• header

23e juli 2011 – på Mallorca

Hej bloggen! Hoppas att allt är bra med er, speciellt mina norska läsare. Det är fruktansvärt det som har hänt och mina tankar idag går till de drabbade samt deras familj och vänner. Massor med klem till er!!! :(

Det känns fel att fortsätta detta inlägg med att skriva om hur bra vi har det, så vi hörs lite senare. Nu blir det pizza och sedan ska vi fortsätta hänga vid poolen. Molnigt idag men vi hoppas det spricker upp snart. Kram! ♥

158 Comments

Sara

Jaa det är verkligen hemskt det som händer i Oslo just nu.. Jag har familj och vänner som bor där :( Det är mitt hemland som bara bombas ;( Usch!
Men ha det så bra på Mallorca nu finis, puss!

Reply
Ann

Ok, I’m officially jealous of you:)- in Poland is cold, windy and rainy and you’re sunbathing on Mallorca. Shoot! :)
xoxo
ann

Reply
Cassandra

Heter hotellet möjligtvis Viva blue? Har varit där ett par gånger. Ni måste äta pÅ resturang Topo Gigo och Olas (Olas ligger lite längre in i alcudia centrum)

Reply
Kine

Hello there Kenza, it’s unbelivebold that 91 person from my own country, Norway is dead.. A friend of mine did know one of the people on Utøya that was murdered. And my cousin did know two, but they luckily survived.. It’s unbelivebld that my little own country, suddenly became a part of the world. There is no words, only silence.. Luckily none of mine friends or familiy died, but I can’t stop think about it, all those people who lost a friend, a brother, sister, cousin and lost someone near them, for a man who’s lost his mind.. No words, no words..

Reply
CelebrityLover (om 4 kändisar)

Kenza, du ser ut att ha det mysigt därborta!

KENZAS LÄSARE: Om ni gillar artister och skådespelare som Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Miley Cyrus och Demi lovato + lite Gossip Girl tycker jag att ni borde kolla in min blogg. Jag skriver om detta dagligen. + att en ny header är påväg till bloggen, kommer förmodligen bli klar om 1 vecka!

Om ni vill får ni gärna gå in och läsa. Välkommen! :)

Reply
emma

Kenza, jag drömde om dig inatt! :D haha
Jag drömde att jag och min syrra såg dig på stan, du va själv, du hade en lång klänning och uppsatt hår. Och så gick vi fram till dig och frågade om vi kunde ta kort och du ba; ja absolut. Och jag bad min bror ta kort på oss (jag vet inte hur han hamnade där) Och sen när vi va klara så hälsade du på min bror, och min bror visade sig vara Hugo Rosas haha. så stod jag där och kollade på er och tänkte; ja juste, min brorsa är hugo rosas..

Hahah de där i slutet va lite konstigt, men de är faktiskt inte första gången jag drömt om dig :) puss och ha det bra!

Reply
mikaela

hej kenza!
måste bara fråga är ni på ett hotell som heter viva blue eller något?
isf det är det mysigaste och finaste hotell jag varit på!
hoppas du får en bra semester, kram

Reply
chloe

TänkeR på norge också såå hemskt!!
ha det såå mysigt nu kenza!
kolla min blogg om du orkar chloeschuterman.chic.se <3
kram

Reply
Patricia

Varför då lägga upp en bild på dig vid en pool? Oavsett om du börjar med att beklaga det som hänt känns det ändå ganska osmakligt.

Reply
Helene

Takk for støtten og fine ord, Kenza! Ha det fint i Mallorca!
Hilsen norsk leser:)

Reply
Svensk nordbagge

Takk så mye, Kenza for at du tenker på oss her i Norge også. You are a saint!

Reply
s

Betyr veldig mye at du bryr deg om Norge! Mye oppstyr her hele tiden, og sorg over alle de som er skutt og drept. RIP!

– klem fra Norge

Reply
gehad

kommer du vara programledare på modelljakten?
eller är du liksom bara med?
och hur mycket tjänar du som modell, eller rättare sagt hur mycket pengar tjänar en modell?

