• header

WANTIES – have2have

Shoes shoes shoes.. Det är farligt att klicka runt hos have2have.se, de har så snygga skor att jag förvandlas till skogalna Kenza igen. Vad var jag då… 17? När jag köpte ett par nya heels nästan varje dag, haha. Stört..

63 Comments

Annie

Hejsan Kenza!
Eftersom du är så skogalen, lixom jag :D så tänkte jag tipsa dig om att Nelly.com just nu har en mängd snygga skor på rean! Bland annat en massa high heels!
Hoppas du får en bra dag!
Kram Annie!

Reply
Linda

Åhneej, mina skor som jag har spanat in och vill inhandla vid löning finns med bland skorna på bilden!! ÅÅhh hoppas dom inte tar slut nu hahahha!!

Reply
amanda

dom svarta var snygga! själv är jag 17 och skogalen jag med..! nelly.com är min drog, samt alla skobutiker förstås.. mmmmmm!! ska snart beställa mer och planerar redan höstköpen.. ;)

Reply
My

Ååååh så fina! :D Älskar de längst ner till vänster, och alla på översta raden! :)

Reply
Jasmine

Hej Kenza jag undrade om du hade kunnat hjälpa mig med en sak? Jag är jättesugen på att köpa ett par Jeffrey Cambell skor och har varit det lääänge men jag har lite frågor!:

1. Om man valigtvis har 39-40 i skorstorlek vilken storlek ska man då ta för JC-skorna?

2. Vilken färgkombination rekomenderar du om man vill kunna matcha lätt?

3. Vad brukar du använda dina JC-skor till? :)

Jag hade blivit jätteglad om du svarar, jag är 16 år och extreeemt skogalen!! ;D

p.s Jag läser din blogg vaarje dag! Du anar inte hur bra det känns att ha en förebild som dig när man är i min ålder! <3

Reply
Vera

Det finns ett par som liknar de vita (bild nr 5) på DinSko!
På rea nu, såg det idag… Bara så att du vet! ;D <3
Älskar din blogg förresten, kram!

Reply
Malin

Har du några bra tips på hur man lär sig att bäst gå i klackar, eller framförallt inte få ont av dem?

Reply
C

hej kenza! är superinne på att köpa de där svarta skorna du la upp, men jag vet inte riktigt vad jag ska matcha dom med! Vore så enoooooormt tacksam om du kunde svara på det här o skriva med vad du skulle matcha dom! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*