• header

Visby!

Min pojkvän köpte med sig en stor godispåse hem så nu ska vi sätta på en komedifilm och mysa i soffan. På tal om något helt annat, på fredag sticker jag och Humlan till Gotland! Vi stannar inte länge men hinner med en galen partynatt iallafall (vi blir nerbjudna av några sponsorer som håller i en fest på Burmeister) Jag har aldrig varit på Gotland och önskar att jag hade lite mer tid att se mig runt, men det får bli en annan gång! Ses vi där? Weho!

Haha, en bild från Rhodos på…våra rumpor? Vi tog 600 bilder på Rhodos, och 97% av dem är helt sjuka… För att inte tala om filmerna! Men det är bara kul, haha

98 Comments

Agnes

heej jag kom precis hem från gotland och jag har ett tips på en klubb den heter Karma!! ha det kul då!!!

Reply
Christie

Lol… you should post more like this. The ones where you can see you’re having fun and being natural are more interesting than the posed pictures.

Reply
olivia

hur länge stannar du? :-) åker ner på söndag, skulle vara rätt ballt att stöta på dig!

Reply
Amanda

Ska dit på måndag, stannar heeela veckan för massa party! Hoppas du är kvar :D puss!

Reply
Alexandra

gud vad avis jag blir! har typ växt upp på Gotland! det är sjukt vackert och gotlänningarna har en så härlig dialekt! se till att verkligen njuta!!

Ha det bäst Kenza! Love ya!

Reply
Florrie

Hare så bra på Gotland, hälsa Raukarna från mig, och andas in lite extra släkedoft till mig om du kommer till en sådan strand ^^ Kram

Reply
eyeline

Åh, Gotland är underbart. Jag bodde där i 3 år och det var nog de bästa 3 åren jag haft… så himla fint!
Passa på att promenera lite innanför murarna i alla fall och dofta på alla rosor. Det hinner du på den stund du är där =)

Reply
Sanna

Kenza!!
Du som är en så bra tjej & förebild, kan inte du
Kolla in stinalee’s blogg!
Hon har precis släppt sin webbutik!
Som tjejer måste vi hålla ihop & en länk från dig
hade nog ökat försäljningen :D
Hälsningar en 25årig tjej i en liten småstad
som tycker tjejer som lyckas ( som du & stinalee)
är det coolaste som finns!!

Så kika in: LJUVALI.SE

DU & STINALEE BEHÖVS!!! :) kramar

Reply
Josefine

Väkommen till världens finaste ö! Jag bor här och kan verkligen rekommendera att stanna längre nästa gång. Det finns så mycket att se :)

Reply
Keela

haha men äre galet ska det vara galet på bilderna med :D även om dom inte är bloggbara så kanske dom akn få plats i ett fint album någon dag ;)

Reply
Amanda

Har tillbringat andra sommaren i rad på gotland, finns inget mer ställe som är så underbart de är som man kommer bort från världen de är en helt annan stämning där alla är glada osv. De är som att vara utomlands man blir brun på en gång vädret är så jävla varmt och sol hela tiden, när jag va där var det sol 18 dagar i rad och nu är jag påväg hem och längtar redan till nästa år då jag ska åka tbx, är riktigt avis på dej!!! Ha så kul, ett måste när du är där är glasscafét nere vid hamnen:)

Reply
Isabelle

Vart ifrån åker du och när? Jag ska nämnligen ner på Fredag kväll, vore rätt roligt och se dig irl, haha! :D
Kram!

Reply
Maxstadh

Yä YäYä! Jag är mitt i Visby just nu! Om jag ser dig så ska jag absolut hälsa! Tips på nice glass ställe: glassfabriken nere vid hamn, underbart! Prova saffransglass om du är där! (:

Reply
ida

det där med sponsorer är ganska sjukt, jag är född på gotland och vet hur sthlmsveckan går till liksom! Hoppas jag stöter på dej!

Reply
Malin

ÅH, jag var på gotland vecka 26.. så jäkla mysigt! Hamnplan 5 och gutekällaren var väldigt mysiga ställen;) på tal om något helt annat än fest.. Ät glass i hamnen på glassfabriken, du är knäpp om du inte kommer gilla de.. godaste glassen ever!

