• header

Lagar mat hos mami

Jag står i köket hemma hos mamma och lagar mat! Det blir en god och krämig pastarätt! Men märkte nu att hon har slut på olivolja och vill typ börja gråta haha.. Kan verkligen inte laga mat utan olivolja! Kanske går upp till grannen och frågar om jag kan få låna lite..

Well well, nu måste jag fortsätta här. På tal om något helt annat så funderar jag på att ta en weekend till London innan tv-inspelningarna drar igång. Tyra, är du på? London är så jävla bäst!!

I London i februari, roligaste weekendresan ever!

69 Comments

Erika

När kommer den röda skinnjackan som du designat för Jofama ut? Längtar som en tok!! =)

Reply
Sanna

Hur många gånger har du rest hittills i år? Känns som att du är mer utomlands än hemma i Sverige :P

Reply
J

Hej! du har en grym blogg! ville bara säg att det är en brud på FB som använder dina bilder, Emma Andersson från malmö…. just so you know! helt ny användare startade profilen igår tror jag, och har 72 vänner….

Reply
amanda

Du är verkligen superfin kenza ;].
Jag skulle verkligen uppskatta om ni besökte min blogg ;].. En bloggläsare betyder guld för mig

Reply
nt:)

Låter grymt :) Jag är också lite sugen på en resa till London eller varför inte LA :D

Reply
Ebba

Ååh, gör det!! Flyttade nyligen till London, för minst 4 år frammåt. Ska gå gymnasium och allt här, och då kanske det iallafall finns en liiiten chans att man springer på er på gatan, hehe. Puss och kram

Reply
Louise

Jag skulle vilja testa att leva ditt liv någon gång, det verkar vara så enkelt alltihopa. Ditt liv verkar verkligen vara helt felfritt. Men du är en bra förebild Kenza :)

Reply
▲ celine

Antar att du inte kommer ens se denna kommentar och om du gör det så antar jag att du inte kommer svara heller ;) men i alla fall så ska jag tatuera mig nästa vecka, är 16år. Men är inte helt säker om jag vågar göra det (inte för att det kommer göra ont.) Och du har ju några tatueringar och undrar när du gjorde din första och om du någonsin ångrat att du gjort den? Hoppas att du svarar kramar Celine!

Reply
lovisa

Hej! Jag har en liten fråga nu eftersom att du nämnde London. Jag ska snart åka till London med kompisar och eftersom att du var där och shoppade med din grymma klädsmak så undrar jag om du kan ge lite affärtips?

Reply
f

åå blev också sugen på en resa till london nu!
vad kostar det tur&retur dit? och har du nåt tips på ett billigt boende?
myycket tacksam för svar!

Reply
elvira

har du slutat att göra såna där tillbakatitt? när du lägger ut bilder du gjorde för ett år sen. det var ganska roligt faktiskt

kram :)

Reply
Jessica

Jag håller med! Skall också till London för andra gången i år. Kanske vi ses :)

Reply
Thess

Hejsan !
Såg att du planerar komma till London, tänkte bara meddela att jag bor och jobbar i London som Host and Promoter för ett company som heter Glam London, du kan check the webiste out http://www.glamlondon.com vi hostar alla dom stora klubbarna i West End så hör gärna av er om ni vill ha en grym kväll ute i London!
Ha de bra
Thess

Reply
Ann

Packa ner mig snälla!! Jag kan hänka på =P Funderar oxå på att åka dit en weekend nu snart men här finns ingen som kan/vill följa med mig, så det blir nog inget =(

Reply
Elin

Hej superfina Kenza!

Jag vill också åka till London, har pratat om en weekendresa med mamma faktiskt. Men vad kostar det tur och retur? Har du något tips på billigt boende? :)

Kram Elin

Reply
Thess

Hejsan
Missade det som stog i texten där men haha som sagt om ni ska till London hör gärna av er, jobbar som host and promoter på dom bästa klubbarna med vårat team Glam london.
ciaoo

Reply
Wilma

Jag har pricis kommit hem från London;) Det var en helt fatastisk resa. Jag åkte London eye. En upplevelse som slår allt ♥

Reply
malin

Jag planerar faktiskt en weekend till London i början av december så jag och min pojkvän kan julshoppa lite. Har bara vart där sommartid innan :)

Reply
Sara

Funderar också på att ta en weekend där snart, älskar den staden! Ska flytta dit direkt efter gymnasiet, så jag längtar tills dess :) Ett år kvar bara.
Just det, ska du svara på lite mer frågor om Modelljakten snart? Undrar mest om man måste vara jättesmal som de flesta modellerna är eller om det räcker med att vara “normal”. Om vi ska prata BMI, är det några särskilda typ värden som du tycker eller är det endast talang och potential som spelar någon roll?
Tack på förhand!

Reply
Filippa

Hej!
Jag har en fråga angånde skinnjackan på bilden, finns den kvar att köpa någonstans? Helst på internet.
Vet du i sånna fall vart?
Du får jätte gärna maila mig svaret, det skulle vara jätte snällt!
Kram

Reply
NATTISPATTIS

Fan vad skojj! Gud vad jag eeeelskar er :D Tyra o Kenza (L) Kram fina du! :)

Reply
Linnea

din earcuff eller vad man kallar det , e den riktig ?
isåfall var har du köpt den , har letat efter en sån men hittar aldrig någon och din e RIKTIGT SNYGG !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*