Reply
Unni

Utrolig fint å høre at du tar opp tragedien som rammet Norge i går. Så tusen takk for det Kenza! :) Kjempegodt å høre at du bryr deg. Har lest bloggen din siden dag 1, og det er kanskje litt trist å si at dette er en av de første gangene jeg kommenterer. Skal bli flinkere. Jeg synes i alle fall innlegg som dette viser hvilken omsorgsfull og god person du er. Det er nettopp dette som gjør bloggen din så populær, du skriver ærlig, men trenger ikke å bekymre deg for allikevel å skrive krenkende eller nedstøtende mot noen. Nettopp fordi du har verdiene dine på riktig plass og en god moral. Kommer til å fortsette å lese bloggen din for alltid, såfremt du fortsetter å skrive! Noe du absolutt må gjøre, for dette er en blogg av de sjeldne. Ønsker deg og kjæresten din er fantastisk ferie! Nyt det :) Her hjemme i Norge sitter mine venner og jeg og venter på å få høre fra våre kjære som enda ikke har kommet til rette.. Ferien har virkelig tatt en helvending :( Stor klem fra Unni

Reply
Mie

Dette er en forferdelig dag for Norge, vi er alle i sorg nå. :( Tenk at noe sånt kan skje i vårt lille land!! Takk for at du bryr deg, Kenza. :)

Reply
menime

“Det känns fel att fortsätta detta inlägg med att skriva om hur bra vi har det, så vi hörs lite senare. Nu blir det pizza och sedan ska vi fortsätta hänga vid poolen. Molnigt idag men vi hoppas det spricker upp snart. Kram!”

alltså förlåt men först skriver du att det känns fel att skriva om hur bra du har det, men ändå gör du precis det i samma mening? sedan fortsätter du med att skriva att nuuu blir det pizza och att ni hänger vid poolen..
var bara tvungen att kommentera det eftersom det störde mig :<

Reply
Willy

Takk Kenza. Betyr mye at du støtter landet vårt, Norge.. Er så trist, og ikke minst tragisk det som har skjedd..

Reply
anna johansson

vilket hotell är ni på, jag tror jag känner i gen dom sängara, jag var lite mindre då, och det var bara vuxna som fick gå in där ;) bloggen är jättefin ;)

Reply
Hey

Hey superfina kenza :) Vad heter hotellet ni bor på? Jag tor det är samma hotell som vi nyss har bokat på, skulle isf vilja veta om det är bra :) Finns det shopping, är det fin strand? och är det varmt och soligt?? Svara gärna! Kramisar

Reply
wilma

jag vart med när det hände, vi skulle hälsa på ett par släktingar. som tur var var det varken jag eller någon jag känner som blev skadad. men jag sörjer för alla som dog. så jävla hemskt är detta. killen som gjorde det fick inte livstid, tyvärr..
puss och ha det bäst kenza!

Reply
angelica

Det känns fel att skriva hur bra vi har det. Läs vad du skrivit, även fast du inte menar något illa så låter det väldigt illa.

Kram

Reply
S E

Kjære kenza! Jeg elsker bloggen din og følger med den vær dag! Jeg ble utrolig glad når du skrev at du bryr deg om hendelsen som skjedde i går! Jeg har flere bekjente som har dødd og er selv veldig politisk engasjert og jeg kjenner statsministeren veldig godt så dette har gått sterkt inn på meg! Håper du får det fint på mallorka og du skal vite at du har verdens beste blogg!

Klem

Reply
Martine

Hej! Tusen takk for vakre ord. Min familie var der bomben gikk av bare en time før. Det varmer virkelig at mennesker fra andre land bryr seg om landet vårt. Vi trenger det virkelig i denne perioden .. Men livet må gå videre uansett hva, og det hjelper ikke å sitte stille resten av livet selv om dette har skjedd.
Tack fra Norge <3

Reply
Sandra

Takk for omtanken.. Vi står sammen i sorgen. Jeg har mistet mange nære.. Ord strekker ikke til.
:(

Reply
Jessika och+Elizaveta

Sugen på nya , läckra och unika smycken ? Till bra priser och väldigt bra kvalité ? Kolla in på våran sida och kika in det nuvarande sortimentet. Nyheter kommer hela tiden! Vi ses där !
Mvh Elizaveta & Jessika .

Reply
Emilie

Tusen takk! Skremmende å høre en bombe eksplodere ved hjemmet mitt. Et hjem burde bety trygghet. Og så ble det bare verre og verre, med drapene på Utøya..

Reply
fille

Märks ju hur “MYCKET” vissa svenskar här faktiskt bryr sig om de som hänt i Norge. Inte slagit er att de bor en hel del svenskar där? got damn, de är förjävligt de som hänt o de är inte alls långt ifrån oss. Fjäsk människor!!

Reply
Cecilia Butterfly

Usch så jävla overkligt! Mina tankar o kärlek går ut till offerna och de drabbade familjerna. We’re in this together, Save the world.

Amy winehouse hittades död idag, bara en massa skit i världen.

Reply
Erika

Kenza, du är otrolig!

Du bryr dig om dina bloggläsare från Norge, du bloggar trots att du är på semester, och borde njuta riktigt ordentligt.

Du är så fantasktiskt fin så jag blir galen! :)

Kram!