Reply
josefin

hej kenza! skulle du kunna visa den där toppen du har på dig på bilden i ett inlägg och berätta var du har köpt den? :) kan du iaf berätta var du har köpt den, den är skit snygg:)

pussar&kramar //josefin

Reply
felicia

har sett HP nu !!
fattar inte att det var slutet … den är så jäkla bra … grät skratta allt…
HP ÄGER!

Reply
manuella

hej kenza din blogg e as bra och du e fett fin.
Om någon som läser det här inlägget så säger jag bara att jag gjorde min blogg i dag så igga den fula designen som jag har just nu.hejdå :D

Reply
Moa

Roligt att du kommer ner och ser denna vackra ö. Även fast du mest kommer se.. alla brats?
Haha, jag bor på Gotland och har så mycket fördomar om vecka 29.. Men kul att det folk har roligt ändå =) Nästa gång du åker ner (för du kommer bli frälst) så måste du ta dig tid att åka till fårö och se raukarna eller bara gå i innerstan, sjukt mysigt! Bäst i slutet av augusti dock, när det inte är lika mycket folk, sommaren är som bäst och vattnet varmt! :)
Trevlig resa!

Reply
Joysan

Åh, Gotland är underbart! Jag rekommenderar verkligen att du någon gång tar lite mer tid där så du hinner se allt, det är värt det. Väldigt vackert! :D

Men ha så kul på fredag! :D

Reply
Amelia

Jag måste säga att du väljer en väldigt bra dag att komma till Gotland!
För jag är där!
Och jag blir ett år äldre! :D

Hoppas vi ses!
Kram!<3

Reply
E-K

Haha!!! Hoppas att ni får det kul!!

Förresten, för ett tag sen så började du ju med “How to match”, alltså när du gav tips på hur man kunde matcha sina plagg men du har bara haft detta en gång med dina höga vita shorts från H&M, jag skulle vilja att du fortsatte med det!! ;)

Reply
emma

awww Kinza är sååååå crazy.. helt galet vilken humor…
sorry men ibland blir man lite trött på dig

Reply
ida

det är mycket mer intressant som någon skrev när du lägger upp såna här bilder än “pose” bilder :p

Reply
massi$

åker ni med båten eller flyg???
måste få träffa dig vad.fannnn!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Diana

Fan vad tråkigt att man inte är hemma när du ska dit :(
Hälsa soliga fina Visby från mig, hehe!
Hoppas du får det underbart kul! :)

Reply
RONJA

Gotland är så sjukt fint, du borde verkligen åka dit någon gång stanna där lite längre! Öland är också mycket fint vet jag men har aldrig varit där.

Reply
Olivia

Gud vad kul! Jag bor ju på Gotland :) hade vart great att se dig, men det är ju inte så lätt :/ haha! Men du får ha det bra, och hoppas du gillar Gotland! hihi :)

Reply
Anna E

Vad roligt! Inatt åker jag till Gotland för första gången :) Vi tänkte testa festutbudet, men har verkligen ingen aning om var man kan gå. Hoppas det löser sig och hoppas väderleksrapporterna har fel.

Reply
Alva!

Jag älskar verkligen din blogg Kenza läser den varje dag! ♥
Min är inte lika bra som din vet inte vad jag ska skriva om jag vill skriva om nått intressant och kul som du gör, kán du ge något tips?? :)

Jag ska föresten också dit då kanske ser dig ha så himlans kul

Kram Alva! ♥

Reply
Jessica

Hellu

Halva min släkt är därifrån, har landställe där och nu ska jag och min pojkvän dit till hans landställe, vi åker på lördag natt, får se om vi ses!

Reply
Elle

Du är så välkommen hit, röj runt som tusan nu!Vi Gotlänningar vet hur man festar! Ses på bur ;)

Reply
Carolina

Du e så välkommen hit till våran ö. Tråkigt att du inte hinner vara kvar längre o kolla runt på Gotland de finns mycket o se. Själv så bor jag utanför visby i en ort som heter Slite me mina barn.

Reply
T

DU MÅSTTTTTTTTTTTTTTTTTE äta på SURFERS du kmr bli frälst och åkta tllbax endast pga av surfers.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*