• header

CAROLA i Jofama by Kenza

På kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande för några dagar sedan uppträdde Carola på scen, och hon hade på sig nya lilla skinnkavajen från Jofama by Kenza! Jag är så sjukt stolt!! :) Jag blir alltid stolt när jag ser tjejer i mina grejer, speciellt när det är en sån stor kändis som Carola som ändå kan välja att ha på sig precis vad som helst.

Kavajen, tillsammans med de andra höstjackorna, kommer ut i butik i mitten på augusti. Kavajen sitter verkligen som smäck och blir superfin till både vardags och party!

74 Comments

Sanna

Coolt! Jag skulle dock inte vilja bära något som Carola har på sig, no offence men det ger mig lite kärringvibbar ;P

Reply
Everlasting

Så roligt! Och jag förstår henne, kavajen är ju bara så fin. Och fodret gör ju att man skulle vilja flänga med armarna som Carola så att det syns ordentligt.

Reply
Jannike

Hej! Älskar verkligen dina kläder! Denna snygga skinnjackan som kommer ut strax vad kommer den kosta?? Den e såå läcker!

Reply
ladydoordie

TIPSA MIG OM BRA BLOGGAR? GÄRNA SOM HANDLAR OM ROCKMUSIK; TATUERINGAR ELLER HELT ENKELT BARA HELSKÖNA MÄNNISKOR MED ETT SKÖNT SÄTT ATT SKRIVA! (Gärna liknande mitt eget).

Har du en sådan blogg? Släng in en kommentar så jag kan hitta till dig!

Reply
Pia

Åååh, vad glad jag blev när jag kikade in här och ser att du skrivit om världens bästa Carola! Jag tyckte väl jackan såg bekant ut i tv, men hittade den inte på Jofamas sida. Carola har förresten haft en Jofama by Kenza jacka förut också, den första du designade. :)

Reply
Tufwa

Hej!
Jag såg den snygga skinjackan du har designat på Bubbleroom.com.
Du är värkligen jätte bra på att designa!!!
Älskar din blogg också, :)
Unjefär hur många besökare har du per dag?
//Tufwa!

Reply
Lisa

jätte fin jacka har du eget märke (häftigt)
hoppas du får en trevlig dag kenza läser din blogg varje dag!
buffy har jag sett några gånger ganska bra har du sett serien “The vampire Diaries” ?? det handlar också om vampyrer jag tycker den är bättre! :D
ha det bra <3

Reply
anonym

Men att du orkar skryta hela jävla tiden! Sista gången jag läser den här skitbloggen nu.

Reply
idathomsson.blogg.se

Kul med ett eget klädmärke!! :)
Trodde först jag hade kommit fel när jag gick in på din blogg, ovanligt att se någon annan än dej själv på bilderna! hehe
kramar ida!

Reply
Rebecka

Hej !

Jag kan inte hitta där man köper dina kläder. Skulle du kunna skriva vad sidan heter? Jag skulle så gärna vilja köpa dom. Jag tycker dom är så snygga. Tacksam för svar!

Kram Rebecka !! <3

Reply
Jaana

Längtar till den svarta höstjackan kommer ut (nr.7). Har redan sparat pengar till den, haha :D Såg den i jofamas blogg och är kär… på riktigt.

Reply
Malin

Tror jag såg Marie Fredriksson i dina skinnbyxor när jag va på deras konsert i Berlin.. såg exakt ut som dom allafall. :D

Reply
L i n n [ S A I K ]

Fattar att du är stolt, måste vara skitkul! Jag köpte ett par av dina skinnskorts i våras när jag var i Stockholm, hade hoppats på att träffa dig någon av dagarna jag hade dem på mig men det var när du fyllde år så du hade nog annat för dig:) Det enda som är synd är att de har töjts rätt mycket.. Men älskar dem, värt varenda krona!

Reply
Ida

Jag vill ha den där jackan! Men jag är rädd att den inte kommer finnas någonstans i butik i Uppsala. Kan man beställa den någonstans på internet sen när den kommer? Jag har letat skinnjacka ASlänge och den där kändes äntligen helt rätt. Skulle bli superglad om du gav min en sida som säljer den sen :)

Reply
Åsa

Jag håller med dig:) du ska vara stolt för Carola är sveriges största artist och söt på köpet.Grattis:)

Reply
Johanna

DU marknadsför dina stuff i bloggen och det är helt i sin ordning. Dock kan man misstänka att Carola har haft en deal med Jofama, att bära just den, för att intresse skall väckas för dina höstjackor. Marknadsföring…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*