snygg!:) Kommer inte du att träffa dina läsare e dag som foki brukade göra här i sverige!?
Bara undrar…för vill hemskt gärna träffa dig… Men du är ju kenza inte foki!:) Du är så Grym!!:) Love din blogg!:)<3

Reply
Veronica

Oh God damn vad snygg du är!

So you think you can dance är så grymt bra! Ha en bra kväll för dig själv, såna behövs :)

Reply
Poppy

Vilken otroligt vacker bild! Dina ögon är helt underbara!
Tack för en inspirerande blogg :)

Reply
malin

Måste bara säga att du måste ha världens bästa smak på tv serier/program! Buffy och So you think you can dance är två av mina absoluta favoriter att se!!
Tack för superbra blogg! :) Kram <3

Reply
Camille

Man ska ta vara på dom ensama tiderna.
Lite egotime är faktiskt inte helt fel plus att man skapar sån saknad efter varandra liksom.
Så nästa gång man ses så kan man inte hålla händerna borta liksom ;).

http://www.camilles.se

kram

Reply
Anisa

Jag älskar den där bilden på dej. Så fin!!
Ville bara säga att jag älskar din blogg och alla möjligheter du har fått och allt du gör t.ex modell jobb, allt det där är min dröööm! Den är en liten del om varför jag älskar din blogg!

Reply
Linda

Vart hittar man skorna du ha på bilden på dig i bellas tidning egoboost? blev kär nämligen :) Stor kram

Reply
Julia

Snälla lägg upp recept på biffarna, du förstår inte min kärlek till mozzarella, här om dagen köpte jag 10 paket!
Puss och kram<3

Reply
Sophia

Hej kolla in ELY – Break me down på youtube, Facebook och Spotify. Hon är grym! Skön festlåt. Du borde blogga om henne :) Om du gillar låten :)

Reply
tiam

hej! jag älskar din blogg du är ba sååå sööööt!!!!!!du är verkligen min förebild!:) önska att min blogg kan bli så fin som din!!<3:) om du kunnde titta och gärna kommentera den skulle det va jätte snällt!!!:D<3<3 den heter http://www.prettygirlsrock.blogg.se herrå!:)

Reply
Sofia Palmqvist

Du är fan finast på jorden! Jag håller en bloppis just nu med ca 40 plagg från 40 kronor. Kika gärna in och kolla om det är något som faller er i smaken :)

Reply
Merri

Åh! Du är såååå sjukt vacker Kenza! Jag är 100 % säker på att du hör det hela tiden, men jag måste ändå påpeka det! Du är GRYM!!

Reply
daniela

kenza vad använder du för hudvårdsprodukter?ansiktskräm under sminket osv,rengöring …

Reply
berfin

Har också laddat ner Buffy-avsnitterna, dom är skit bra! Många har också rekommenderat säkert läst det från din blogg ;) Btw: tycker att du är otroligt vacker, keep it up girl!

Reply
lotten

Jag är precis likadan. När jag och min kille tänkt ha en “ensam”-kväll så brukar vi ringa varandra och ångra oss i alla fall :P jäkla pussys :P

Reply
Amanda

Hej! Hoppas du har en trevlig kväll. Du är jätte fin och jag önskar verkligen jag var lika snygg som dig! Jag tänkte bara fråga hur man uttalar ditt namn, jag har alltid sagt kenza, men säger man kinza? Vore tacksam för svar.
Ps din blogg är bäst av allas och din klädstil är assnygg, hoppas verkligen ditt nya program går hem! Kram :)

Reply
Viki

De som har blivit uttagna till SYTYCD är sjukt duktiga! Speciellt hon balroom dansaren som är världsmästare.. :O Nästan lite orättvist att hon är med men ändå! :D Hahah

Reply
jasmin

ojj!! har aldrig kommenterat din blogg innan typ men denna bilden var otroligt vacker på dig, helt underbar. en av den bästa bilden på dig, verkligen, så vacker på denna.. typ världens finaste !!:) var bara tvungen att säga att denna bilden på dig var något extra! verkligen!

Reply
mathilda

hej! jag har ett litet förslag, det skulle vara svinkul om du skrev om “din första kyss” ? :) kram.

Reply
Samantha

den tycker jag att du ska ha som ”profilbild”. Asså som den nuvarande bilden till höger med dig och mani!

