• header

Artistavtal

Äntligen är allt signat och klart!! :) Nu längtar jag till hösten, till att få sätta igång och jobba!

182 Comments

r

hoppas det går bra för dig …. men oftast brukar det gå dåligt när bloggare tror att de kan sjunga. Mitt tips till dig är att hålla dig till bloggen och plåtningar … kram!

Reply
Luucy

Då får vi hoppas att du kan sjunga med så att dom inte signar dig för att du är käd och ser bra ut. Så du slipper mixa rösten, för det låter förjävligt med autotune och sånt skit.

Reply
ida

Nice, men du vet dom om skinnjackor är inne i höst? för ska köpa en jacka men vet inte vilken, tips?
Tacksam för svar!

Reply
Olf

Men okej..? Så mycket snack men sååå lite verkstad! Kissies låt var fan ute på någon vecka, du har bloggat om din skl “musikkarriär” i typ 1 år..

Reply
linnea

Släpp ingen töntig vanlig poplåt nu bara… Gör något annorlunda, grymt och rockigt! :)

Reply
kate

Grattis ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Linnea

Kenza du förtjänar verkligen detta, så som du har kämpat för att uppnå en av dina drömmar. Kunde inte komma på en bättre människa som skulle få denna möjligheten, kanske känns som att jag bara babblar på en massa smörja men det är verkligen sant och du ska ta till dig varenda ord! You go girl!

Rock on!

Reply
LIENE

Så himla kul! Gissa om jag vill också ha skivkontrakt och det för jag har drömt om det hela mitt liv, men kämpa ska man:D

Reply
vea

Grattis! Shit vad nyfiken man blir. Ska du bli sångerska, eller göra något annat inom musiken? :)

Reply
karolina

hej du fina! Undrade bara om modelljakten..måste man söka innan? eller kan man bara dyka upp under en casting och sööka? :) skulle vara suuuper tacksam för svaar :) keep it up girl, puss <3

Reply
Julia

Jag skriver inte detta pga att jag är avundsjuk, men du kan ju inte vara stolt över dig själv med tanke på att du inte arbetat för att få detta kontrakt?
Att du är den du är kan du helt och hållet tacka bloggen för, och om jag var du skulle jag skämmas över att leva ett liv där du inte kämpar för någonting utan bara glider fram.
Plus att jag tror att dina chanser att lyckas inom musiken är enormt små, eftersom du inte ens kan sjunga. Det är det värsta, ni bloggare får skivkontrakt hur som helst och ni kan inte ens sjunga. Det är ju sant det som folk från andra länder säger, att Sverige bör skämmas om våra bloggare är allt vi har att komma med. Väx upp, Kenza och gör något vettigt med ditt liv istället för att leva på alla oss andra som betalar skatt och arbetar för att få vardagen att gå ihop.

Reply
Alicia

inget illa menat så, men jag tycker att det är bättre om universal faktiskt lyfter fram folk som kan sjunga. Du har utseendet, stilen men du kan inte sjunga, tyvärr.

Reply
musiknörd

grattis! ser fram emot att få höra en singel signad kenza, tror det blir riktigt grymt! :)

Reply
claaaaaara

GRATTIS till artistavtalet!!!! du är grym :D du har verkligen en karriär och de är sååå himla kul att läsa din blogg!

Reply
kimberley

Kenza du är bäst, snyggast och allt det där, men du har precis joinat den gruppen som är grund till att konceptet “true artsty” bleknar och förvrängs mer och mer för varje dag som går. Vi var alla födda att göra något, men alla var inte födda att göra allt. Så håll dig till det du är bra på, att vara snygg, designa fantastiska grejjer och ja, gud vet vad du annars har i ärmen. Men beröva inte någon annan deras “born to be” framtid bara för att du kan. Pussoch kramar<3

If everybody else has to do the work for you. Play the instruments, write your songs, mix your voice?? That my friend is NOT true artistry :/

Reply
Mickis

Haha….Åh, det här kommer bli så himla dåligt..men förmodligen fantastiskt underhållande. =)

Reply
Sara Leffler

Graattttiiiiisss! Är hur avundsjuk som helst men fyfan vad roligt för dig! Det ska bli spännande att höra dig sjunga och förhoppningsvis se dig lyckas! Glöm inte bort oss bloggfans i sverige när du blir världsstjärna bara ;) Puss och Kram, lycka till! :D

Reply
catrine

nej men gud säg inte att du ska börja sjunga? har du inte pengar så det räcker och blir över?