Reply
trude

takk for støtte og omtanke kenza <3 er forferdelig og fryktelig trist det som har skjedd i Norge! håper dere får en fin ferie. Hilsen leser fra Norge

Reply
emma

ALLT händer nu. Bomb och massaker i Norge.
Amy Winehouse död (det var väntat). Kan inte jämföra Amy med Norge men hon var känd.

Reply
öberg

jag har en fråga som jag tänkt på väldigt länge…. hur många bikinis har du egentligen?! varje gång du åker utomlands ser det ut som att du har en ny bikini för varje dag. och hur stor är din garderob egentligen? har du typ ett förråd med kläder som du inte använder så mycket för att få plats? :D

du är så jäkla inspirerande och snygg! tack för att du är så bra, haha!
kramkram

Reply
Vilde

Tusen takk for omtanke! <3 Betyr mye at du nevner det som har hendt her i Norge! Elsker bloggen din!

Reply
Judith

Ja, det er forfærdelig det som har skjedd! Vi nordmenn tar det tungt….. off, følte meg sååååå trygg her i heimlandet mitt, heilt til nå.. men tydeligvis finst det ingen trygge plasser her i verden :(

Reply
kari mette

Takk til alle dere herlige svensker! og ikke minst til deg Kenza! Betyr mye at dere bryr dere! takk for all omtanke <3

Reply
michelle

Tusen takk! Er i oslo nå, og det er tragisk. sorgens dag i Norge! Setter pris på at du skriver om tragedien, har lest bloggen din i flere år. ha en fin ferie, stor klem fra Michelle:)

Reply
ella

förstår verkligen inte på mig de som gjort så mot oslo.. helt sjukt! och att de angriper ungdomar… :/

Reply
ingrid

det är fruktansvärt. tanken på att vår värld är ett hem för så många sjuka människor..

hoppas ni njuter av resan!! själv drar jag till spanien snart. Kramar

Reply
Linda

kan du visa hur du sminkar deij till vardags och fest ? skulle vara jätte tacksam för svar :) Ps. skriver från finland :)

Reply
Natasja

Takk for at du bryr deg, det betyr mye for oss i Norge!
Håper du har en fin ferie! :)

Reply
Ann Johanasson

Fint av dej Kenza, att dra ner lite på din blogg idag! Du verkar vara en reko tjej, tänk på våra vänner i Norge!!! Så fruktansvärt det som hänt! Tänk även på alla i Afrika som SVÄLTER!!! Kanske något för dej att ta upp i bloggen, en insamling i Kenzas namn!!!! Istället för allt bra som du säkert har det på Mallis….En insamling ….???!!!!

Reply
Faye

Dette betyr utrolig mye Kenza!!! Jeg vet det er mange nordmenn som leser svenske blogger, og som meg kanskje har blitt litt skuffet over å se at det nesten ikke er noen av bloggerne som sender så mye som en tanke.

Det er ikke mange av dere bloggerne som har sendt kondolanser, kun deg og Paow som jeg har fått med meg :S

Jeg oppfordrer alle dine lesere til å gå inn på http://www.vg.no

Der er det en artikkel hvor hele verden kan være med å holde hender, vise at vi står sammen om dette!!
kanskje du kunne skrevet dette i et innlegg? Det betyr hvertfall utrolig mye at du tenker dine oss

Du er en fining :)

Faye

Reply
Anja

Det var en veldig trist dag og våkne til i dag … Alt er grått og trist i Norge nå :( Du skal ha takk for omtanke og støtte, Kenza!

Reply
Ingrid

Hei Kenza!
Takk for medfølelsen. Det er en dyster dag i Norge, hvor det føles som om de fleste kjenner, eller kjenner til noen som er rammet av denne tragedien. Min egen bror kjente at det ristet i bygget han bor i da bomben gikk av i Oslo.

Jeg håper du får en fin ferie. Takk for en underholdende blogg! :)

Reply
christina

tusen takk for støtten kenza <3
er utrolig trist at det skal gå utover den fine byen min oslo og utover norske friske ungdom som er politiske engasjert. dette er så feil!

– christina

Reply
Ida

Det som hänt i norge är jättehemskt! Känns så otroligt läskigt och NÄRA!
Hoppas ni har det underbart o får mycket sol!

Reply
Karoline

Takk for at du bryr deg, det betyr mye for oss her i Norge! :) Kos dere videre! :)

Reply
fanny

nej vad lustigt! exakt på det hotellet var jag på för 2 veckor sedan!
det är jättebra! hoppas du har det toppe bra!
& din blogg är otrolig! jag älskar den & dig. du har sån cool personlighet!
kram på dig, fårn ett stort fan!

