• header

19e juli 2011

Hello sunshines! Läget? Här är allt finfint, brorsan och jag sitter och nyser ikapp här haha.. Pollen.. Är alltså fortfarande kvar hos mamma, sov här inatt! Vi tittade på en hel del Buffy-avsnitt igårkväll, mamma gillar också serien och har typ sett varenda avsnitt hon med för flera år sedan. :)

Nu ska jag klä på mig. Fan att jag inte packade ner ett par shorts i väskan, har liksom bara mina svarta jeans med mig eftersom att det regnade igår men nu är det strålande sol ute. Lär svettas ihjäl! Vi får se vad vi hittar på idag, mamma ville kika på någon klänning i stan..

Hörs sen, puss!

 

Jag och två söta läsare i stan för några dagar sedan! Ni måste bli bättre på att skicka in bilderna till mig. Tar typ 10-20 bilder med läsare varje dag men får knappt en mailad till mig om dagen haha!

49 Comments

josefin

Jag skulle bli superglad om någon ville dela med sig av något jobbigt som hänt i ens liv. Psykisk ohälsa, övergrepp, våld, missbruk, ja vad som helst som jag får tillåtelse att publicera i min blogg. Självklart får man vara anonym. Skicka gärna en kommentar eller skriv till min mejl: [email protected]
Skriv: “Händelser att dela med sig av” som rubrik.

Jag tror det är viktigt att man talar om det som är jobbigt och framstår som något man ska skämmas över. Vad man än i livet har varit med om så finns det ingen anledning till att skämmas över det. Ingen anledning till att mörklägga händelsen/händelserna. För det finns fler där ute som kanske är med om exakt samma sak just nu. När man mår dåligt känner man sig oftast väldigt ensam, men det är man inte. Det finns folk som är med om samma sak just nu eller kanske har tagit sig igenom det som du själv har gått och bär på. Det spelar ingen roll om det är något som du tagit dig igenom och inte mår dåligt över nu eller om du är mitt uppe i allt.

Är jättetacksam om någon vill dela med sig av sin historia!

Reply
Katta

Är du inte rädd att bli “ännu en bloggerska som sjunger” nu när du fått ditt artistkontrakt? Jag hoppas verkligen inte du blir placerad i ett sånt fack, för jag gillar verkligen dig!
Håller tummarna för att du ska lyckas med musiken och gå riktigt långt :)

http://nilssonkatta.blogg.se

Reply
Hanna

Att man aldrig kan förutspå vädret! :p haha. Alltid om man sover borta så har man fel kläder för dagen efter :p

Reply
Magda

KOM TILL MALMÖ SÅ VI OXÅKAN TA BILDER MED DIG !!!!
HAR DU PLANERAT EN TRIP NER TILL OSS ELLER? HADE VARIT KUL OM DU KOM OCH KANSKE GAV OSS LÄSARE EN CHANS ATT TRÄFFA DIG

Reply
Mona

Hei Kenza=)

Følger bloggen din fra Norge=)

Gikk inn på nastygal,fy søren så utrolig mye fint. Har du bestillt derfra? Leverer de til Sverige/Norge? Er det dyr frakt?

Håper du koser deg i den lille sommertida vi får=)

Mona

Reply
kimis

Hej Kenza!! du har världens finaste klädstil. Du borde ha en tävling om att vinna en dag o bli stylad av dig. Jag skulle döda för att bli stylad av dig.
Du är gudomligt vacker och har vackra kläder!!

Reply
förvirrad

Hej Kenza! jag undrar hur du bloggar från din iphone? har du laddat ner en speciell app för det? För mig funkar det iallafall inte att bara gå in på blogg.se och skriva ett inlägg..
KRAM!

Reply
Rese tips

Tja Kenza. Jag vet att det här är off the topic men tänkte tipsa om ett resemål ju med att du reser så mycket :)
Har du varit i kenya? Om inte tror jag att det skulle vara ganska coolt om du åkte ditt, har en polare som är där nu och det är asnice verkar det som.
Kolla in videon här för att se vad jag menar.

http://www.youtube.com/watch?v=vwW2PqIR5zY

Reply
Okami

Vad roligt, hoppas jag träffar på dig i Stockholm i Augusti. Gör jag det så lär jag bli sketablyg, du är ju min andre bloggförebild. :D

Reply
Madde

Blev interesserad av serien då du tycker den är så bra, men när jag kollade på trailern för den tycker jag att det verkar väldigt mysko x)

Reply
Becka Lindhe

Hejhej, måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg, den är hur fin som helst och du är mega söt!
Undrar om du har några bra tips om vad man kan skriva om i sin blogg? Men det är bara om du vill ge ut dina förslag, jag tvingar inte dig!
Men ha det bäst! ciao

Reply
Josefine*

Måsta bara säga att jag älska dina short! många av dem är grymt fina :) var köper du alla? ^^

Reply
defne b

Hej Kenza!!
Har skickat en läsarbild på oss två från guldfynd-eventet i stockholm via hotmail till din kontaktmail men verkar som att du inte sett det för har skickat det minst 4 gånger eller nått sånt, kollat att jag skickat till rätt mail osv, men vore kul om du lägger upp bilden ifall du fått den (skickar ännu en gång)
Verkligen tacksam för svar!
Kram :)

Reply
MM

Kenza! hello from Australia – i just have to say, the singlet you are wearing, the picture is of me!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*