Reply
Maria

Maybe you can take a video where you singin?)
Not Darin… New song! Mb Tokio Hotel or Rihanna :D
Pleeeeeaseeeee! You have awesome voice, but after vocal school it should be GREAT!

Reply
http://abjorkholm.blogg.se/

Grattis till ditt kontrakt Kenza, du är så sjukt värd det. Allt går bra för dig, stor företagare o.s.v så bry sig inte om de taskiga kommentarerna. Endast avundsjuka. Åh, längtar tills din första låt har kommit ut, du har en grymt bra röst (hörde lite på youtube) Önskar dig all lycka! kram! ;)

Reply
Jenny

Inget emot alls att du följer dina drömmar, det är något jag beundrar dig för. MEN, sen om du är ämnade för dom eller inte är en annan sak. Kenza, enligt MIN åsikt är det här ren bullshit. Hur mycket har du verkligen KÄMPAT för att uppnå detta? Det är en fråga att fundera på hörru du. Jag har en nära vän som verkligen sliter som ett djur för att få skriva på ett ynka litet papper och en gång få stå på scenen PÅ RIKTIGT. Dela med sig av SIN musik till dom som uppskattar den. Du förtjänar inte detta Kenza, sorry, but that’s just my opinion. Men jag antar att ett grattis låter lite bättee än det som står innan det. Så Congratz :)

Reply
hannah

en gång var alla bloggare, sen fick dom för sig att dem var artister med. men kul, vi åskådare får lite (patetisk)underhållning i allafall!

Reply
Titti

Åh, grattis Kenza! Jag tror att det kommer gå riktigt bra, tvärtom vad många säger! :-) Tycker du sjunger riktigt bra efter det lilla man fått höra. Lycka till och strunt i alla negativa kommentarer, du är en stor förebild för mig och får mig att kämpa framåt! :-) Tack och kram! Och GRATTIS återigen! :-)

Reply
des

Jag hoppas att du kan sjunga tjejen! annars är det patetiskt att du blir signat för att vara känd och snygg. Det finns talanger ute som verkligen behöver en sådan chans. men jag tror att du vet vad du gör och förmodligen kommer lyckas!

Reply
- | | Carro | | -

Jag tycker personligen du ska hålla dig till bloggen och utveckla dig själv som designer/modell före du ska ska sjunga då jag anser du är bättre på de andra ^^ du har ju för övrigt alltid sagt att du brunnit för modellandet och det passar dig. Men jag säger ändå lycka till och grattis till din chans att få göra något en annan också drömt om :)

Reply
Leidi

Guu vad folk ska hålla på nu när Kenza har fått en skivkontrakt låt henne vara det är hennes liv o inte erat! Ni som inte kan annat än att tycka dåligt om vad en annan gör, ni lever ett surt liv o gör inget vettigt själva alls!!! Go Kenza you rock!!

Reply
cimon

lol. so you actually entered singing bloggers gang? xD lets just hope it gonna last till more than one song. just an advice – don’t get big headed and better stick to smth you were doing, cuz everyone can’t do everything.

Reply
Fanny

Verkligen ett stort lycka till!!! :D Vilken genre ska du göra låtar inom? Kram

Reply
Aali

Du har virkelig alt du : ) Du er pen, du er modell, du jobber med tv, du har en perfekt kjæreste, masse venner og skal bli artist. Høres ut som ett drømme liv : ) Gratulerer masse med kontrakten da :D

Reply
Mimmi

Men snälla människor , håll käften förfan !
Ingen vill höra erat gnäll om hur hon inte kan sjunga och blablabla.
Go kenza förfan !

Reply
Maria

Men hur kan du få skivkontrakt när du verkligen inte kan sjunga? Man blir så förbannad när man själv kämpar och är kunnig och folk som bara vill synas och är snygga får glida fram på en räkmacka. Vilket jäkla tragiskt samhälle. Och ja, det är klart man blir avundsjuk och irriterad när man vet att det finns så många som kan göra det så mycket bättre, bara det att dem inte har en stor blogg där dem kan marknadsföra sig! Usch och blä.

Reply
Ida

Gör något bra, något annorlunda. Något som tilltalar människor. För om du gör någon meningslös poplåt med halvbra text så kommer du nog inte komma så jättelångt…! Men håller tummarna för dig! Och hoppas din musik kan pigga upp sen när höstmörkret kommer:D

Reply
Agnes

Grattis! Ska bli spännande att höra, har ingen aning om hur det låter när du sjunger :P Ett smakprov kanske? :D puss!