Reply
narin

Det e verkligen hemskt :( jag e ifrån Norge så det blir sorgligt att åka hem :(
Takk for at du bryr dig Kenza<3

Reply
MM

Hej kenza, vet att du inte ska tänka på sånt här små onödiga saker just nu, men det skulle vara hur kul som helst ifall du skulle göra din design annorlundare, du har alltid beige, grått, kan inte du typ ändra lite grejer, eller göra din blogg svart eller nåt som du inte haft på länge? Skulle faktiskt vara hur kul som helst att läsa din blogg då, nu har man liksom tröttnat, haha. Men älskar din blogg endå och har läst den hur länge som helst. Men hur kul liksom skulle det vara med en blogg med annorlundare design? riktigt kul! :)

Älskar din blogg och din stil! Kram :)

Reply
madde

Første gang jeg kommenterer også tror jeg, tusen takk for omtanke. Betyr utrolig mye når folk fra andre land viser sin omtanke faktisk. :) Ser andre svenske kommentere over, takk til dere også som bryr dere! <3

Reply
ellaannaverafinne

vilken storlek har du på dina ray ban’s?
för jag har ett tag nu funderat på att beställa hem eller köpa ett par, men vet inte vilken storlek jag vill ha?!
hoppas du svarar!♥

( du har den bästa bloggen! )

Reply
Fanny

Kenza! Det där hotellet var jag på förrförra sommaren! Så fint! Minns inte vad det heter men det kanske du gör? Fick en chock när jag kände igen mig haha :D den poolen där ni ligger är så fin och solsängarna är underbara!

Reply
B

Takk (!) for omtanke,Kenza! Det setter nok alle dine norske lesere stor pris på! Dette er uvirkelig. At noen kan… nei… Igjen – takk fra Norge!

Reply
♥christine

The whole country is in deep sorrow, and so am I. I knew a few people on that camp, so I’ve been more or less spent the day crying. It’s awful how much damage just one humanbeing (if he even can be calles that…) can cause, and take so many people’s life away. It just makes me think of how awful this world really is..

Reply
Julia

Känns helt meningslöst att skriva om mode, eller om något annat än denna katastrof! det är otroligt att 1 enda person förstör för 92 + skadades liv och familjer! Hur kan man vilja förstöra för så många’? Döda människor! Bra omtanke kenza! Jag skänker min tanke till Norge och alla drabbade och familj och vänner till dem! Kram Julia

Reply
Johanna

Att tänka och visa respekt är alltid bra men konkret hjälp behövs i många delar av världen. Har en utmaning till er alla i min blogg!

Reply
Victoria

Må bare si tusen takk til deg Kenza, og alle andre fine svensker med like fine ord! Det betyr mye for oss i Norge :-)

Reply
Frøken Barmen

Tusen takk for omtanken, Kenza! Det varmar at du og så mange av lesarane dine som kommenterar her tenker på oss no. Det er ei forferdeleg tung tid. Vi har mista så mange. Då er det godt å vite at ein har gode naboar i Sverige! <3

Reply
matilda

“tycker det är gulligt att du bryr dig om Norge”

En hel nation och ditt grannland är i den djupaste sorg man kan tänka sig, och du skriver om hur fint du har det på Mallorca? våra systrar och bröder har blivit slaktade, hela vårat brödrafolk lider. alla, ALLA andra bloggare har tillägnat ett helt inlägg, till och med Kissie, till Norge och sina norska läsare medans du skriver i samma mening om hur bra du har det? Okej, vi har väl bara helt olika prioriteringar.

Reply
Caroline

Tusen takk for omtanken! Det er helt forferdelig og uvirkelig det som har skjedd.. Klem fra fast leser fra Norge <3

Reply
Linn

Som norsk (men bor i Stockholm) og din leser etter mange år, er jeg enig med Matilda ovenfor. Jeg synes det er helt jævlig å ikke kunne være i mitt eget land akkurat nå. Det betyr mye å lese at svensker og verden generelt bryr seg. Selv har ytterst få svensker vist meg respekt og spurt meg hvordan jeg har det. På min jobb, som forøvrig er et stort annerkjent firma, måtte jeg selv ta initiativet for at alle mine kollegaer skulle vise respekt til Norge via 1 minutts stillhet i går kl 12.00. Det var vondt. Dette skriver jeg kun som et savn Kenza, og dette er ikke kritikk til deg som person, men jeg vil kritisere dette innlegget. Det virker påtatt, og halvhjertet at du i samme innlegg legger opp et bikinibilde av deg selv og at du skriver hvor bra du har det – da kunne du like gjerne latt være å skrive noe om Norge i det hele tatt!

Reply
anna

hejhej kenza :)
jag har också varit där i alcudia på exakt samma hotell i somras. lite kul faktiskt haha. men du var där en månad efter mig. låg också i det polområdet. jätte mysigt!
kramar till dig.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*