• header

Problem med internet

God morgon solstrålar! Jag har suttit och kämpat med internet hela morgonen men det vill verkligen inte fungera på min laptop. Kan koppla upp mig på hotellets wifi med iphonen men bara nere i lobbyn. Har bett personalen om hjälp och de säger att de ska fixa det men det funkar fortfarande inte.. Försöker lösa det men så länge kan ni som har appen Instagram följa mig där (uppdaterar med lite bilder där varje dag) – heter kenzas där! Puss så länge!

32 Comments

Elina

Första kommentaren! Nejmen, ville bara säga att jag älskar din blogg och stil så otroligt mycket! Hoppas internet funkar snart igen ;)

Reply
Josefin Schoening

Stackare, har haft samma problem tusen gånger, både hemma och utomlands. Super jobbigt och riktigt irriterande! Hoppas det går bättre sen, kram! :)

Reply
Louise

konstigt att du kan va modell & leta efter en modell när det är stora krav på hur långa dom är.
du är ju inte ens 172..:p

Reply
Jossan

kenza, läser din blogg precis varje dag , om jag hinner dock. men vill bara säga, jag och nästan alla mina kompisar tycker du är en förebild. jag menar du har perfekta livet, och inte bara det ända, du och också galet snygg. helt sjukt har aldrig sätt någon så perfekt människa som du, jag menar du har allt ! och sen, dina kläder. jag dör, alla skulle seriöst dö för din garderob. jag menar du har alla kläder man alltid velat ha men inte fått. du är liksom perfekt. du är fin förebild. ville bara säga det! kram

Reply
Lisa

Hej. Vilket hotell bor ni på? Jag ska till Mallorca om drygt tre veckor och då ska jag också till Alcudia så det vore roligt att få veta hur det är där och så:)
Btw så älskar jag din blogg:)

Reply
LOWA - En musikblogg

Hallå!
Jag undrar hur du mobilbloggar med iphon. Är det en bloggapp? för jag har försökt bara över vanliga internet men det funkar inte alls bra (det går inte att skriva inlägg)…
du kan ju maila mig ett svar!…

Reply
chilli

hej! åker till köpenhamn nästa helg och undrar vad hotellet heter som du bodde på när du var där och såg bruno mars. Tack!

Reply
Lilli

hope you’ll come back soon. I’m watching you page like everyday. Cant wait for new pooosts :3
much love and hugs

Reply
-

Har du blockat mig eller, sa ba vad jag tyckte de va inte meningen o såra dig om jag nu gjorde de

Reply
Sara

solstrålar var väl att ta i tycker jag, känns lite för mkt när vi fortfarande är chockade över norge…du kan ju tänka lite liksom..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*