Reply
risse

Det här blir nog underhållande! Du är redan modell, designer och programledare, om du ska ge dig in i musikbranschen måste du förstå att du har en hel talangfull värld av artister( inte bloggare) att konkurera med. Jag har alltid tyckt att du är en målmedveten tjej som väljer sina steg noggrant, jag ska fortsätta att tycka så ett tag till, dont prove wrong kenza. lycka till!

Reply
Evelina

fan vad folk tjatar om att du inte kampat for det har!
och hur mycket man behover forsoka for att fa nagot beror ju helt pa en sjalv! kenza har bloggat, varit programledare, designat osv, om allt det forut skulle gatt at helvete skulle hon antagligen fatt kampa mer for den har chansen! men hon gjorde det bra, och ingen annan an kenza sjalv vet hur mycket hon har gjort for det har! :)
och de som sager “inte for att jag ar avundsjuk, men…” haha va tysta istallet! :D det AR avundsjuka. for ar man inte avundsjuk vill man inte forstora nagon annans gladje!

GO KENZA! du har skapat den har chansen sjalv!
och om det nu vore sa att du inte “skulle fortjanat” det har, vem fan bryr sig!? vem sager nej till en chans och ett skivkontrakt?
erbjuder dig nagon en miljon sager du ju inte nej bara for att “nej jag har inte kampat” hahahah :D
kul, tror det har kommer bli skitbra ! :D

Reply
Michaela

Såg på Kenza&Tyra show för ett tag sedan där ni sjöng med Darin och du sjöng väldigt fint så det är grymt att du fixat kontraktet nu! Lycka till! :)

Reply
chris

hoppas verkligen att du är bättre en alla de andra bloggarna nu. Men du verkar ju ha en gåva i det mesta och kunna lyckas med det också så det blir väl inga problem.

Reply
mimmy

Jag är riktigt glad för din skull Kenza! Det kommer gå jättebra för dig, för det gör det ju alltid! :D

Reply
annaz

Tycker Julia skrev det bra. Dock tycker inte jag att man ska fokusera på vem som förtjänar och inte förtjänar det. Nu fick Kenza skitvkontrakt. Klippet du satt ut förut kunde du inte sjunga på. Men nu har du ju haft ett år på dig och träna med Sverige bästa sångpedagoger!!! Då borde hon väl fan kunna sjunga? Annars är det ju bara pinsamt för henne. Anyways, jag hoppas det blir något bra av det. Bra musik är ju aldrig fel? :D Samtidigt som det är lite tragiskt, som många säger, att det Sverige har och komma med är mest bara massa bloggare som kan marknadsföra sig och får skivkontrakt därför. Men jag håller i alla fall tummarna för att det blir något bra! :D Och GRATTIS till att bli utvald av alla!

Reply
Fredrik

Kenza, verkligen? Jag blir uppriktigt sagt lite besviken på dig! Klart att du ska få ha dina drömmar! Men vet du hur många i detta avlånga land som dag ut och dag in kämpar för att få sina röster hörda? Eller få en fot in i branschen med sin musikalitet.

Jag antar att du inte har en aningom en enda musikterm och jag vågar knappast tro att du kan musikteori!
Kan du ens vad tangenterna heter på pianot eller hur man tar ett ackord? Du har gått till en sk. “song coach” och roat dig med att sjunga några poplåtar.

Kenza, jag har hört dig sjunga i dina videobloggar, jag vet inte hur mycket du har utvecklats sen dess, men snälla säg att du inte är seriös med det här? Det kommer bara bli en till Dessie-autotune-körkilar/tjejer, som dränker din röst i en massa datagjord skit. Har du stått på en scen någon gång?
Det sista jag vill är att vara negativ, men när det kommer till det här blir jag fan besviken på bloggvärlden. Just sayin’…

Reply
Anna

Wow, grattis! Du har fått kämpat länge för de där, ska bli roligt att se vad du kommer framföra för något:) Lycka till!

Reply
Rebecca

Ni som är bittra, ni får mer gjort och ett trevligare liv om ni kan vara glada istället. Måste vara jobbigt när andras lycka sticker en i ögonen hela tiden.

Reply
Ella

Detta måste vara ett skämt?? Sjukt patetiskt i vilket fall! Fyfan att du får skivkontrakt istället för begåvade personer som kan sjunga och verkligen förtjänar ett skivkontrakt. Otroligt patetiskt.

Reply
Natalie

Meeen gudars!!! Hur mycket kan människor störa sig på dig?! Ta bort funktionen kommentarer, måste ju bara få dig att må grymt dåligt! Fan skämmes på er, det fulaste som finns är missunsamhet era kräk!

