• header

25e juli 2011 – på Mallorca

God morgon! Idag gick vi upp tidigt, det är nämligen fint väder idag! Äntligen! Vi har haft mulet i två dagar nu men idag är det strålande sol så nu är vi påväg ner till stranden. Stannade i lobbyn för att mobilblogga! Internet funkar fortfarande inte på våra laptops..

Vi hade en sån himla mysig kväll igår. Ovädret försvann och solen kom fram vid sju så då satte vi oss på balkongen, drack rosé, lyssnade på musik och spelade kort! Efter ett par timmar gick vi ut och käkade, vi satte oss på en mysig restaurang på stranden. :)

Nej nu är det dags för sol, bad och strandtennis. Puss!

Igårkväll på balkongen! Långklänningen köpte jag på marknaden igår..

84 Comments

Jenny

Du har så himla fina långklänningar! Förstår verkligen inte vart du hittar alla.. Du är jättefin och har grym stil! Ha en bra dag!

Reply
nicole girl

LISTEN GIRL.N THE PREVIOUS PHOTO,IF YOU WANT TO PRETEND THAT YOU WAKE UP LIKE THIS OK!YOU USED EYEBROW PENCIL,LIPGLOSS FOR SHINE AND MASCARA FOR SURE!!!SO FUCK OFF!!TAKE A PICTURE JUST AS YOU ARE WHEN U WAKE UP.BB FAKE

Reply
Sandra

Men Kenza, du vet väl att man kan koppla in iPhonen till datorn och få in internet på det sättet? Du kopplar in den vita USB-kabeln i datorn. Jag har själv en 3G så vet inte hur din funkar exakt, men på min går man först in på “Inställningar”, sedan på “Allmänt” och där trycker man på “Nätverk” och väljer “Internetdelning (På)” Hoppas det funkar! =)

Reply
Isabell

Hej Kenza! Du frågade oss läsare för några veckor sen om flästingmedel till Armani och jag undrar vad han använder nu? :) Ett fästinghalsband har min hund haft tidigare men efter det som stod i Aftonbladet vill vi inte prova det igen.

Kram Isabell

Reply
kajsa

förstår du hur vacker du är?! döööör du är så jävla snygg och jag önskar att jag får träffa dig

Reply
malin

hihi jätte kul att kolla bakåt i bloggen, 2007 typ när du var 16år och tillsammans med A. Det är riktigt stor skillnad på dig nu från då :) Grymt kul o se!

Reply
fotografermalmo

Vill du vara en modell för en dag? Skynda att kontakta oss…det är först till kvarn som gäller!!

Läs mer i vårt senaste inlägg på vår blogg!
Mvh // Fotografermalmo

Reply
Johanna

Det måste vara någon GREJ att sitta på balkongen och sippra lite och SPELA kort :-) Vi gör det alltid när vi är utomlands:-)

Reply
alicia

skulle du vilja visa en bättre bild på klänningen:D

Ha det bra på Mallorca!

Reply
Julia

Hej Kenza.
Jag kom nyligen hem från Mallorca, Alcudia.jag brukar vara där varje år och har ävenbott där. Varje år vi är på semestern där så åker vi alltid till marknaden. Det är lite roligt att ni är på samma ställe jag var på för bara någon dag sen. Hoppas du får en fortsatt härlig semester. Kram Julia.:)

Reply
Lena

Vilken fin bild, du passar i långklänningar :) Tur att ni fick fint väder idag då, här i Sverige är det också varmt och soligt :D Var det inte du som skrev en gång att du alltid lyckas ha oturen att precis när du reser utomlands blir det superfint väder hemma i Sverige haha?

Reply
Applelicious

Superfin klänning!

Har precis börjat läst din blogg och jag måste säga att jag älskar den! Du verkar ha en sån mysig personlighet! Och jag tycker du tar så fina bilder!

Stor cred till dig! ^^

Ha en fortsatt trevlig semester!

Kram Emilia!

Reply
Sadaf saboniah

Du är en riktig skönhet, alltså kan inte förstå att man kan födas så fin och vacker. alltså din blogg är inspererande och så bra på alla sätt verkligen. Du fötjänar de bästa, peace and love !

Reply
linnea bern :)

Jag önskar att jag oxå var rik :o
Min dröm är att bli modell, om jag var rik så skulle jag åkt till USA och förverklat min dröm, det ENDA som stoppar mig är pengar.
/ linneaberns.blogg.se

Reply
sofia

Hur många gånger har du varit utomlans detta året ?
kan inte du göra ett inlägg om det och en bild från var´je ställe ?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*