• header

Godaste köttfärssåsen i stada!

Vad skulle jag göra utan min pojkvän….och hans goda mat, haha. Har stressat röven av mig hela kvällen men sedan kom han hem och gjorde en god middag (han gör bästa köttfärssåsen i världen!) medan jag fortsatte göra klart allt jag var tvungen att göra. Nu ligger vi proppmätta i soffan och slappar framför tvn. Ska pussa på min fina extra mycket nu eftersom att jag sticker iväg imorgonbitti! Är bara borta 1 dygn men ändå. :) Puss, sov gott ♥

84 Comments

sandy

Han är finaste jag någonsin sett! Så JÄÄVLA PERFEKT POJKVÄN! Ge mig? Älskar killar som är stora och starka utanpå, men goda varma och mjuka inuti. Gah är kär i honom! Tur du har :)

Lena

Vilken fin bild på er :) Härligt att ha en pojkvän som gör jättegod mat! Måste nog lära upp min hehe…förresten, Tokio Hotel. Är du något stort fan av dom något mer? Har inte hört att du snackat om dom på läänge :)

johanna

såg dig idag på stan i pk-huset :D du är så sjukt snygg!

tjej20

åh din blogg är helt underbar och du verkar vara en toppen tjej med! har jättesvårt att fatta att det finns folk som skriver mean kommentarer.. wow säger jag bara! sjukt snygg stil haru med! sluta aldrig blogga, haha ;)

ewe ♥

Ni är så fina tilsammans! Känns som om du har hittat rätt kille, få som lyckas. :) Grattis!

Maja

Hej Kenza! Vilken 7kt fin frisyr du har på bilden.
Den är rent sagt underbar! Hur har du/någon gjort
den? Skulle vara super tacksam för svar! Kramar!!!

a

Så sött! det hade man inte sagt nej till ;)

men du kenza, kan du hjälpa mig med en sak? Jag har fastnat i en conversefälla, kan inte tänka mig ha några andra skor, kan du ge mig lite tips? kram!

jesmin

Ni är bara för söta! Jag önskar jag också kommer få en lika söt pojkvän i framtiden! :) Önskar er all lyck ! ^^

amy

Måste bara fråga en sak och jag uppskattar verkligen om jag får ett svar :)

För jag har tänkt att köpa Dr Martens skor, men ville fråga om du tycker att dom är små/stora i storlekarna?
Jag har storlek 39/40 i vanliga fall mest 39.. tänkte att du har ju sånna skor och tycker dom är grymt snygga!! :)

Kramar

Ps Ni är jätte söta tillsammans! :D och älskar din blogg otroligt mycket, du inspererar mej!

Sandra

Haha ni är bara så sjukt vackra, både var för sig och tillsammans! Det lyser om er, ni ser ut att knappt kunna hålla er från att stor-le när ni pussas så sött så man får hål i tänderna! Hoppas ni e lyckliga ihop för evigt! <3
=)

Mandy

Glöm inte att ta det lugnt bara =) Work to make a living but dont die working, eller vad man säger ;)

Ida

mja, men Kenza då har du ikke smakt min man sin sås!! hehehe :D Neida.. Kjempe fint bilde av dere, du er alltid så brun og fin!

maria

kan du skriva ner receptet på din pojkväns goda köttfärssås :)

Olivia

Åh gud vad snygg frisyr du har! :D och förstås är ni otroligt gulliga (:

Ellen

Hej Kenza! Asså Kenza du och din pojkvän är så otroligt otroligt snygga och söta tillsammans. Åhh skulle vara så kul om ni gifte er eller något haha ;) Men vill bara säga att det ser ut som om ni är gjorda för att vara tillsammans. Kram ellen<3

Mimmi

Roligt med nån som gör god mat! :) Fast jag gör ju den godaste köttfärssåsen men ändå! ;)

A N+N+A

Hej :) skulle vara superduper gulligt om cu kunde lägga ut en video eller en förklaring på hur du gör denna underbara frisyr :)

C

Åh ni är ju för fina ni två. Denna bilden ser nästan ut å vara en bröllopsbild :P! Hoppas ni har en trevlig dag på Gotland! Kram/C

Stephanie

Vad är det för klänning/top du har på dig på bilden? Hade gärna velat se hela.

Bilden var jättefin!! :)

Sandra

Har inte ni funderat på att gifta er :D? ni är så fina ihop :)!

Alva

Kan inte du göra typ en inlägg med bilder om hur man gör den där frisyren? Den ser så jädrans snygg ut! Ni passar förresten otroligt bra ihop, du och din pojkvän!
Kraaaaam

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>