Lycka till i allt du gör!
Lev och må!
/ Natalie

Reply
Just sayin

Om man ska få ett skivkontrakt så borde man vara bra på att sjunga, och tyvärr så är ju inte du det det såg vi ju på Kenza&Tyra show..Låt folk med talang bli singnerade istället. Det är många som inte kan sjunga så känn dig inte nere för det, man kan inte va bra på allt.
Blir bara så ledsen när det finns folk som drömmer att få kontrakt och som har talang, och så får andra det bara för dom har ett namn.

Reply
Sandra

ÅHHHH vad skoj !!! Längtar som fan att få höra musik av dig ^^ Spännande !!!!
Stort GRATTIS ! :D

Reply
Ashley

i dont like it at all that you are going to start to sing , it is just pathetic! i mean you dont even have a special singing voice.. you are just using your”fame” . congrats.. or not.

Reply
sssssssss

kul! hoppas att det låter bra och inte blir en vanlig mixad blogg version av musik.
men kul iallafall, grattis!

Reply
Moa

Äh, va fan! Om jag kunnat glida runt på en räkmacka så hade jag också tagit alla chanser jag blev serverad! Varför inte liksom? Lattja runt och få stålar för det dessutom! Låter ju ganska najs i mina öron faktiskt. Tillslut så måste man ju ändå växa upp och göra rätt för sig, så varför inte passa på och få allt gratis fram tills dess! :D

Reply
Rebecka

Förlåt, men nu måste jag lyssna på hur du sjunger. För jag ser dig inte som en sångare. Inte på ett elakt sätt!

Reply
Nathalie

Hej Kenza, verkligen jättekul att du fått kontrakt men jag hoppas verkligen att du får det för rätt anledning, inte bara för att du är känd och ser bra ut. Hoppas det bara beror på att du har en grym röst och inget annat. Vet ju inte hur du sjunger men ahh hoppas du e bra, Du kanske kan lägga upp nåt klipp där du sjunger så vi får höra, det hade varit jättekul !! Du måste ju vara bra eftersom att dem signat dig. lycka till med allt !

Reply
polly

Grattis och till alla negativa, varför får man inte ta alla chanser man får? Det finns ingenting som säger att Kenza får ett skivkontrakt så förlorar någon annan “sin” plats. När hon hade Kenza & Tyra show så hörde man att hon hade grunden. Alla människor blir bättre när man tar sånglektioner och att hon inte släppte nån dålig popsång direkt är väl ett bevis på att hon vill att det ska bli bra. Om det är kenzas dröm att sjunga vem är ni att säga till henne att hon inte är tillräckligt bra eller inte kommer att lyckas. Istället för att försöka dra ner henne så kan ni väl hoppas på att det blir super och fortsätta kämpa på med era drömmar. Om ni hade chansen så är det säkert många av er som skulle ta den också :) Lycka till Kenza

Reply
Malou

Jag tror du kan sjunga, har inte hört dig sjunga jättemycket men ja, du kan ju hålla ton och låter inte som en katt med magknip. Men en sångkarriär tror jag inte på, finns många andra som verkligen har den där Beyoncé rösten (är inget fan av henne men hon har sångröst!) som lär gå före. Men du tjänar nog in en och annan slant så.. what the fuck, grattis och enjoy! Möjligen kan du få dina låtar hörda i alla fall i Sverige =)

Reply
Alexics

Så roligt.. eller vänta nej inte alls. Att bli en artist är en seriös sak och i Sverige är det otroligt svårt att lyckas men tydligen börjar vi bli mer som USA när tjejer som inte kan sjunga får skivkontrakt för att dom ser bra ut, average inklusive Du. Jag har inget emot dig men jag säger bara min åsikt. Folken ovan som grattar dig gör det för att dom lever upp till dig, varför göra dom besvikna med att inte kunna sjunga och köra på autotune hela ditt liv?

Förstår du inte att dom använder dig som en produkt eftersom att du är en känd bloggerska? Förstår du inte hur många som blir upprörda av detta?

Okej om du får möjligheten att få ett skivkontrakt och du tackar Ja. Varför? För att du ser det som en kul grej medans andra tar det seriöst och jobbar verkligen hårt för att lyckas men istället tar tjejer som du upp all plats och det är irreterande verkligen!

Face it: Du har inte jobbat hårt för det! För att det du ville bli var modell och det blev du. Du fick ett erbjudande att bli kläddesigner det tackade du Ja till ( observera att alla dina kollektioner gick ut på att kopiera andras kollektioner) och nu får du ett erbjudande att bli artist för att du har vidgat dina vyer men det betyder inte att du är bra på det! Pinsamt när du ska uppträda live och inte kan sjunga! Har du hört Selena Gomez, visst kan hon sjunga tills hon ska sjunga live och det är så pinsamt att man själv skäms. Du borde absolut ta åt dig detta och verkligen fundera över det!