Reply
Gilla-Läget

Jag älskar att va ensam! när man är en småbarns förälder så uppskattar man verkligen dessa ensamma stunder, vanligtvis är det full fart dygnet runt.
så jag tycker verkligen att du ska ta vara på din ensamhet, njuta av egentid och bara gilla läget

Reply
matilda

hej kenza jag skulle verkligen behöva din hjälp. jag ska beställa från topshop och när jag fyllt i “postal code” står de att det blir fel, kan de bero på att jag bor i en liten köping så att den inte hittar min adress eller vet du möjligen vad det är för fel tacksam för svart,
du kan maila om du vill : [email protected]

Reply
emmelie

heej :D
Jag verkligen ÄLSKAR din blogg, du verkar vara så jordnära och inte falsk som dom flesta bloggare :)
Och jag älskar ditt hår, tex nu när du var på harry potter filmen så var ditt hår GUDOMLIGT. ! Jag har försökt få det så flera gånger men det går inte, hur gör du ? vilka produkter använder du ? Tacksam för svar :)
kram emmelie :)

Reply
Okami

Jag är hemma själv med, föräldrarna+lillsyrran är på Öland(semester då alltså) men jag vill att dom ska åka hem. Det börjar bli lite för ensamt här hemma.
Fast kanske ska fråga min pojkvän att gå på ett café med mig imorn. :)

Reply
Jenni Lindwall

Hejj Kenza! :) Jag skulle bli jätte glad om du kunde svara i ett inlägg på detta.. Jag sitter just nu & kollar på Björn Gustavsson’s film, där de ingår att han reporterar saker & han har karate med där & han säger – Här har vi Sveriges ***** Alexander …. Och jag kanske är helt efterbliven som inte vet detta, men jag undra är de din Alex? Annars är dom identiska.. :P
Förresten så är din blogg skit bra & bilden skitfin!

Reply
aaaaaaaaaaa

ska nelly få in dina skinnjackor igen? måste ha en till hösten!!!!:(:(:(

Reply
sly

jag vet inte vad det är, men du blir alltid så mkt snyggare på bild när du plåtas för nelly. alla andra modelljobb du gjort har du inte blivit lika fin, antagligen för sminket. men på alla nellybilder är du hur snygg som helst!

Reply
MLI as+Emelie,+who´s+gleeful?

Hej kenza!

vill bara säga att jag älskar din blogg! men jag undrar när man har sökt till modelljakten, vad händer då? när ni kommer till min stad vad ska man göra då,ska man typ visa upp sej eller va?? fattar ingentingxD känner mig lite allmänt efterbliven men i vilket fall så skulle jag bli jätte glad för lite mer inside information ;) haha hoppas du svarar, hade gryyyyymmmmmtttttttt<333333

kram//EMELIE

Reply
Nada

Hej! När du inte har lösögonfransar hur kan du få så böjda ögonfransar? Använder du ögonfransböjare? Kram

Reply
- | | Carro | | -

Jag skumma igenom kommentarerna lite och det är kul att det finns folk som fortfarande undrar hur ditt namn uttalas ;) “Är det Kenza eller Kinza?”.. Det måste typ vara den vanligaste frågan du får och har svarat på mest :P?

Fin bild och ensam är skönt ibland..jag brukar spela på keyboarden och sjunga =P

Reply
Jenni

Några frågor…

… när blir du moster? :)

… kunde du någongång ha hästsvans, fransk fläta eller what ever. Det är alltid lockar! :)

Ha de’ bra!

Reply
My

WOW vad snygg du är på denna bilden, så himla vacker. Lätt snyggaste bilden jag sett på dig :) Keep up the good work!

Reply
Jenjira putha

Kenza!!snälla kan jag få rita av bilden?! fyfan jag bara måste du är sjukt fin!:D<3 om jag får ska jag lägga ut den på min facebook!

Reply
Antonia :)

Du är så himla fin du! Jag önskar verkligen att jag såg ut som dej! Och din blogg är superbra också tänk att ha lika många lsare som dej <3 Pussar/Antonia

Reply
Emma

tjosan kenza! jag kommenterar aldrig storbloggares inlägg, men nu måste jag göra det! herre, herre gud vad fin bild! det är något som kallas konst, den borde bli en tavla och upp på väggen med den.. helt underbart vacker

Reply
Cecilia

Så sjukt snygg bild! Du är lyckligt lottad som kan äta vad du vill och hålla dig i form och se så bra ut! :)

Reply
sarah

första gången jag kommenterar. du är så otroligt vacker, älskar din blogg. du har verkligen lyckats, ditt liv verkar helt underbart! jag och mina vänner brukar alltid säga, ooh tänk om vi vore kenza haha, önskar dig all lycka i livet!

Reply
Lisa Aruhsell

Nice! Du är en sjukt bra modell! Du har ett otroligt sug i blicken och trots att du har hår överallt ser man bara dina ögon.
Inte jättesnygg makeup dock…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*