Reply
Linda

Jag skäms över att bo i Sverige när det händer såna här saker.
Och jag hoppas du skäms, Kenza. Du förtjänar verkligen inte detta och som majoriteten redan skrivit. Du kan inte sjunga. Inte ett dugg.
Detta är bara tragiskt. DU är tragisk.

Reply
G.E Online

Nja, detta kommer inte bli någon hit. Med tanke på din hesa röst. Du kommer låta som en kråka. Men, men…….några snorisar lär väl ändå köpa din skiva.

Reply
Mikaela

Wow vad roligt!:) Ett superstort grattis till dig världens bästa Kenza! <3 Ser fram emot resultatet, men det blir säkert jättebra! Lycka till! :D <3

Reply
sssssssss

vissa kommentarer här är lite för mycket, men att hon får kontrakt för att hon är känd är väl givet?
absolut kul för dig kenza, men kan hålla med lite negativa kommentarer. inget illa mot dig eller så, hade jag fått chansen hade jag tagit den också, men tycker iallafall du ska hålla dig till det du kan. har inte hört dig sjunga så hoppas det låter bra. har gilllat det du har gjort so far, hoppas det fortsätter så :) tack för mig

Reply
Crazyangel ~+Mamma+till+Milton&Viggo

Grattis Kenza! Blir knäpp på vissa som kommenterar, Kenza kan sjunga. Atta ndra, tex Kissie fick göra en låt var mest tragiskt. Åh att Kenza inte kämpat förstör jag inte, tror ni man får en stor blogg utan massa slit?! Hela hennes vardag är JOBB. Ett möjlivis mycket trevligt sådant men att konstant tänka jobb är inte alltid kul heller..

Reply
Fredrik

Vad arg jag blir på er som är så himla rädd för att säga era meningar och vad ni egentligen tycker och tänker om saker och ting.

Nu ska jag vara ÖVERTYDLIG med er positiva.
Säg så här, en tjej/kille på 18 år, har i hela sitt liv tränat fotboll, flera dagar i veckan, han/hon har kanske till och med gått på idrotts gymnasium för att detta är hans/hennes livs dröm. Han/hon har kanske som dröm att en dag bli idrottslärare, tränare, spelare i något internationellt lag, kanske till och med vara med i VM?

Sen säger vi att Martin 18 år, bloggat i några år, har en välkänd blogg, han blir igenkänd på stan av folk som mer än gärna vill ta ett foto med honom och skicka in till hans blogg. Hans telefon brukar ringa från alla håll och kanter, en dag ringer telefonen, det är ett företag som erbjuder honom att börja spela med Liverpool, alltså måste han offra sin blogg och flytta till England för att satsa på en fotbollskarriär. Och kom ihåg, han har bara spelat fotboll på skoj under högstadiet, nu går han i trean på gymnasiet..

Det här skulle ALDRIG hända inom IDROTTEN.
Men inom musiken är det ju helt OK!
Rösten är ett instrument som dagligen måste arbetas med, stämbanden tränas, och de tränas inte med enbart 10 sånglektioner. Tro mig.

Reply
Mana

congratulations kenza! Hope you would come to mexico with your upcoming album! We’ll be waiting here for you! lots of love and luck to you! xoxo

Reply
Nathalie

Jag är bara tvungen att skriva igen efter att ha läst några av kommentarerna här….

Snälla Kenza bevisa för alla negativa jävlar här hur grym du är och gör något riktigt grymt så att dom får skämmas för vad dom skrivit här!

Brittan kan inte ta en ton, ändå är hon en av världens största stjärnor, trots alla skandaler.

Kenza, go for it girl!

Reply
Anna

Om jag ska vara ärlig så trodde jag först att det va ett skämt..men sen kom jag på att det har hänt förr..snygg tjej..vi gör en skiva med henne. Brukar det bli succe?? Svar nej.. Klokast hade nog varit om du hållt dig till bloggen och lämna artisteriet åt det som kan det. Det blir nog pannkaka av det!

Reply
Izzy

Hur kan du göra detta till dina fans? Det är vi som har hjälpt dig att bli vad du är idag. Vi vill inte SÅNG Kenza! VI VILL blogga Kenza! Jag är så upprörd. Espically eftersom du inte lyssnar på de människor som har gjort det möjligt för dig, som vi. Tack så mycket. Du var stor och inte som alla andra, vad hände?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*